paulo Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 O to chodzi ? Sprawdziłem i u mnie to działa. Może np. blokujesz jakiś skrypt Adblockiem ? BTW emaile w html - a feee, netykieta się kłania. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 @CRUX - u mnie tez sie tak czasem robi i nie jest to zalezne od FF,ani od IE. Raz na jaksi czas sie tak dzieje, na IE i na FF(1.07 i 1.5). Zaloguj sie innym razem i bedzie OK. ALbo uzyj Thunderbirda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 spotkał sie ktos z rozszerzeniem, ktore dopasowuje strony do szerokosci okna? tak jak ctrl+f11 w operce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Mam taki problem wpisuje w firefoxie www.forum.dvhk.pl i zamiast otwierać mi się strona to uruchamia się menadzer pobierania plików. Co się dziej . Stronka normalnie sięotwiera w IE a tu takie nagle siędziejącuda na kiju :mur: Co to mozre być ? :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) @kamilo23 u mnie dzisiaj rano forum w ogóle nie wchodziło a teraz jest OK. Edytowane 28 Stycznia 2006 przez qura16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) @kamilo23 u mnie dzisiaj rano forum w ogóle nie wchodziło a teraz jest OK. A ja mam dalej ten pieprzo** problem, co jest grane z tym firefoxem :mur: :mad: SCREEN Edytowane 28 Stycznia 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 U mnie po całej nocy odpalonego FF 1.5 - nic nie ruszam, tylko chodzi w tle - rano program zjada ponad 400 MB pamieci... To dla mnie drobne przegiecie... Nie wiem - nie chce mi sie teraz z tym walczyc - ale jakos to moze odstraszac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ja naszczescie nie mam tyle pamieci to mi tyle nie zeżre świnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Ma ktos propozycje co do mojego problemu :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 Sprobuj zalozyc nowy profil (Start->Uruchom-> wpisz firefox.exe -profilemanager), i sprawdz czy na swiezym profilu rowniez sie tak dzieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 zavader - pewnie dalej masz profil z 1.0.7, to jest przyczyna problemu (było już kilka razy ;)). Zrobiłem "test" - zostawiłem FF z otwartymi czterema panelami, po 5 godzinach zajmował 63mb. kamilo23 - u mnie działa normalnie, może namieszałeś coś w 'download actions'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 29 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2006 (edytowane) kamilo23 - u mnie działa normalnie, może namieszałeś coś w 'download actions'. Tylko co patrze na zakładke opcje > pobieranie ale nic tam nie widze żeby cos było źle ? Kombinuje nic nie wykombinowałem , co to może być? :mur: EDIT Problem rozwiazałem zrobiłem tak zamiast wpisać www wpisuje forum.dvhk.pl i strona się ładuje :lol: EDIT 2 Mam pytanie jakie warto zainstalować rozszerzenia do Firefoxa? Edytowane 1 Lutego 2006 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 (edytowane) ja uzywam: linky 2.7.1 flashgot ( no i do tego flashget ofkoz )' adblock + adblock filterset.g updater Edytowane 2 Lutego 2006 przez Nargil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 ja uzywam: linky 2.7.1 adblock + adblock filterset.g updater A tak na marginesie do czego one służą i w czym są przydatne ? SOrry za lamerskie pytanie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dayus Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 linky,to do zarzadzania otwieraniem programów przez linki A ad block,to jzu sama nazwa tlumaczy :) Do blokowanie adsów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 2 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2006 kamilo23 - trochę wysiłku ... W topicu masz linki, pytania o różne rozszerzenia. Czego jeszcze trzeba ? Przynajmniej zapytaj czy jest rozszerzenie, które [opis działania]. A co do Adblocka - jakiś czas temu Adblock Plus zmienił "właściciela" i jest już wersja 0.6.0.x. Automatyczna aktualizacja rozszerzeń jej nie wykryje. Adblock Plus został napisany od nowa, jest mniejszy, podobno szybszy. Zmienił się interface (dla mnie na niekorzyść). http://adblockplus.mozdev.org/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 ave mam 2 sprawy : czym rozni sie ten stype : firefox-1.5-s8v2.exe od tego : firefox-1.5-s8v1.exe ? jak zrobic zeby obecnego firefoxa "przeniesc" na partycje powiedzmy D , razem ze wszystkimi ciasteczkami haslami etc , zeby po formacie nie trzeba byl nic robic tylko utowrzyc skrot do tegoz liska na pulpit i zebyu dzialal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 3 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2006 (edytowane) v1, v2, v3 itd to kolejne wersje "optymalizacji", zmiany dotyczą tylko tego co robi Stipe - mogą być np. skompilowane z innymi flagami. Jeżeli interesują Cię szczegóły, to znajdziesz je w topicu na mozillazine. Przenoszenie profilu zawsze było problemem. Część plików możesz przenieść bez problemu np. cookies, hasła itd. LINK EDIT Jest już 1.5.0.1 final. Edytowane 4 Lutego 2006 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=virus=- Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Jutro robie format i mam pytanie jak zachować całego FF z wszystkimi ustawieniami, wtyczkami, motywami itp. Które foldery trzeba zachować? Jak postawie już nowego systema to zainstalować FF i podmienić na to co będę miał skopiowane czy jak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 dzisiaj robilem i nawet sie udalo ( mam wszystko ) skopiowalem zawartosc : Program Files\Mozilla Firefox i Documents and Settings\Pietia\Dane aplikacji\Mozilla a po formacie spowrotem podmienilem i dziala :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=virus=- Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Ale instalowałeś FF czy bez instalacji to przywróciłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 bez instalki ( nie chcialo mi sie ) jedynie powrzucalem do tego samego miejsca skad skopiowalem przed formatem i wyciagnalem skrot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 tak z ciekawosci dziala wam poprawnie w firefoxie strona http://www.gazeta.pl ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 K-meleon OK Firefox x64 (DeerPark alfa) OK Normalnego ffoxa nie mam, bo deerpark go zjadł :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) tak z ciekawosci dziala wam poprawnie w firefoxie strona http://www.gazeta.pl ?FF 1.5.0.1 - wszystko działa. Może lepiej napisz co u Ciebie nie działa. Edytowane 7 Lutego 2006 przez PiotruśPan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 tak z ciekawosci dziala wam poprawnie w firefoxie strona http://www.gazeta.pl ?Tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) No to dziwna sprawa, ff 1.5.0.1 i strona wyglada tak: EDIT: Pomyslalem ze to jakas wtyczka, wylaczylem Adblock Plus 0.6.1 i bingo, dziala... Blokowal arkusz stylow :( Jakiej wersji Adblocka uzywacie? Edytowane 7 Lutego 2006 przez Pinki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Adblock Plus 0.6.1. Zmodyfikuj listę filtrów. Ctrl+Shift+B - sprawdź który filtr blokuje Ci "gazetę". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Znalazlem ten filtr, jest to pewien ciag znakow z dodatku Filterset.G i chyba nie da sie usunac filtru dodawanych przez Filterset :( Nawet po wylaczeniu adblocka. Pozostaje mi ustawienie dostepu dla calej gazety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Nie używam Filterset.G. Używasz TEGO rozszerzenia, czy po prostu masz włączoną subskrypcję w Adblocku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...