nalewa0 Opublikowano 1 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2005 Witam Mam problem z Far cry. Posiadam kartę Geforce 6600GT, detale w grze mam na najwyższe, a woda wygląda zwyczajnie (bez połysku). Tak samo w 1 etapie w kanale jest problem z oświetleniem i wszystko jest za jasne. Może by ktoś mi doradził jakie sterowniki zainstalować, żeby było dobrze?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -=uri=- Opublikowano 2 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2005 Witam Mam problem z Far cry. Posiadam kartę Geforce 6600GT, detale w grze mam na najwyższe, a woda wygląda zwyczajnie (bez połysku). Tak samo w 1 etapie w kanale jest problem z oświetleniem i wszystko jest za jasne. Może by ktoś mi doradził jakie sterowniki zainstalować, żeby było dobrze?????????? Nic nie wspominales o tym czy instalowales patcha, jezeli tego nie zrobiles to... :wink: ruszaj na ta strone ruszaj na strone. Z kartami GF byly problemu i of coz zainstaluj najnowsze stery do GeForcika. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Panowie , czy ktoś z was orientuje się czy i kiedy ma wyjść dodatek do FAR CRY , FAR CRY -Instinct czy cuś takiego ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adar Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 hmmm... pierwsze slysze o takim dodatku :/ myslalem ze Instinct to tytul FAR CRY na PS2 i Xbox'a ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Widać się przesłyszałem :[ Odnośnie modów i ewentualnych dodatków słyszeliście coś o czymś konkretnym wartym uwagi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zaduzo to tego do tej pory nie powychodzilo. Wyszedł ten dodatek Jurassic park, jakis mod TACTO i Cooperation Mod. Przy okazji ponawiam pytanie, czy ktos juz uruchamial techdemko far cry - the project. U mnie jakos to dziwnie wygląda (całe czarno-białe i śnieży jakby noktowizor był włączony)?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 To techDemko jakiś miesiac temu odpalał mój brachol Widziałem tyle że dość ostro szarpało , cudów w grafice nie było widać jak sie brachol skapnoł że tam nie można zagrać odrazu skasował wiem że cos edytował w cfg cos z HDR próbował modzić moze tak ktos ma linka do tego moda : Jurassic park ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 To techDemko jakiś miesiac temu odpalał mój brachol Widziałem tyle że dość ostro szarpało , cudów w grafice nie było widać jak sie brachol skapnoł że tam nie można zagrać odrazu skasował wiem że cos edytował w cfg cos z HDR próbował modzić moze tak ktos ma linka do tego moda : Jurassic park ??? 1210257[/snapback] http://xisle.ngz-network.de/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 A ja z innej beczki zaciąłem się qde przy misji Archiwum po wyjściu z budynku jest most na drugą strone lata helikopter koleś z wyrzutnią rakiet na jakims zbiorniku i pełno snajperów próbowałem już przejść to wodą , lądem i mostem i nie mam pojęcia jak to zrobić zawsze mnie ktoś ściągnie pamiętacie jaką najlepiej droge tam obrać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Z tym nie miałem problemu. Po prostu wychylałem się i zdejmowałem zagrożenie ze snajperki. W pewnym momencie kilku żołnierzy przybiegło, aby mnie zgładzić - wtedy kilnąłem przy pomocy M4 albo OICW czy co to tam było ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Witam jakie pliki mam zapisac i gdzie je wkleic po reinstalce systemu zeby grac dalej a nie od poczatku????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 po instalacji gry pograj troche i zasejwuj, potem zobacz gdzie sie zasejwowalo i wgraj tam stare sejwy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Czy ktośz was moze słyszał CoŚ o jakimś dodatku do FAR CRY ewentualnie o jakiejś grze "pisanej" na silniku Cryteka ??? Troche to dziwi , taki Engine ,tyle szumu i żadnych informacji na temat wykożystania CrytekEngine w innych grach :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dani_london Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 po instalacji gry pograj troche i zasejwuj, potem zobacz gdzie sie zasejwowalo i wgraj tam stare sejwyAle w jakim folderze sa te co mam skopiowac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek92 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) Czy ktośz was moze słyszał CoŚ o jakimś dodatku do FAR CRY ewentualnie o jakiejś grze "pisanej" na silniku Cryteka ??? Troche to dziwi , taki Engine ,tyle szumu i żadnych informacji na temat wykożystania CrytekEngine w innych grach :/ 1218301[/snapback] Ja słyszalem o Far Cry: Jurassic Park. Ale to jest tylko Alpha :lol: Edytowane 16 Stycznia 2005 przez janek92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Jestem w misji w której musze wysadzićstatek wysadzam go ide na dziób później przylatuje helikopter strzelam do niego z wyrzutni rakiet ale jakośto nie robi na nim wrażenie statek zaczyna tonąć wpadam do wody i po ptokach jest ma ktośjakieś porady jak drania strącić robie coś źle czy co Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Było już sporo o tym w tym temacie. Strzelaj z wyrzutni rakiet (około 6-8 strzałów celnych wystarczy). Próbuj, próbuj aż do skutku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Ja mam dziwny problem... Po przeinstalowaniu systemu zainstalowalem gierke + patch 1.3... wszystko smiga jak nalezy, ale nie widze opcji save ani quick save - czy trzeba jakos z konsoli wpisywac :?: Jak mozna zrobic save'a :?: Sprawa pewnie tyle prosta co smieszna, ale nie umioem sobie z tym poradzic ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 W FC nigdy nie było opcji zapisu. Przeczytaj sobie temat od początku, powinno być tam napisane co trzeba zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 W FC nigdy nie było opcji zapisu. Przeczytaj sobie temat od początku, powinno być tam napisane co trzeba zrobić. 1220599[/snapback] Ale blam... faktycznie nie bylo quick save :idea:... wiedzialem, ze to prostsze niz myslalem - musialo mi sie pomylic z Doom3, HL2 lub Pandora 2morrow ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Był, był taki scrypt czy cóś dzięki któremu można było przypisać klawisz do QuickSave ,sam go używałem latem ubiegłego roku ,niestety owe pliki poszły się ......... obecnie sprawe załatwia wpisanie w konsoli \save_game potem \load_game można zapisywać stan gry bez ograniczeń Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Nie rozwale tego helikoptera nie wiem czy mam za wysoki poziom trudnosci wpakowalem w niego 8 rakiet !!!! i nic jak ktos ma save do nastepnej misji po Boat to prosze zeby sie odezwal podam maila bede wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) Spoko sztandar dasz rade trzeba chwilke sie pomęczyc ale dasz rade ;) na kazdym pozimie trzeba sie namęczyc Edytowane 17 Stycznia 2005 przez .zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Froger Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Gierka jest wypas , ta grafa ta fiza ta grywalność nic tylko brac kupować i grać ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 (edytowane) Nie rozwale tego helikoptera nie wiem czy mam za wysoki poziom trudnosci wpakowalem w niego 8 rakiet !!!! i nic jak ktos ma save do nastepnej misji po Boat to prosze zeby sie odezwal podam maila bede wdzieczny 1221876[/snapback] Nie wal w niego z rakiet!!! OMG - to że autorzy gry chcieli, zebys walił z rakiet nie znaczy, ze masz to robić :D . Najpiekniejsze w FAR CRY jest to, ze jest nieliniowa!!! Walenie z rakiet, stojac na statku jest nieklimatyczne i w dodatku marnujemy pociski :) Ja zrobiłem to inaczej... Najpierw wyeliminowałem zagrożenie na statku ze snajpy (podpłynałem łódką od drugiej strony i tam jest taka fajna skała;]). Potem zaś wróciłem spowrotem do tego obozu (z tymi drewnianymi wiezami) i jednego jeepa zaparkowałem w garażu (namiocie?), a drugim pojechałem drogą tą ktora prowadzi do lotni, ale nie dojechałem do niej, tylko zjechałem se z tego urwiska na plaże;] Następnie wykreciłem i ustawiłem jeepa przodem do owego urwiska. W jednym miejscu da sie na nie podjechać z rozpedu. No i jak już podłożyłem bombe na statek to nie uciekłem na dziub, tylko wskoczylem do wody i płyne do stojącego na trawie jeepa :D Jak sie pośpieszysz do zdążych wejsć do wozu zanim koles zacznie strzelać. Potem podjeżdzasz na urwisko i uciekasz jeepem do bazy. Jeśli bedziesz jechac szybko i kluczyc do gość Cie nie trafi, jednak jeep oberwie - ale w garazu mamy drugiego;] Tak wiec uciekamy do garażu, zmieniamy środek transportu na nowiutkiego jeepa, wyjeżdzamy i rozwalamy helikopter z automatu :D Wiecie jaki klimat jak jedziecie i jednocześnie ostrzeliwujecie sie z helikopterem? :D Edytowane 18 Stycznia 2005 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacie12 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 (edytowane) HEja! A ja po prostu podlozylem bombke, poplynalem do rozwalonej lodeczki na wprost od dziobu i tam w kotka i myszke wkolo stateczku do helikopterka az padl... Jak napisal und3r... gra ma wiele rozwiazan... dlatego jest tak wspaniala a grafa to wspaniale umila :D Mam save'a ale w defaultowym trybie czyli drugi poziom trudnosci... Zaczalem grac i tak jakosc ni stad ni zowad zawedrowalem za daleko by zmieniac cokolwiek... drugi raz nie chce mi sie grac bo gdy bylem w ostatniej planszy to na tak niskim poziomie poradzilem sobie LEDWO co a nie chce nawet wiedziec czy jest ona do przejscia w poziomie chocby o jeden stopien trudnosci wiecej...hehe Pzd EDIT Znacie moze jakas gierke rownie miodna w graniu??? Brakuje mi takiej z jajem jaka jest FC... Tluklem w Dooma3, MOHAA'e, SoF'a ale to nie to... rzuccie jakims tytulem....PLEASE!!! Edytowane 19 Stycznia 2005 przez gacie12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Właśnie za to wszyscy kochamy FAR CRY Można niektóre mapy przechodzic na wiele sposobów a wszystko dzięki wspaniałemu silnikowi CrytekEngine aż dziw mnie ogarnia że jeszcze żadna szanująca się "firma" nie ogłosiła prac na grą wykożystującą silnik FAR CRY , Wyobraźcie sobie jak wyglądała by gra M.o.H Pacific Assault jak można by zachodzić/podchodzić Japończyków a tak wydali grę na zmodyfikowanym silniku Quake3 i trza chodzić po sznurku 3 metry w lewo i tyle samo w prawo ,mam już dosć takich liniowych gier :[ FAR CRY Rulez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 dzieki koledzy udalo sie :> zrobilem akcje z dzipem ze tez wczesniej na to nie wpadlem :> ehh ale nie wazne znowu matrafilem na pewien problem otoz zrzucaja mnie z helikoptera na wys[e mam isc do lab na wulkanie w karabinie 10 pociskow skacze z wodospadu i mnie dopadaja te trigery cale jest ich tyle ze za bardzo nie wiem co poczac licze na jakas wskazowke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Ja przechodziłem ten level idąc/płynąc rzeką , na brzegach czai sie zło ........ w dżungli w 2/3 miesjcach masz chyba ekwipunek/amunicje itp , na brzegu morza leży rozwalony śmigłowiec to z niego mozesz prowadzic ostrzał nadchodzących wrogów , jeśli tu miałeś problemy to zapomnij o dalszej grze ,będzie 2x/3x trudniej niż na tej wyspie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.zip Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Jak dojdziesz/dobiegniesz do smigłowca to juz połowa sukcesu :D ... wiec albo cisnij rzeczką albo rajd przez las :razz: .... nie ma o czym mowic prędzej czy pozniej ci sie uda B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...