kucyk Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 (edytowane) Wersja spokojna.... by olympus fe340 Zmniejsz jeszcze troche z laski swojej, bo caly czas rozwala strone. Wrzuciles je w takim formacie jakbys mial cos do pokazania. Strzeliles kotu w oczy lampa z funkcja makro przez co siersc mu sie blyszczy jak psu jajca, a na dodatek zdjecie nie posiada zadnego kadru, jak dla mnie beznadzieja, cwicz dalej. RaKLeZ - spoko fotki IbanezRG - chyba musisz zjechac w dol z ISO w tym aparacie, bo ci wychodzi ziarno, a na dodatek zdjecia sa jakos dziwnie przeostrzone Edytowane 8 Kwietnia 2009 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 to znowu ja buahahahahaha ;] na kolana i podziwiajcie moje dzieło ;] 1 2 i tak profilaktycznie :mur: ave vitamina c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Panowie, mam prosbe. Czy mozecie podawac jaki to aparat przy wrzucaniu fot ? Bo ciekaw jestem jakie sprzety tak foca.A moze po prostu zostawiac EXIF? Moim zdaniem puszka ma znaczenie drugorzedne, wazniejsze sa ustawienia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 No EXIF by zalatwil sprawe, tylko powiedz mi jeszcze jak go moge odczytac :P Wlasciwosci foty, czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2009 W Operze klikam prawym przyciskiem i wybieram wlasciwosci; do FF jest potzebne rozszerzenie, ktore dziala dokladnie tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 jak się zapatrujecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Troche tafla jeziora krzywa, ale poza tym jest calkiem spoko. Zastanawiam sie, jak by wygladalo z polarem, albo przy bardzo dlugim czasie (wtedy woda wychodzi troche surrealistycznie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubis Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Half Life 2 garrys mod ? Szczena mi opadła... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 To hdr jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Faktycznie, jak sie pomostowi przyjrzlem, to wyglada jak HDR :) Ode mnie wiosennie: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Wy macie fajne fotki ;]. Też coś dodam: i wiosennie trochę: a tu atak obcych: tylko nie bijcie mnie za mocno ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Kucyk - thx Parę ode mnie... KIT 18-55 IS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wookie85 Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 ulubieniec moj lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 To i ja: Dzikie golebie: Niezapominajka: Tulipan (niestety troche krzywo wyszedl, reka mi odjechala :( ): Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 (edytowane) Costi- krzywe można skorygować w photoshopie- wystarczy wykadrować. :) Ogólnie- fajnie :) Na życzenie Macieja większa wersja. ;) Edytowane 1 Maja 2009 przez KWS89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Costi- krzywe można skorygować w photoshopie- wystarczy wykadrować.Ale brakujacego po prawej stronie sobie nie dorysuje ;) Na szczescie tulipan z wlasnego balkonu, wiec z powtorzeniem ujecia problemu nie bedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Witam. Ja też coś pokażę, jedno z nielicznych moich zdjęć, które chyba mi wyszły :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Pajak28 dobre macro, sympatyczny nietoperz.:) 2 ode mnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Drugie bardzo fajne, pierwsze tez byloby dobre, ale co za c...j postawil tam ta latarnie? :P W pierwszej chwili pomyslalem, ze matryca Ci padla w widowiskowy sposob. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 3 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2009 Pajak28 dobre macro, sympatyczny nietoperz.:) To jest ćma :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 z wycieczki do zoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) Z okna akademika Alcatraz Edytowane 6 Maja 2009 przez hot_lopez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) Ja taką foteczką zaatakuje: @hot_lopez: pierwsze wrażenie - fajny hdr (:D), drugie - ale to zaszumione :] Następnym razem dawaj fotki w mniejszym rozmiarze, łatwiej się ogląda. Edytowane 6 Maja 2009 przez westsajd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaszumione? Wyglupiasz sie, chcialbym miec wszystkie fotki tak "zaszumione" :P Natomiast zgadzam sie co do rozmiaru - polowa by wystarczyla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Piszecie i macie Rozdzielczość zmieniona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 http://img22.imageshack.us/my.php?image=obraz002j.jpg takie na spontanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 pierwsze 2 pentacon six i sonnar 180 pozostałe D80 + nikkor 85 f1.8 zapraszam na eternize.pl :) bedzie tam więcej niedlugo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 No, funf-und-achtzig fajne :) Najbardziej podoba mi sie drugie od konca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Lost in Milan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...