R.i.P. Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 AKa - nice, but what happened with background? ;o Today from the darkness... - Maria ;ooooo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 (edytowane) kolejny zachód Edytowane 12 Sierpnia 2007 przez cyrkiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2007 @R.i.P- prześcieradło za tło i "amma fatima, tła ni ma ;] " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ładne fotki robicie, gdybym ja takie umiał robić ;) To pewnie jest brzydkie, ale... zobaczcie sami KaczorZ strzelony dziś (a właściwie już wczoraj) w parku w Wilanowie Żadnych poprawek, tylko resize Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2007 3 zdjecia ode mnie: 1. lot do uk ;) 2. takie tam ;) 3. wiem, ze strasznie mala GO (raynox) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 mój pierwszy dzień z aparatem cyfrowym. Kupiłem w końcu Fuji S5600 z filtrami (polar, UV, szary), konwerterem szerokokątnym, makro, torbą i kartą ;) Na zdjęcia twierdzy będzieci musieli poczekać, bo pogoda była beznadziejna ;/ Z trybu auto (idioten-kamera) nie korzystam, wszystko na manualu, ale duużo praktyki przede mną, w sumie to nie mam co pokazać oO Krytyka wskazana:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 mój pierwszy dzień z aparatem cyfrowym. Kupiłem w końcu Fuji S5600 z filtrami (polar, UV, szary), konwerterem szerokokątnym, makro, torbą i kartą ;) Na zdjęcia twierdzy będzieci musieli poczekać, bo pogoda była beznadziejna ;/ Z trybu auto (idioten-kamera) nie korzystam, wszystko na manualu, ale duużo praktyki przede mną, w sumie to nie mam co pokazać oO Krytyka wskazana:) http://republika.pl/marcin_gps/kwiatki.jpg[/img] http://republika.pl/marcin_gps/most.jpg[/img] http://republika.pl/marcin_gps/wro_night.jpg[/img] krytyka proszę bardzo mam nadzieję że się przyda :) 1. kadry - poczytaj o podziale kadru i postaraj się go zastosować z czasem złapiesz nawyk umieszczania obiektów w mocnych punktach 2. technika naucz się korzystać z histogramu pomoże ci robić zdjęcia z poprawną ekspozycją 3. myślenie - właściwie powinno być na początku 4. ukierunkuj się na jakiś konkretny rodzaj foto bo robiąc wszystko nie robisz nic to tyle ode może któryś z bardziej doświadczonych kolegów coś dorzuci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 pierw niech robi wszystko inaczejnie dowie sie co go kręci ja pstrykam 2 lata i nadal nie wiem w która strone chce isc dokladnie chociaz ostatnio coraz blizej to sredniego formatu 6x6 i porzuceniu photoshopa na rzecz czystej błony filmowej nie zmienionej przez kompy.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 pstryknięte Samsungiem Z400 ;) okolice Harachova Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil2201 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Rip ja już na to patrzeć nie mogę! Zbyt piękne fotki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) R.i.P., piękna fotka :) A teraz coś ode mnie ;) Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
truman20 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Dzisiaj wróciłem tak więc kilka fotek "na szybko". ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jak zwykle pelen profesjonalizm... I masz duzo ciekawych okazji na robienie zdjec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Przez sto stron nie przeszedłem, ale chyba nie zgładzicie mnie jak dam koło 7 fotek? Jakby to powiedzieć pewnie są brzydkie, szczególnie dla pr0, ale na swoją obronę mam to że aparat mam miesiąc ;) Jedna z pierwszych - słonecznik: http://henichaer.deviantart.com/art/Sunflower-60290343 Powstało z chorych pomysłów: http://henichaer.deviantart.com/art/Math-homework-60452196 Ot, deszczyk http://henichaer.deviantart.com/art/Rainy-day-60811402 Czerwone liscie: http://henichaer.deviantart.com/art/Red-leafs-61841578 Świntuch ze mnie, wiem... A jakbyście wiedzieli że robiłem tą fote ponad pół godziny... W nocy, żeby cienia mocnego nie było... Och, lubie tak kombinować... http://henichaer.deviantart.com/art/Perverts-60802892 Jakbyście mogli, moi pr0 fotografowie, wytknąć największe błędy ;) (na mniejsze będzie czas ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Jak zwykle pelen profesjonalizm... I masz duzo ciekawych okazji na robienie zdjec...do profesjonwalizmu to brakuje troszke;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2007 do profesjonwalizmu to brakuje troszke;P Mnie to mało obchodzi czy mają blisko czy daleko do profesjonalizmu, komu się spodobają to się spodobają, nie to nie. :) Nie będę namawiał, kłócił się, ani nic, chętnie wysłucham opinii, krytyk - wszystkiego i nie zamierzam ich negować ani podważać. :) I tyle na ten temat. :D Swoją drogą ciekawi mnie "profesjonalizm" ... czym to się objawia ? ;) Gusta są różne a fotografia to dziedzina, która opiera się na gustach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 ja jeszcze nie wrocilem, ale pare zdjec moge juz pokazac ;) Edynburg i Salisbury Crags (góry): 1. 2. 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2007 MaciekCi strasznie podoba mi się pierwsza fotka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 A Ty R.I.P jak zwykle pokazales klase :>. Nice fota :). HDR? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Mnie to mało obchodzi czy mają blisko czy daleko do profesjonalizmu, komu się spodobają to się spodobają, nie to nie. :) Nie będę namawiał, kłócił się, ani nic, chętnie wysłucham opinii, krytyk - wszystkiego i nie zamierzam ich negować ani podważać. :) I tyle na ten temat. :D Swoją drogą ciekawi mnie "profesjonalizm" ... czym to się objawia ? ;) Gusta są różne a fotografia to dziedzina, która opiera się na gustach...ja jemu tylko chcialem uswiadomic ze profesjonalizm to nie jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 (edytowane) ja jemu tylko chcialem uswiadomic ze profesjonalizm to nie jest ;] Ok. ;) No to czekamy aż ktoś wrzuci profesjonalne fotki :D najlepiej z 6x6 nie ruszanych komputerowo. ;) Edytowane 25 Sierpnia 2007 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Rzucę czymś odemnie, bo dawno nie dawałem :wink: No i z nowego nabytku klasy niższej :wink: Głupie refleksy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Z cyklu "Takie sobie makro" :) Chwile później skoczył na mnie, a był spory :lol: Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Odkopalem pare zdjec z przyjecia siostrzenicy :> Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez st1ch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VonWhite Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2007 http://henichaer.deviantart.com/art/Window-63569002 http://henichaer.deviantart.com/art/Brook-HDR-63502323 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...