borsuczy_król Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 No wygląda na to, że tym razem nikt nie powie kolejny, schematyczny sezon Dextera, odgrzewane kotlety. ;) Fajnie dobrane Deftones do trailera. Skoro już piszę, obejrzałem Stargate Universe i podobał mi się, potrzebne było parę odcinków na rozruszanie, poznanie bohaterów, ale potem był interesujący. Żałuję, że skończyło się na 2 sezonach i otwartym zakończeniu. Niezłe efekty, obcy wyglądali jak obcy a nie ludzie w maskach. W szczególe podobało mi się np. to jak wyglądały zetknięcia z obcymi. Według mnie jest to serial godny polecenia fanom BSG, może nawet bardziej przypomina BSG niż SG-1. Ogólnie podoba mi się cała franczyza i pomysł, zaczynając od pierwszego filmu, bo lubię takie s-f. Ale chyba nieco gorzej z jej wykorzystaniem, SG-1 jest już stary i to czuć, a Atlantis zdaje się nie był zbyt dobry. Szkoda, że nie kontynuują SGU albo nie zaczną jakiejś nowej serii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 (edytowane) Trailer Dexa 1:26-1:28, krotki snapshot jak dex zabija... no wlasnie Masuke! CIAAAAAAARY! Edytowane 16 Sierpnia 2012 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Nie wierze ze Dex zabije Masuke , to byla jakas symulacja na miejscu zbrodni albo cus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Ja mysle ze to bardziej jakas wizualizacja jego mysli czy cos w ten desen, przeciez nie wytna w pien polowe czolowych postaci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Też myśle że to jakieś jego myśli, rozważa scenariusz co by gdyby itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 haha ale jaja az trudno uwierzyc "Prawdziwy Walter White poszukiwany za produkcję metamfetaminy" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zakończenie najnowszego odcinka Breaking Bad to przegięcie... Ale nie powiem, trzyma w napięciu jak cholera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 No troszke przesadzili z tym. Nie wiem po co to pokazali. Serial zmierza w niceo dziwnym kierunku. Wygląda to jakby na siłe próbowali powrócić do wątku gotowania, a myślałem że skupią się głównie na śledzwtwie DEA i ściganiu WW i jego ekipy. Ale kto wie może znów kartel da o sobie znać i zrobi się "gorąco". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) Jak to po co? na tym polega urok BB. Szczegóły i drugie dno. Na początku nic nie znacząca scena, o której wszyscy zapomnieli - wraca na sam koniec i uderza w twarz. Głowili się pół odcinka czy warto zabić 2 niewinne osoby żeby gotować, po czym nagle był genialny plan. I wszystko wyszło, ale... zamiast 2 niewinnych osób zabili 1 niewinnego dzieciaka. I zostajemy z pytaniem - co jest gorsze? Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez FoX 13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2012 No troszke przesadzili z tym. Nie wiem po co to pokazali. Serial zmierza w niceo dziwnym kierunku. Wygląda to jakby na siłe próbowali powrócić do wątku gotowania, a myślałem że skupią się głównie na śledzwtwie DEA i ściganiu WW i jego ekipy. Ale kto wie może znów kartel da o sobie znać i zrobi się "gorąco". Ale po co jeden watek jak narazie dobrze wychodzi przeplataniec z tych dwoch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Sierpnia 2012 (edytowane) EDIT @Rikki faktycznie mój błąd, widziałem że ostatnio dużo się piszę o Breaking Bad to pomyślałem że o starym dobrym Dexterze już wszyscy zapomnieli. Edytowane 20 Sierpnia 2012 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 M@TI czy ty w ogóle czytasz ten temat? Hint: #7651-#7657. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Nowy Breaking Bad. Poplakalem sie przy kolacji z jessiem w domu white'ow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Dokładnie, mistrzowska scena. Ciekawe, co wymyślił Walt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 A mnie zainteresował Continuum i muszę przyznać że czekam na kolejny sezon z ciekawością. Do tego kręcony w moim ulubionym mieście ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Kurde Common Law się skończył, za chwile True Blood eh :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zaczałem ogladać Pretty Little Liars i po 6 odcinkach musze powiedzieć, że serial swietny. Ktoś pomyśli jak serial o nastolatkach na ABC Family moze byc fajny? Nie ma tam zadnych przeklenstw, cyckow, ale sa za to fajne watki trzymajace w napieciu. Narazie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Fajnie wytrzymasz 2 sezony a 3 sobie odpuscisz bo nuda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinq123 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Aż szkoda ze ten sezon jest ostatni. 5 to ostatni sezon co nie ,? Mówię o breaking bad oczywiście. Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ta historia sama zmierza do końca i byłoby dziwacznym naciąganiem gdyby miał być kolejny. Moim zdaniem wtedy zepsuliby dobre wrażenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ta historia sama zmierza do końca i byłoby dziwacznym naciąganiem gdyby miał być kolejny. Moim zdaniem wtedy zepsuliby dobre wrażenie. Myślisz , że kogoś z producentów interesuje dobre wrażenie?Raczej zapchane $$$ portfele i gdyby oglądalność nie spadła , to mozna stworzyc nie lada historie powstania imperium narkotykowego od samego jego początku.Moim zdaniem potencjał jest ogrmony ale juz nie raz widywaliśmy seriale z potencjałem , kóre kończyły nagle swój żywot na antenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 (edytowane) Nie sądzę by serial podążał w takim kierunku, ale kto wie. Bo nikt nie wie tak naprawdę jak powstają takie kartele. Obejrzyjcie sobie pierwszy odcinek w 1 sezonie i popatrzcie na tamtego Waltera White'a. Czy podejrzewałby go ktoś o to że będzie gotował metę. O to że się kompletnie zmieni przez te 5 sezonów. Do tego stopnia że budzi przerażenie i odrazę u własnej żony. Na początku chciał zarobić troszkę, a teraz chce wyciągać miliony, bo odezwało się jego ego. "Ja straciłem coś kiedyś to teraz nie dopuszcze, by się to powtórzyło" Serial pokazuje jak może wyglądać proces przekształacania się zwykłego człowieka w przestępce. Bo co jak co, ale WW posunął się troszkę za daleko i stracił nad tym kontrolę Ostatni odcinek też dobry, ale jak na razie jaj nie urywa ten sezon. Widać że producent coś kombinuje i nie wszystko jest jeszcze jasne. Sporo się może zmienić z odcinka na odcinek. Dla mnie i tak pierwszy sezon jest najlepszy, a reszta jednak nieco odstaje. Edytowane 23 Sierpnia 2012 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ja od dwoch sezonow nie moge przestac porownywac postaci Waltera do Michaela Corleone'a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zdecydowanie co Devil nakreslil, mysle ze nawet my widzowie jestesmy w lekkim szoku i zaskoczeniu jak odzywa sie 'ciemniejsza strona' white'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2012 (edytowane) Doublo post w zwiazku z nowym odcinkiem Breaking Bad. Najprostsze rozwiazania sa najmniej spodziewane, dziwie sie ze Mick dal sie zrobic w trabe. HAHHAHA Edytowane 27 Sierpnia 2012 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 The Newsroom - zaaaajebiaszcze... właśnie skończyłem oglądać pierwszy sezon i jest świetny. Teraz rok czekania... Zakończenie ostatniego odcinka genialne, luv it. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Wez to schowaj zanim komus zepsujesz zabawe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Najnowszy odcinek breaking bad zrobil mi fatality na takie momenty warto czekac pol sezonu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Warto czekać pół sezonu, a weź teraz czekaj rok na kontynuacje! Nie mogę się doczekać! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2012 Jak to rok? Przeciez to dopiero 8 odcinek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...