Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Chciałbym się "doplómczyć do plumkowej zapómiastej zabawy :)"eeeee.... ale to bez przysiegi to sie nie obejdzie :!: Ok. Mogę zaplómczyć przysięgą plóma :) Tylko naplómplajcie jak ? :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 9 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2004 Chciałbym się "doplómczyć do plumkowej zapómiastej zabawy :)"eeeee.... ale to bez przysiegi to sie nie obejdzie :!: Ok. Mogę zaplómczyć przysięgą plóma :) Tylko naplómplajcie jak ? :wink: To jest tajna PLÓM przysięga, trzeba dużo PLÓMAĆ żeby się jej nauczyć :lol: :lol: :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Plóm dobry! Dziwne :!: Zwykle najpierw piję kawę :!: :?: Co się dzieje :?: Czyżby mnie plómknęło :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 :Plóm:No i super. A może by tak plómikonkę jako pierwszą na liście :?: :Plóm: UPDATE :oops: l mi zjadło :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 :Plóm:No i super. A może by tak plómikonkę jako pierwszą na liście :?: :Plóm: UPDATE :oops: l mi zjadło :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Chciałbym się "doplómczyć do plumkowej zapómiastej zabawy :)"eeeee.... ale to bez przysiegi to sie nie obejdzie :!: Ok. Mogę zaplómczyć przysięgą plóma :) Tylko naplómplajcie jak ? :wink: To jest tajna PLÓM przysięga, trzeba dużo PLÓMAĆ żeby się jej nauczyć :lol: :lol: :lol: :wink: Witajcie Plómkowicze :) Dopiero się plómnołem za zaraz idem na plómkowe śniadanko :) Chyba plóm opanowuje moją psychikę :wink: :Plóm: ;] Poszukiwane Plóm ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiZzArD Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 PLÓM - to chyba najszybciej rozkręcajacy się temat na Tweak'u :) PLÓM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Hey ! Plóm-karze :) Mam plómkowy pomysł :] Załóżmy nową grupe "Plóm"! Niech jakiś plóm-znawca Photoshopa, albo inneo plómkowego edytora grafiki zrobi logo plóm (w formacie avartka :)) Plóm :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The_Structor Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 :Plóm: - hehe zajefajna ikonka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 To powoli obraca się w sekte ;]] Ave plóm :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 jak plóm to plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 :Plóm: -> fajny ten "kroliczek" :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 jak ja to czytam to mi sie plómkać chce :D a juz mi sie wstyd przyznac ze poplómkałem monitor , kiedy dostałem plómkaczki :D update: teraz to mój PLÓMATAR to dzieło sztuki :D mi tam sie podoba ;) chce ktos taki ze swoim nickiem :> ??? :D update live: ( :) ) Plómem się urodziłeś i w Płóm się obrócisz :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 jak ja to czytam to mi sie plómkać chce :D a juz mi sie wstyd przyznac ze poplómkałem monitor , kiedy dostałem plómkaczki :D update: teraz to mój PLÓMATAR to dzieło sztuki :D mi tam sie podoba ;) chce ktos taki ze swoim nickiem :> ??? :D update live: ( :) ) Plómem się urodziłeś i w Płóm się obrócisz :] Zrób więcej plómów - to ktoś coś sobie pewnie wybierze :lol: Plómiasty av :lol: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Avatary wróciły! :D Teraz radzio_ okaż skruchę, a być może Święta Inkwizycja okaże Tobie łaskę Już po Ciebie jadą! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 ooo avaplómatarki dziaja juz plóm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 :plum: :P sir Afeen ... moim zdaniem to Hiszpańska Inkwizycja a nie święta :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 :plum: :P sir Afeen ... moim zdaniem to Hiszpańska Inkwizycja a nie święta :wink: nooo dobra ale żelazna dziewica i tak czeka :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 plómwa jego mac !!! :mad: uwalilem egzam - bedzie wrunek :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody'15 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 o co chodzi z tym Plóm ? cos komus wpadlo do wody ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 plómwa jego mac !!! :mad: uwalilem egzam - bedzie wrunek :evil: eee tam, nie ma sie co denerwować :) takie jest życie studenta :D bedzie dobrze, opanujemy świat i będą tylko warunki kapitulacji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 :plum: :P sir Afeen ... moim zdaniem to Hiszpańska Inkwizycja a nie święta :wink: nooo dobra ale żelazna dziewica i tak czeka :twisted: Ja i tak wolę wygodny fotel :twisted: Ew. mogą jeszcze być miękkie poduszki :D :Plóm: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 :plum: :P sir Afeen ... moim zdaniem to Hiszpańska Inkwizycja a nie święta :wink: nooo dobra ale żelazna dziewica i tak czeka :twisted: Ja i tak wolę wygodny fotel :twisted: Ew. mogą jeszcze być miękkie poduszki :D :Plóm: Strzeż się sfoich pragnień! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 CHętnie bym ich spotkał :D Zanim by mi weszli do mieszkania to bym już uciekł :P Plómbranoc. Ide sobie Poplómać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Avatary wróciły! :D Teraz radzio_ okaż skruchę, a być może Święta Inkwizycja okaże Tobie łaskę Już po Ciebie jadą! Dzięki - rżałem jak głópi przypominając sobie :lol: Plóm bez wątpienia :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 Jestem po przeplómieniu tego całego plóma i mam tak zaplómione w plómie że plóm jeden wie jaki jeszcze plóm mi wpadnie do plóma :) :) :) :) :) :) :) O PLÓM.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
:Focus Opublikowano 10 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2004 The :Plóm: has me :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...