kucyk Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 mysle, ze MaciekCi udzieli ci wystarczajacej odpowiedzi, nie mam nic do dodania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Jabłkowo pomidorowe próby z HDR'em Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Jabłkowo pomidorowe próby z HDR'emHmm... bez stosowania HDR na pewno lepiej by wyszło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Hmm... bez stosowania HDR na pewno lepiej by wyszło... Bez wygląda tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Mi się podoba wersja HDR. :) jeszcze jakby do tego zrobić odpowiednią scenerię, ściemnić (tak tutaj przydatne! ;) ) to byłoby super. Próbuj dalej bo coś z tego będzie ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 (edytowane) Jabłkowo pomidorowe próby z HDR'em Po co do takiego czegoś HDR? :blink: Edytowane 19 Sierpnia 2008 przez cyrkiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Po co do takiego czegoś HDR? :blink: Jak widzisz dało to bardzo dobre efekty, tak wiem, da się to zrobić z tamtej oryginalnej fotki w 30 sekund, ale skoro woli robić to tak to niech tak robi - Jego warsztat, right ? :) P.S. podpowiem, że możesz np. w Photoshopie skopiować 3 razy oryginalną fotkę (w tym przypadku), i wystukać samemu -1EV i +1EV będzie działać w ten sam sposób, bo to jabłko nie jest dynamiczną sceną. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Generalnie to na razie jest to dla mnie trening i sprawdzanie programów do tworzenia hdr. Próbowałem w Ps'ie, easyhdr oraz photomatrix i chyba ten trzeci najbardziej mi pasuje. Co od scenerii to i tak wydaje mi się, że efekt jest niezły, zwłaszcza, że za tło robiły tu białe kartki. Jeszcze na szybko usunąłem w photoshopie miejsca gdzie kartki się nakładały bo słąbo to wyglądało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Troche nuda wieje tutaj ;] , wrzuce cos na rozruch , 350D+Helios 58/2... Wrobel Nadmorski Pospolity Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elviso26 Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Londyn nad ranem... Stratford Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 takie tam wakacyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 (edytowane) marcin-gps nawet fajne foto,choc zmarnowales troche kadru tym niebem ktore nic nie wnosi do tematu, horyzont ci sie przekrzywil no i to winietowanie mogles zlikwidowac w jakims sofcie bo wali po oczach Edytowane 24 Sierpnia 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Taka mała sesja leśna pt. "szatan mhrok cały rok". :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 takie małe conieco z urlopu (pierwszy raz w Chorwacji): http://www.croatia2008.w.of.pl/ Kadry oczywiście trochę lecą, czasem przypalone, ciasne, centralne bądź przypadkowe czy cukierkowate ale proszę o wyrozumiałość bo to tak bardziej poglądowo ;) Wyjazd "w ciemno" sprawił mi naprawdę dużą radochę, pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 takie małe conieco z urlopu (pierwszy raz w Chorwacji): http://www.croatia2008.w.of.pl/ Kadry oczywiście trochę lecą, czasem przypalone, ciasne, centralne bądź przypadkowe czy cukierkowate ale proszę o wyrozumiałość bo to tak bardziej poglądowo ;) Wyjazd "w ciemno" sprawił mi naprawdę dużą radochę, pzdr nice :) Czym robione ? Rozumiem ze polar byl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 S6500fd i czasem polar :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 takie małe conieco z urlopu (pierwszy raz w Chorwacji): http://www.croatia2008.w.of.pl/ Kadry oczywiście trochę lecą, czasem przypalone, ciasne, centralne bądź przypadkowe czy cukierkowate ale proszę o wyrozumiałość bo to tak bardziej poglądowo ;) Wyjazd "w ciemno" sprawił mi naprawdę dużą radochę, pzdr Przepiękne zdjęcia. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 dzięki :) ..bo okolica piękna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Moje pierwsze foty Nikonem D80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denek Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2008 takie małe conieco z urlopu (pierwszy raz w Chorwacji): http://www.croatia2008.w.of.pl/ Kadry oczywiście trochę lecą, czasem przypalone, ciasne, centralne bądź przypadkowe czy cukierkowate ale proszę o wyrozumiałość bo to tak bardziej poglądowo ;) Wyjazd "w ciemno" sprawił mi naprawdę dużą radochę, pzdr Pstryki fajne, a ja przypomniałem sobie miejsca, w których byłem kilka lat temu ;) Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo Opublikowano 4 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2008 To ja też się pochwalę swoimi Pracami. Oto adres do mojej Galerii. : http://gfx-team.deviantart.com/ Taka mała i skromna Galeria. :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 (edytowane) Uwaga na brzozę. :wink: Edytowane 12 Września 2008 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damundo Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 (edytowane) Jedynie panorama mi się podoba :) Pierwsze strasznie zaszumione, pozostałe 2 niczym mnie nie zaciekawiły. Edytowane 12 Września 2008 przez Damundo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 (edytowane) Taki tam jeden pstryk z Tatr. BTW w okresie Świąt Bożego Narodzenia powinna ruszyć moja galeria, tam będzie można zobaczyć wszystkie moje foty, bo coś patrzę, że ten temat olewam (ostatnio tylko Tajlandia? lol ) . ;) Edytowane 13 Września 2008 przez MaciekCi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 A ten kadr wyłapałem na urlopie. Technika - poczerwień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 A ten kadr wyłapałem na urlopie. Technika - poczerwień. [imq]http://img301.imageshack.us/img301/9459/dscf6470fb6.jpg[/imq] Poczciwy Skwer Kosciuszki ;) Czemu nie wpadles na browca :twisted:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lama1 Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 bez retuszu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iWwona Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Apo5 , bardzo mi się podoba to zdjęcie wykonane przez Ciebie podczas urlopu. Muszę przyznać szczerze, że zrobiło na mnie wrażenie, fajnie wygląda ta technika na fotkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...