Skocz do zawartości
Szymoon

Galeria Zdjęć Użytkowników PurePC

Rekomendowane odpowiedzi

tak, to krzyz.

na szumy nic nie poradze: canon a60, iso50, zdjecie jeszcze lekko potraktowane neat image ;)

btw. macie manie z tymi szumami, jesli to jest dla Was duza ilosc szumow to :blink:

jesli dzis bedzie podobny zachod to moze wyjde na cos zapolowac ;)

Edytowane przez tomos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dołączona grafika

Wkurzają mnie tylko te linki od prądu, niestety nie mam możliwosci uzyskana lepszego kadru z okna a skoro świt nie cche mi sie latać z aparatem 3km do najblizszej czystej przestrzeni ;)

Za to fajnie spalinki z samolotu wygladaja :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[imq]http://i22.photobucket.com/albums/b315/HipoPL/foto/wschod.jpg[/imq]

Wkurzają mnie tylko te linki od prądu, niestety nie mam możliwosci uzyskana lepszego kadru z okna a skoro świt nie cche mi sie latać z aparatem 3km do najblizszej czystej przestrzeni ;)

Za to fajnie spalinki z samolotu wygladaja :D

Na pierwszy rzut oka myslalem, ze to kometa byla :>. Dzisiaj rano o 6 wstalem i strzelilem serje z nowego statywu z okna, lecz drzewa i budynki skutecznie niszcza efekt wschodu, ale i tak wrzuce, moze wieczorkiem :). Edytowane przez st1ch

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

żeli

Super zdjecia, kropelki zawsze porywaja jak sa dobrze zrobione jak teraz :)

Szczegolnie 1, 2 no i 6 !

/

Wszystkie sa wypasione. Jak na 610 to juz w ogole bajka. Zdradz nam jak osiagnales taki efekt. Bo naprawde wypas? Zimne kolory, a jakies dorobki w photoshopie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Foto nr 6 pachnie fotoszkopem bardzo mocno :] chyba ze u kolegi świecą dwa słońca o reszcze szczegółów nie wspomniając ;)

Dołączona grafika

Zdawało mi sie że zbliża się zima ..... B)

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Patrząc na ostanie zdjęcie to Panowie mozę jakiegoś tutoriala jak się pozbyć słupów i linii ze zdjecia ... ;)

Edytowane przez Hipo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do zdjec kropelek to kolory sa jak najbardziej oryginalne(akurat sie trafil niebieski papier odblaskowy). 6 zdjecie przeszło przez fotoszopa ;)

Hipo jest mnóstwo sposobów, od clone stamp po wycinanie kawalkow zdjecia

pozwolilem sobie

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi