Chaos Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 8 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2010 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2010 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 RaKLeZ - można prosić o większą wersję pierwszego zdjęcia? Dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 RaKLeZ - można prosić o większą wersję pierwszego zdjęcia? Dzięki :) PM Coś z Sosnowca.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2010 Panoramka w HDR z jednego z ostatnich zachodów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2010 Kilka najciekawszych zdjęć z wyborów Miss Studentek 2010, Olsztyn. ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 Coś z czasów, kiedy biegałem z aparatem wszędzie i byłem bardzo radosny. Wtedy posiadałem Fuji S5600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 Ciepło się zrobiło :) cyrkiel, czym robisz HDR-y? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2010 (edytowane) Troche "wypocin" z mojej strony... Edytowane 26 Listopada 2010 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrkiel Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 (edytowane) Ciepło się zrobiło :) cyrkiel, czym robisz HDR-y? Photomatix-em 3, to była panoramka 2x3 BTW aparat szajsung s860, przy każdym ujęciu za 3-4 razem ostrość łapał :mur: Jak można zrobić aparat, który ma nawet wybór sceny "noc" i nie potrafi w tych warunkach ostrości złapać ?! Edytowane 28 Listopada 2010 przez cyrkiel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2010 Malik 10tka fajny Industrial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Robiłem co mogłem swoim tanim pstrykaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 30minut w powietrzu -28 stopni :blink: GPS wytrzymał 10minut :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Jak aparat sprawował się w tak niskiej temperaturze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 Raf- co mogę powiedzieć w tej materii... Normalnie- tylko wyświetlacz działa tak jak zwykły LCD- im zimniej, tym wolniej. Przynajmniej tak było z 350/40/7D- Piątka mrozu nie znosi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 robione 5D ale dosłownie kilka fot przy tak niskiej temp lepiej lustro po powrocie do domu nie wyciągać przez kilka godz z torby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 (edytowane) Szacun :) "Okno na Świat" Edytowane 4 Grudnia 2010 przez Malik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2010 (edytowane) Malik- dobre. Dobre, dobre. Kwscore- tak jak z każdą elektroniką- gwałtowna zmiana temperatury = zbieranie wilgoci. A wilgoć to wróg... A moja piątka jest zajechana jak stara szkapa, i naprawdę już jej nie szanuję. To jest wół do robienia fot z przyjemności, bez siekierki nad głową w postaci terminów,używana jako body zapasowe, body które używa moja kobieta jak ją przyuczam itp. I mam to gdzieś, kiedy pierdyknie. ;) IMO- ma ponad 500tyś klapnięć i zjechaną matrycę (1600iso, 25sek, nr off- coś koło 600 dead pixeli, a na iso 3200- wyskakuje już 1600- i to na zimnej...) I jak już jesteśmy w temacie animalsów- gołąb ustrzelony obok mojego bloku. Edytowane 4 Grudnia 2010 przez KWS89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2010 (edytowane) jeszcze nie miałem przypadku żeby 5tke mi zamroziło ale kumpel ma dość częste przypadki że body w ogóle nie reaguje w tym roku trochę go pomęczę :razz: Edytowane 6 Grudnia 2010 przez kwscore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cantoro Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 To i ja podrzucę linka do swoich fotek: spoti.pl - uwolnij swoje treści Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kqba Opublikowano 14 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2010 To ja też się pochwalę pierwszy raz. Temat: "Podkarpacie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2010 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2010 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2010 (edytowane) Ostatnie jesienne fotografowanie: Edytowane 23 Grudnia 2010 przez Janisław Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
°°° Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2010 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 7 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2011 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...