borsuczy_król Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Myślałem, że odcinek House'a o Cuddy będzie słabszy ale jednak okazał się dobry i ciekawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 Heroes...odmieniony Sylar mi wcale nie przeszkadza ale niech zacznie sie akcja! Oczekuje walki, walki na moce! Peter mógłby odzyskać dawne zdolności tylko teraz będzie brakowało potężnego wroga ale może pojawi się jeszcze ktoś nowy i Peter z Sylarem razem będą przeciwko niemu walczyć. Cokolwiek wymyślą niech zacznie się w końcu coś dziać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4in Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2010 @dzej Oglądałeś The Wire, The Sopranos? Jak nie to Mad Men może poczekać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 Co racja to racja How I Met Your Mother w obecnym sezonie jest dosyc nudne, gdyby nie Barney to bylaby kolejny bezjajeczny serial. Z drugiej strony The Big Bang Theory pnie sie na szczyt jak dla mnie. Postac Sheldona jest poprostu niesamowita, nie wiem czy to zasluga aktora czy tez scenarzysty, ktory w taki sposob kreuje te postac, ale wszystko co go dotyczy jest na swoj sposob zajebiste. Chuck i House jako tako trzymaja swoj poziom, chociaz szesc sezonow tego drugiego i prawie wszystkie odcinki robione wedlug jednego arkusza moze sie konkretnie przejesc. A no i cos malo tutaj widze ludzi, ktorzy ogladaja Skinsow? Czyzby zbyt mlodziezowy, inne - brytyjskie realia? Mnie jakos wciagnal, bywaly lepsze i gorsze sezony, ale idzie sobie poogladac, w szczegolnosci Effy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 supernatural 5x14 super odcinek » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "..." zreszta tak jak wszystkie, w ktorych sam uzywa swoich zdolnosci oby tak dalej. @dzej Oglądałeś The Wire, The Sopranos? Jak nie to Mad Men może poczekać icon_wink2.gif rodzinke ogladnalem 3 sezony. na razie robie sobie przerwe. the wire ogladnalem kiedys pierwszy odcinek i nie podjaralo mnie tak, zeby lyknac od razu ale niech zacznie sie akcja! Oczekuje walki, walki na moce!nie tylko ty ;] sredni final kiepskiego sezonu. poczatek kolejnego sezonu takze mnie nie zachwycil. raczej skoncze juz ogladac herosow, no ale znajac zycie pod koniec wrzesnia nie bede mial co robic, z nudow ogladne 1 odcinek i jakos to sie potoczy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4in Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2010 The Wire to specyficzny serial, początek jest nudny i wydaje się, że serial ma niewiele do zaoferowania, ale im dalej tym lepiej. Na prawdę warto się pomęczyć na początku, ja pierwsze 6 odc. oglądałem przez ponad miesiąc, a później dziennie po 4-5 odc. aż do końca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2010 (edytowane) Zacząłem Chucka, po pierwszym odcinku wydaje mi się że to nie będzie strata czasu ;) @EDIT: 1 sezon wciągnąłem już wczoraj, dzisiaj zacząłem 2 :) Edytowane 14 Lutego 2010 przez Manhunt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Heroes - zastanawiam się dlaczego ten serial nie dostaje "cancel'a" ? Najnowszy sezon jest porażką na całej linii, zero akcji, nudne dialogi, w skrócie szkoda czasu... Supernatural - nie mam pytań do tego serialu, nie wiem dlaczego wcześniej go nie oglądałem bo on jest awesome :wub: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 Ale Heroes ponoć się już skończył.. :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 14 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2010 (edytowane) REAPER Dowiedziałem się niedawno o tym serialu a jak zobaczyłem, że gra w nim Missy Peregrym to musiałem obejrzeć. Wciągnąlem dwa sezony w niecały tydzień. Na początku trochę był monotonny, ale od połowy pierwszego sezonu, jak łapanie dusz nie zajmowało całego odcinka było już całkiem nieźle. No i Missy jako Andi. Nie mogłem się napatrzeć. Ma ktoś może całość w 720p i dopasowane napisy? » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "Spoiler ostatniego odcinka" Pod koniec drugiego sezonu akcja zaczęła się nieźle rozkręcać. Szukanie sposobu na zerwanie umowy z diabłem zaczęło nabierać obrotów. Na końcu już myślałem, że będzie po wszystkim i Sam się uwolni i uratuje duszę Andi. Jakież wielkie było jej poświęcenie - zastawić swoją duszę, żeby Sam mógł jeszcze raz spróbować. Jakby Sam wygrał a na to się zapowiadało, to byłby spoko happy end. Może wolałbym żeby tak się zakończył ten serial. Ale niestety musiał pojawić się Steve z rozkazem z Góry, i złamać Samowi rękę, żeby jednak nie wygrał. A i tłumaczenie też pewnie specjalnie sknocił bo jakby dobrze przetłumaczył, tak jak Gladys to Sam by pokonał diabła za pierwszym razem. Być może plan był taki, że Góra chciała w jakiś sposób wykorzystać Sama do walki z Diabłem. Kto wie. Ale tego niestety się nie dowiemy.Jednak widocznie scenarzyści woleli sobie zostawić furtkę na kolejny sezon, ale niestety serial zamiast kolejnego sezonu dostał cancela. Wielka szkoda, że serial dostał cancela. - Czy ktoś ma jakieś informację czy jest szansa na wznowienie czy to już kompletnie definitywnie koniec? A tak poza tematem reapera. Missy kompletnie mnie zauroczyła. Jest niesamowita. Ciekawe jaka jest w prawdziwym życiu. Wie ktoś może kiedy wychodzi nowy serial z Missy pt. Copper? Ma być w 2010 ale nie moge znaleźć kiedy. I druga sprawa - poszukuje serialu Black Sash z 2003 roku w którym grała Missy oraz napisów do Life as we know it w którym też gra :P Edytowane 14 Lutego 2010 przez slayne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 Ale Heroes ponoć się już skończył.. :unsure:Sezon tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Co ze Scrubs'ami ? Zatrzymali się na 11 epku i nie wychodzi kolejny :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 (edytowane) przerwa do 2 tygodnia marca. jak wiekszosc seriali. ogladnalem ostatnio 9 sezon scrubsow. mam 2 spostrzezenia. 1. wkurzaja mnie te oszczednosci, typu: w tym odcinku bedziemi mieli turka i j.d ale nie bedzie juz elliot bo nie ma na to pieniedzy. 2. nie oczekiwalem zbyt duzo od tego serialu i wcale nie jestem pozytywnie zaskoczony. Edytowane 17 Lutego 2010 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 Dużo przegapię jak obejrzę two and half a man od jakiegoś aktualniejszego sezonu? bo po obejrzeniu kilku odcinków pierwszego średnio mi się podoba? PS. zabieram się w końcu za chucka i mad men i jeszcze skins. ;) btw drugi sezon mentalisty nawet nawet. chyba to ciekawszy serial od lie to me, gdzie nie ma prawie w ogóle elementów fabuły które łączą odcinki w całość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 IMHO od 4 odcinka spartacus miazga. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 (edytowane) Dużo przegapię jak obejrzę two and half a man od jakiegoś aktualniejszego sezonu? bo po obejrzeniu kilku odcinków pierwszego średnio mi się podoba? btw drugi sezon mentalisty nawet nawet. chyba to ciekawszy serial od lie to me, gdzie nie ma prawie w ogóle elementów fabuły które łączą odcinki w całość. dwoch i pol to tak odcinek po odcinku to ogladalem dopiero od 5 sezonu. poprzednie sezony to ogladalem na tvn7, ale jako ze odcinki lecialy codziennie to troche odcinkow mnie ominelo. i ostatnio tak mnie naszlo i ogladam od 1 sezonu wszystkie odcinki. i musze ci przyznac racje. pierwsze odcinki sa naprawde srednie. jednak pozniej sie rozkreca. jednak pamietaj, ze to tylko sitcom i nic tam szczegolnego sie nie dzieje. w sumie to mozesz zaczac od 5 lub nawet 6. wkrecisz sie to bedziesz lecial od 1. Edytowane 20 Lutego 2010 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 O yeah. Spartacus pozamiatał dzisiaj. Shadow of death niezły, taki blond Conan po przejściach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Fakt, rozkręcił się ten Spartacus ;) Jeszcze ta Ilithyia - ma specyficzną urodę, nie jest jakaś ekstra piękna, na dodatek taka głupia ****, ale ma coś w sobie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 Przyznaję, Spartacus coraz lepszy (choć wysokiej klasy widowisko to to nie jest) ;) Ograniczono te komiczne rozlewy krwi, dodano nieco więcej wątków. Może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2010 +1 Spartacus coraz lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2010 wlasnie wciagnalem pierwszy odcinek Sparatacus i gdybym nie przeczytal, ze sie rozkreca, odpuscilbym za duzo: slow motion, krwi i flakow, cyckow zobaczymy co z tego wyjdzie :) ps. co do heroes... ja odpuscilem po drugim sezonie, pozniej zrobila sie szmira. uwielbialem ten serial, szkoda szkoda... jutro LOST :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 (edytowane) Ja w 3 dni wsysnąłem 2 sezony skinsów. Pierwszy miazgun, pierwsza połowa drugiego też a druga połowa drugiego to już trochę taka sraczka. :/ Jak z 3 i 4 sezonem? Są inni bohaterowie, więc nie wiem czy się za to brać w ogóle. Nie wiem kto wpuścił na antenę serial o 17-latkach, którzy dzień zaczynają od fajki, chlają, jarają trawę, jedzą piguły, ruchają się z kim popadnie i cisną swoim staruszkom, ale miał rację. Ogląda się super a przy tym są jaja jak berety. BTW jak ktoś się chce nauczyć klnąć po angielsku to ten film jest obowiązkowy ;-) "I'll kill you, you fucking flat-chested, cock sucking, spastic horse fucker!!!!!" z ust słodkiej blondzi która wpadła w furię i spadłem na glebe. :lol: Jeszcze oglądam Mad men. Kończę pierwszy sezon i bardzo mi się podoba. Trochę głębszy serial pokazujący świat bogatych pracowników korporacji marketingowej z wielu perspektyw. Perfekcyjnie oddany klimat lat 60 wylewa się z ekranu. Polecam, szczególnie, że ponoć z sezonu na sezon jest lepszy. BTW. http://www.youtube.com/watch?v=WcRr-Fb5xQo]mad men opening credits://http://www.youtube.com/watch?v=WcRr...opening credits the simpsons :lol: Edytowane 27 Lutego 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 3 i 4 sezon jak dla mnie slabsze od tych poprzednich. Humor troche po[gluteus maximus]dl jest mniej seksu a wiecej problemow nastolatkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Secret diary of a call girl - ogólnie sezon 3 na plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 Jak z 3 i 4 sezonem? Są inni bohaterowie, więc nie wiem czy się za to brać w ogóle. Tez z poczatku nie bylem pewny jak wyjdzie z nowymi aktorami (z poprzednich zostala tylko Effy - wkoncu ja poznajemy). Nowi aktorzy daja rade, szczegolnie Cook. Zdecydowanie powinienes dac im szanse ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2010 (edytowane) lyknalem ostatnio true blood. calkiem fajny serial. ma swoj fajny specyficzny klimat. wszyscy mowia, ze I sezon lepszy od drugiego, ale mi osobiscie bardziej podobal sie drugi. no ale ja jestem spaczony supernaturalem ;p ogolnie polecam. dzis wracaja seriale: chuck, csi, tbbt, himym i two and a half men Edytowane 2 Marca 2010 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Nie wiem kto powiedział, że Mad Men staje się ciekawsze z sezonu na sezon, ale ja się z tym nie zgadzam. Ten serial jest jak genialnie zrealizowana od strony technicznej... telenowela. Oglądam tylko wieczorem, bo dobrze się przy tym zasypia, kiedy powiedzmy dexter daje Ci tyle adrenaliny, że siedzisz do 4 rano wlepiony w ekran, nie masz ochoty iść spać i masz szczerze gdzieś czy musisz wstać o 8 czy nie. ;-) Jestem zawiedziony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 24 - jestem po 9 odc 8 sezonu i odnoszę wrażenie, że jest to taka zapchaj dziura. Czy tego już nie było? Zamach? ładunek nuklearny? atak na usa? islamscy terroryści? Zdecydowanie wyczerpaną formułę show i pozostaje tylko liczyć na dobre zakończenie całej wieloletniej historii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Dziś chuck i TBBT po prostu miazga. Co do HIMYM można zauważyć, że twórcą brakuje pomysłu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Nie wiem kto powiedział, że Mad Men staje się ciekawsze z sezonu na sezon, ale ja się z tym nie zgadzam. Ten serial jest jak genialnie zrealizowana od strony technicznej... telenowela. Oglądam tylko wieczorem, bo dobrze się przy tym zasypia, kiedy powiedzmy dexter daje Ci tyle adrenaliny, że siedzisz do 4 rano wlepiony w ekran, nie masz ochoty iść spać i masz szczerze gdzieś czy musisz wstać o 8 czy nie. ;-) Jestem zawiedziony. No to widać, że nie dorosłeś do tego serialu, skoro widzisz tam telenowelę. A początki reklamy od kuchni? Tego już nie zauważyłeś? Dla mnie Mad Men stoi na bardzo wysokim poziomie i na pewno nie jest to serial "do obiadu". Tego typu godny uwagi "easy watching", w mojej opinii, to Breaking Bad, Party Down, United States of Tara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...