Jin* Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 mam w subskrypcjach :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Ja skończyłem dopiero czwarty sezon Lostów i zabierałem się właśnie za Terminatora. Pierwszy odcinek mi się nie spodobał, ale postanowiłem dać serialowi szansę, jestem na czwartym i zaczyna mnie powoli wciągać, ale nadal nie podoba mi się aktorka grająca Sarę, jakoś nie pasuje mi do pierwowzoru. PB zdecydowanie lepszy niż sezon 3 i czekam na kolejne odcinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Supernatural s4e3 - ciekawy odcinek, sezon trzyma poziom. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 może KITT samolot ? :D pick-upa nawet bym przełknął ale jak zobaczyłem te neony to krew zalewa btw oglądał juz ktoś drugi odcinek ? Odważyłem się obejrzeć i jest trochę lepiej niż poprzednio. Tzn dalej wszystko jest przebajerowane i na maxa efekciarskie, ale przynajmniej odcinek był o samochodach i [gluteus maximus]ch ;] I efekty specjalne dalej bolą. W Housie duet defektyw-Gregory jest mega zły. Scenarzyści mają coraz ciekawsze pomysły co do "głównego" wątku. Natomiast w SGA kontynuują kopiowanie z innych s-f. Tym razem przeciwnikiem są klony Boba Fett'a :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Supernatural s04e03 - trzyma poziom :) kolejny świetny odcinek 4 sezonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Ten odcinek nie trzyma poziomu. Jest lepszy od dwóch poprzednich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Szykuje się cancel terminatora? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 5 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2008 Szukam kogos kto bedzie chetny do nagrania i wyslania do mnie Star Trek Voyager i Deep. Oczywiscie place za plyty plus dodatkowo za fatyge. Kontakt na gg. 571273 lub PW Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 nowy dexter :) dzisiaj był Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 jak co tydzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 http://hatak.pl/news/3485/AMCplanujeserialoMarsie/ Szykuje nam się świetna pozycja (książki są mega!), tym bardziej, że aktualnie rasowego s-f prawie nie ma w tv :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Wow. Do książek jakoś nie mogłem się do tej pory zebrać, pora nadrobić. Ciekawe czy serial będzie zrobiony z odpowiednim rozmachem. Zgadzam się też z 1 komentarzem pod newsem - gdyby zrobili porządną ekranizację cyklu Układ Słoneczny Bena Bovy, byłby wypas. PS. Już dostępny The Unit s2e2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Motyw z Sucre w nowym PB niszczy :) A terminator - tym razem nuda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 (edytowane) Motyw z Sucre w nowym PB niszczy :)+1 wygrało wszystko Edytowane 7 Października 2008 przez michu98 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Ogólnie E07 to ciekawy odcinek. A motyw z Sucre.. :wink: świetne. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 fakt, 4x7 to bardzo ciekawy odcinek ^^, PB na sezonie 4 ma się definitywnie skończyć więc niech kolejne odcinki będą równie dobre to miło będę wspominał ten serial {: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Dexter e02 Myślałem że nie dadzą rady zrealizować tak ciekawej fabuły jak w poprzednich sezonach a tu miła niespodzianka , teraz może być tylko lepiej ;) PB e07 Odcinek nawet dobry, jednakże ciekawy jestem co teraz będzie się działo w serialu (jakby nie patrzeć to dopiero 7 odcinek) j/w scena z Sucre rządzi.... cytując basha takie rzeczy to tylko w filmach XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 PB 07, bardzo fajny odcinek, jeden z lepszych w sezonie 4, ogólnie cały sezon 4 jest bardzo dobry, ciągła akcja akcja akcja i niech tak zostanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 (edytowane) Obadałem nowy odcinek Knajtrajdera i powiem krótko - żenada. Prawie wszyscy grają sztywno i bez wyczucia. Normalnie większe emocje wyrażają panie w reklamach dosi albo telezakupach mamgo. Scenariusz jest wręcz absurdalny - jest mowa o supernowoczesnych rakietach, które to potem ledwo niszczą jakąś starą przyczepę kempingowa :lol: Kitt jest przebajerowany - wszystko robi od niechcenia, nic nie stanowi dla niego problemu. Standardowo, najfajniejsze postacie, to te drugoplanowe - duet Zoe/Billy. Pilot miał potencjał...nie wiem jak oni to mogli zepsuć :| Edytowane 11 Października 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Szkoda ze 3 seria PB była jaka była, z taka akcja bym sobie jeszcze obejrzał nawet i 5 sezon :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Prison Break 4x07 Ogólnie 4 sezon wciągnął mnie na dobre, a scena z Sucre jak już mówili koledzy niszczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 SGA » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" SZARAKI WRÓCIŁY!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 SGA 05x11 Jak chcą to potrafią zrobić ciekawy odcinek :) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "." Generalnie fajnie ze kurduple wróciły ale jakoś tak mogli by się bardziej wysilić i całkiem nową rasę dać. Mogli by jeszcze też pokazać jak jedne wrota wybuchają na jakiejś planecie ale widać sianka już nie starczyło ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 ktoś wie, czemu wyszedł nowy odcinek PB?? ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 chyba nie wyszedł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Tygodniowa przerwa..następny odcinek ('The Price') 20 X Dwa Hirołsy pasuje nadrobić.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 IT CROWD jestem przy drugim sezonie i dawno się tak nie uśmiałem, szczególnie polecam naszej społeczności geeków i innych informatików ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 SGA 05x11 Jak chcą to potrafią zrobić ciekawy odcinek :) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "." Generalnie fajnie ze kurduple wróciły ale jakoś tak mogli by się bardziej wysilić i całkiem nową rasę dać. Mogli by jeszcze też pokazać jak jedne wrota wybuchają na jakiejś planecie ale widać sianka już nie starczyło ;) » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "." Kurduple-cyborgi, widzieliście te implanty na głowie i klacie. Co do wybuchu wrót, obejrzyj sobie końcówke SG-1, użyli tak bombki "Gate-buster", to dopiero było bum :lol2: Co do samego odcinka, 5x10 był fajny, ale 5x11 skopał mi tyłek, świetny odcinek, dlaczego cały sezon nie mógł byc taki... jeżeli takie odcinki będą do końca, to aż żal, że w styczniu sie żegnamy z SGA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Nowy odcinek Dextera trzyma poziom. Na nowych herosach sie wynudzilem-poprzednie odcinki byly lepsze choc senarzysci popuszczaja coraz bardziej wodze fantazji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brachol Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 (edytowane) californication 2x2 - zdecydowanie odcinek nalezal do Charliego :lol: californication 2x3 - troche mniej smiechu, ale w dalszym ciagu trzyma poziom. dexter 2x2-3 - ciekawie sie rozwija watek, oglada sie to rownie dobrze, co poprzedniej sezony. knight rider - jest jakie jest... coz... ze serial bedzie glupi, to wiadome bylo po pierwszym odcinku (to to w ogole nie ma podejscia do pilota). Attack Mode to tragedia (jak zobaczylem jeszcze diody na lusterkach, to nie wiedzialem czy smiac sie czy plakac - wczesniej ich nie zauwazylem). Ale za to nadrabiaja troche humorem. W cale sie nie zdziwie, jezeli zaprzestana dalsza produkcje tego serialu. life - sezon 2 - tak samo dobry jak poprzedni wczoraj zainteresowalem sie serialem "The Mentalist" i obejrzalem 2 odcinki. Calkiem ciekawie zrealizowany (o gosciu, ktory kiedys udawal medium, a obecnie pomaga policji w rozwiazywaniu spraw, glowny bohater od razu skojarzyl mi sie po czesci z Housem. Zobaczymy, jak to sie rozwinie dalej. Edytowane 15 Października 2008 przez brachol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...