Gość Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Siema, jest tu jeszcze ktos kto mnie pamieta jeszcze z czasów starego tweak? Znów gram w CS:S! Moze cos pogramy?]Ja Cie pamietam "trollu half-lajfowy" :wink: Ja i narcyz gramy praktycznie codziennie... Jak jest z resztą to nie wiem, raz grałem z Ojejkiem i raz z Lansem ;] Chyba wam sie znudzil cs i tyle ;] Edytowane 10 Października 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Pamietam Cię, ;], wielu nas wtedy było jak był serwerek tweaka. Może zrobimy jakąś ściepe? @Leborg: na jakich serwerach gracie? Ja ostatnio spotykam tylko eQ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Wpadajcie czasem na SL , Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Ja i narcyz gramy praktycznie codziennie... Jak jest z resztą to nie wiem, raz grałem z Ojejkiem i raz z Lansem ;] Chyba wam sie znudzil cs i tyle ;]Po co od razu używać tak wielkich słów? ;> Rzadko nam się zdaża grać ;] @Leborg: na jakich serwerach gracie? Ja ostatnio spotykam tylko eQ ;]Zależy od ilości wypitego piwa, wolnych slotów, lagów, grafy i słuchawek Grzesia, a na koniec od chęci. Tak więc trudno podać coś konkretnego, bo zazwyczaj w 30min jesteśmy na 10 różnych serwerach ;) Z czego na części z nich zdaża się załapać jakieś bany [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Aż tak lamicie że adminom się serce kraja i Was banują? ;] Edytowane 10 Października 2006 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Pewnie robia to z litosci [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Po co od razu używać tak wielkich słów? ;> Rzadko nam się zdaża grać ;] Zależy od ilości wypitego piwa, wolnych slotów, lagów, grafy i słuchawek Grzesia, a na koniec od chęci. Tak więc trudno podać coś konkretnego, bo zazwyczaj w 30min jesteśmy na 10 różnych serwerach ;) Z czego na części z nich zdaża się załapać jakieś bany [; No wiec machamy myszką i bluzgamy zazwyczaj w okreslonych miejscach: 195.225.70.245:27017 Rzeznia @ Yaga 81.15.128.131:27015 Tajemniczy serwer herrflika 80.54.146.45:27015 prawie jak serwer [dust2 only] => ten jest moj najulubienszy :D Ogólnie jestesmy wszedzie i nigdzie i najlatwiej dorwac nas na friendsach. No i na serwerze musza grac jakies leszcze, bo gdy po raz X ktos mnie zabija koncze gre combo F10.... Pewnie robia to z litosci [;My przynajmniej gramy zły człowieku!!!1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) http://www.bit-tech.net/news/2006/10/09/CS..._off_Wednesday/ jak dobrze ze ja juz w to nie gram ;D edit ooo bylo juz wczesniej... w kazdym razie mam polewke ;D Edytowane 10 Października 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Zly czlowieku?/!!!1 Wczoraj chyba zle gralem. Oczywiscie lama numer 2 na serwie ( jakies 13lat@81iq ) namietnie wmawiala mi zawzdy ze mam w tle multihacka. Zyc nie umierac :| Teraz jak cos wymyslicie to moze byc smiesznie - neo mi szaleje i zawyza ping+kilka dobrych kilogramow nadwyrezylo wszystkie stawy konczyn gornych... myslcie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 (edytowane) Ja Cie pamietam "trollu half-lajfowy" :wink: Ja i narcyz gramy praktycznie codziennie... Jak jest z resztą to nie wiem, raz grałem z Ojejkiem i raz z Lansem ;] Chyba wam sie znudzil cs i tyle ;] Mi się tam nie znudził ;] Brak czasu w tygodniu :) Grywam weekendami, jak mi net pozwala... No i na 1 zagranicznym serwie D2 only :) Ostatnio mnie tak naszło na polski :P BTW: Gdzie was wtedy wywiało tak nagle ? :> No wiec machamy myszką i bluzgamy zazwyczaj w okreslonych miejscach: 195.225.70.245:27017 Rzeznia @ Yaga 81.15.128.131:27015 Tajemniczy serwer herrflika 80.54.146.45:27015 prawie jak serwer [dust2 only] => ten jest moj najulubienszy :D Trzeba go odwiedzić :D To coś dla mnie ;) Ehh ten dust2 :mrgreen: :wink: Ogólnie jestesmy wszedzie i nigdzie i najlatwiej dorwac nas na friendsach.Tylko żeby jeszcze mieć wasze loginy żeby dodać do friendsów :P ;] Edytowane 10 Października 2006 przez Lanc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Skoro tak bardzo lubicie D2 to zapraszam na Only d2 server by compower ;) css.compower.pl Ostatnio został zmieniony layout stronki dodane forum a także HLstatsX Pozdrawiam i zapraszam do gry na Only d2 ;) [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2006 Nasze loginy były podawane niedawno w tym temacie..... Co do naszej gry mam juz dosyc. Jakies pedałki powrzucają na serer milion wavów [bo bez tego oczywiscie nie da sie grac] i weź to człowieku sciągaj....Zanim sie podłacze to inni koncza juz gre :lol: Po za tym chyba pora zawiesic granie do czasu pojawienia sie nowej grafy w budzie , bo na tym szrocie nie idzie komfortowo pograc w 1o24 i wsio na low.....:mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 To ściąganie możesz wyłączyć ;) Ale nie chce mi się szukać komendy- sam sobie sprawdź ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 cl_allowdownloads cl_downloadfilter czy jakoś tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 cl_downloadfilter "nosounds"Co pozostaje do sciagania? Mapki ( omijam ), spraye i loga na serwerach. Czasem nawinie sie jakis szit zwany modelem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) Co pozostaje do sciagania? Mapki ( omijam ), spraye i loga na serwerach. Czasem nawinie sie jakis szit zwany modelem.Ale ze mnie tłumok :mur: Dzieki Orgiusz, cały czas myślałem ze gdy takie wavy sa na serwie, to są wymagane do gry na nim :oops: BTW, nie mozna było tego wczesniej powiedziec? ^^ Edytowane 11 Października 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Nie mogles wczesniej zapytac? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) Nie mogles wczesniej zapytac? :>Patrz post wyżej :D Ale za kazdym razem bluzgalem na ssanie dźwięków, wiec mogles sie wtedy zlitowac :> Może zrobimy jakąś gigantyczną forumową ustawke i wbijemy na jeden z pustych serwerów? Wczoraj były juz 4 osoby, doda sie Pioorka, Hita, Lanca, Rodżera i mozna pyknąc ;]] Edytowane 11 Października 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 I dodac dosyc istotny warunek - gra na trzezwo jest nudna :twisted: Heee heee heee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Ja tez chetnie z wami pogram :) Wprawdzie gram dopiero od jakichs 3tygodni po kilku miesiacach przerwy ale... nie jest tak zle :P Wiec gdybyscie mogli mnie do friendsow dodac to bylbym wdzieczny bo niechce mi sie przeszukiwac tego tematu zabardzo (HaNzER1) :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Jakby cuś to wieczorkiem bo prawie codziennie późno kończe ... -_- Można sie wbić na Only d2 ew na 195.234.63.249:27015 Komende Glowną Policji [; ^_^ Nowy server (tick 100) także problemów z wejściem raczej nie będzie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 I dodac dosyc istotny warunek - gra na trzezwo jest nudna :twisted: Heee heee heee Powiem tak....od ostatniego miecha grałem moze raz na trzeźwo? Nawet nie wnikam jak mozna tak grac.... :lol: :lol: :lol: Jakby cuś to wieczorkiem bo prawie codziennie późno kończe ... -_-Gramy raczej codziennie po 21.30 [yeah, nie ma jak anime na hyperze :lol: ]. Trzeba odgórnie ustalic jakąś date i miejsce i sie zebrać grupowo. Co do tego serwera to mialem na mysli cos naprawde pustego ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 127.0.0.1 :?: Game monitor\CSS\PL\ Cos zawsze sie wymysli hmm ja staram sie stronic od alkoholu w malych ilosciach. Uznaje tylko w duzych :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Ja mogę pograć ;] Bez problemu :) Ale jak mówiłem raczej tylko weekendy (no i piątek ;]) i jeśli mi net na to pozwoli :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Ohm, ktoś chce łomot w weekend? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 127.0.0.1 :?: Game monitor\CSS\PL\ Cos zawsze sie wymysli hmm ja staram sie stronic od alkoholu w malych ilosciach. Uznaje tylko w duzych :lol: Game-monitora uzywam caly czas, dlatego wspomnialem o pustym serwie. BTW: "Badania naukowe dowodzą, że piwo spozywane w malych ilosciach dobrze wplywa na inteligencje, ma wlasnosci antyrakowe, uspakajajace i zapobiega osteoporozie. Ciemne piwo dziala na serce rownie dobrze jak czerwone wino." :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 Co do tego serwera to mialem na mysli cos naprawde pustego ;PPrzecie ten server praktycznie 24h stoi pusty oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 11 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2006 (edytowane) Skoro dzis jest 11 paż to w życie powinna juz wejsc zmniana cen broni. Weszło juz to czy nie ? (nie mam teraz dostepu do steama wiec nie wiem). Edytowane 11 Października 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Ja najczesciej gram na: GamesNET.pl CS:S - 89.174.246.27:27016 Tylko headadmin jakis chory psychicznie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 a ja sobie skombinowalem konto, i koncze zasysanie lost coast, bo nie przeszedlem...mam nadzieje, ze mnie nie pokusi zeby css instalowac... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...