rafa Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jednak konsole dodają sporo ograniczeń. Dla mnie to zła wiadomość bo dla miodnego BF jestem gotów modernizować sprzęt. A w BC2 zwykle nie chce mi się grać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 To zapomnij już o grach dedykowanych tylko pc, to się twórcom nie opłaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Ten kierunek może mieć sens pod warunkiem że wersje PC będą mocno wzbogacone np wiele efektów dx11 czy dźwięk EAX 5.0 i kiedy będą to dodatki wyraźnie widoczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Tyle sie mówiło że Forstbite 2.0 miał być tworzony od podstaw wokół DX11, w takiej sytuacji wydaje się to mało realne. BF3 miał zmiażdżyć wszystko co było do tej pory. Zobaczymy. Jeśli różnice będą takie jak w przypadku BC2, to pewnie wybiorę ponownie wersję na klocka. Swoją drogą jest temat o BF3, więc można by wyciąć tą dyskusję od posta chronicsmoke i dokleić ją tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Do d**y :/ mialem nadzeje na godnego nastepce bf2, z wielkimi mapami i rozgrywka na 64 graczy. Co pokazuje przyklad starcrafta 2 rynek pc spokojnie moze wystarczyc i przebic multiplatformowki... na poczatku konsole zawyzaly poziom peceta, ale teraz bardzo negatywnie wplywaja na poziom gier :/ @Harry wiesz... w bc2 kiedy na serwerze zostaje po 8 graczy na tim to sie szuka innego, a na konsoli to normalka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Przecież wersje na konsole to był pewniak. Najbardziej mnie zastanawia jak zaimplementują tryb commandera w BF3, jeśli wogóle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 w sumie bf2 tez byl na konsole, ale teraz sa inne czasy i chcialoby sie czegos wiecej ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 BF2 było na konsole ale w nieco innej postaci :P. Nie był to właściwy BF2 z PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Nie grałem w BF2 na PC, ale z tego co widziałem to Modern Combat różni się od niej znacznie, i jak dla mnie jest absolutnie tragiczna, i zupełnie nie rozumiem jak ludzie mogą w nią jeszcze grać. Jeśli jest dużo podobieństw do BF2, to nie rozumiem skąd taki zachwyt tą grą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 a myslisz, ze w tym topicu sa 124 strony narzekan? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Dobrze powiedziane :) To genialna gra która trzymała mnie 4 lata i kilka miesięcy! To ponad 1200 pięknych godzin mojego życia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Pooglądałem troche gameplay-ów na YouTube, i Modern Combat nie ma raczej nic wspólnego z BF2, więc to był jakiś masakryczny eksperyment na konsolach. Bad Company względem MC to była rewolucja pod każdym kątem. Szkoda że w BC2 zmniejszyli jeszcze mapy, bo w BC1 kilka było na prawdę wielkich (tych przerobionych z singla, bo w singlu mapy były absolutnie gigantyczne), przynajmniej jak na konsole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jest fajna promocja na classic EA i tak zastanawiam się nad Battlefield2. W mp gram tylko w cod (tarz głównie cod2) i może spróbowałbym czegoś innego. Są jeszcze gracze na serwerach czy pustki? Drugie pytanie czy warto kupić dodatek Battlefield 2: Pancerny Atak (PC) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Nie wiem, czy te dodatki nie są już za free w najnowszym patchu 1.5. Poszperaj na necie. Niedawno sam odświeżyłem sobie bf2 i po bad company 2 trochę ciężko mi strawić tą grafikę. :] Ale ludzi gra nadal masa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Ludzi na serwerach full, na te lepsze ciężko czasami się dobić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Drugie pytanie czy warto kupić dodatek Battlefield 2: Pancerny Atak (PC) ? Nie wiem, czy te dodatki nie są już za free w najnowszym patchu 1.5. Poszperaj na necie. Tylko Jednostki Specjalne (Special Forces) nie są objęte patchem. Ale można też dostać BF2 w pakiecie z tym dodatkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ok Jakie są różnice w mp w porównaniu do coda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Patch 1,5 zawiera dodatki Euro Force i Armored Fury. Jednostki specjalne trzeba kupić. Ale widzialem bf2 full edycje gdzie jest wsyzstko. Wczoraj wszedlem na serwer po roku i znowu mnie wessalo. grafa juz nie ta ale grywalnosc niesamowita. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Nie kuście... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 ok Jakie są różnice w mp w porównaniu do coda? mało chiterów w porównaniu do coda a jeśli chodzi o samą rozgrywkę to jak dla mnie lepsza jak w bc2, prawdziwa wojna w każdej płaszczyźnie helki samoloty (bombowce, myśliwce nawet tank killer A10), na ziemi czołgi, apc , wszystko bardziej realne tylko grafa trochę niedzisiejsza, tyle że gra ma 4 a ja czasem jeszcze pyknę sobie rundę lub dwie, jest to bodaj 2 na świecie gra sieciowa pod względem liczby graczy, 200-300 osób może się mylić ale nie tysiące :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 czy do mp potrzebny jest dodatek Jednostki specjalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2010 no co ty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jednostki specjalne urozmaicają walkę o nowe gadżety typu linki do wspinania, do zjeżdżania z dachów. Włąściwie można wszędzie wejść. Do tego nowe bronie, nowe mapy niektóre naprawdę niezłe. Ale spokojnie można pograć bez JS. JA przestałem grać w bad company 2 i wracam do bf2. Oczywiście na ile czas pozwoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Prawdziwa wojna a ja z 250h przegranych godzin mam 245h na infantry a ponad 200h tylko na strike at karkand ... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Nie ty jeden pokochałeś infantry :) choć w BF2 uwielbiam wszystko. Tylko latanie mi niezbyt szło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnoogeR Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) Opłaca się na dzień dzisiejszy zakupić BF2 Complete Edition? Zawsze podobała mi się ta gra, ilu graczy gra mniej więcej codziennie ? Cheaterzy pokazują się rzadko ? Czy w tej grze gra się tylko tą mapę Strike at Karkand ? Z netem 1.3Mb będzie można coś zdziałać na serverach z dużą ilością graczy ?:D Dodam że głównie gram w grę w której nie ma antyhacka, jest mało graczy 30-60 na dzień w naszej strefie czasowej. Ogólnie myślę nad zmianą gry ponieważ w starej jest mało klanowego grania a dużo noobstwa i wyzywania :/ PS. jak w BFie z grą klanową? Od razu mówię że to nie musi być granie w ligach dzień w dzień, ale od czasu do czasu jakaś ciekawsza klanówka by się przydała :P Sorry za głupie pytania ale lepiej się upewnić paru rzeczy niż być zawiedzionym po kupnie :P Processor: Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Memory: OCZ GOLD PC3-15000 (4GB) Hard Drive: Samsung F3 (HD502HJ) 500GB Video Card: GeForce EVGA GTX 285 Sound Card: SoundBlaster X-Fi Extreme Music Motherboard: Asus P7P55D LE PSU: Corsair TX750W Dało by rade wyciągnać ze 100-150fps?A jak nie to mniej więcej ile? Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez KnoogeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) Opłaca się. Mam filtrowanie na rankigowe i pełne i rano znajduje mi ponad 250 serwerów wiec wieczorami jest pewnie lepiej. Ja spotykam rzadko cheaterów ale są. Map jest pełno. Bez JS jest 17 Strike jest najlepszy do infantry choć ja osobiście lubie te z Jednostek specjalnych. Gram na neo 1024 i nie widze problemów. Grałem na 512 i sie dało grać. O Klanach wiem nie wiele bo nie grywam w klanach ale widuje często klanowców. Tzn w sumie widywałem bo do grania wracam po jakimś 1,5 roku ;) Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KnoogeR Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) A ile fps wyciągasz? Bo podobna konfiguracja PC do mojej. Mam monitor 120Hz i chcialbym te 120 wyciagac :D Osobiście nudno mi by było grać cały czas na jednej mapie :P więc mam nadzieję że ludzie grają na wszystkich dostępnych. Co do dodatków opłaca się brać Euro Force i Armored Fury? Czy można sobie odpuścić. Haha dzięki, trochę się za bardzo napaliłem :lol: Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez KnoogeR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 (edytowane) Nie mierzyłem. Gra jest z przed bodajże 5 lat i śmiga na maxa. nigdy nie przycina. Gra się komfortowo to i nie miałem powodów mierzyć. Nie czemu chcesz mieć akurat tyle fpsów. Na twoim sprzęcie będzie to śmigać bardzo dobrze. Te dodatki są w patchu. Ale jest w sprzedaży full edycja. Pozatym stary na ostatnich dwóch stronach było o tym. ;) Edytowane 25 Sierpnia 2010 przez artuditu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Opłaca się na dzień dzisiejszy zakupić BF2 Complete Edition? Są tylko wersje Complete Collection i Deluxe Edition. Pierwsza się w ogóle nie opłaca, bo zapłacisz za dodatki, które są już standardowo w patchu 1.5 - którego i tak będziesz musiał zainstalować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...