Jin* Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Bez przesady... Zreszta jak masz slabe lacze to akurat ci roznicy nie bedzie robic czy sciagasz z publicznego tracker'a czy prywatnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A ja mam pytanko czy ktoś by mi przesłał zaproszenie na bitmetv, bo na zwykłych stronach torrentowych seriale ściągają się po 14 h ;/ a banana chcesz ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 a banana chcesz ??Nie, nie chce bana. Spytałem się tylko czy ktoś prześle mi zaproszenie na stronkę ;) A bodajże według Polskiego prawa można ściągać rzeczy z netu i trzymać je 24h na dysku. Ok. koniec OT Właśnie obejrzałem ostatni odcinek Prison Break (wgniata w fotel :D) /spoiler Jestem ciekawy jak teraz Michael ucieknie przez tą „kanciapę pielęgniarską” skoro zmienili zamki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) PRISON BREAK SPOILER » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Drzwi do medycznego do chyba nie będzie największy ich problem, jestem ciekaw co im zrobią za dziurę w kanciapie strażników.... no i jeszcze sprawa jak podziękują temu za wsypanie ich. Oj będzie sie dziąło za tydzień :) Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Spoiler PB A mnie się wydaje, że Michael specjalnie powiedział o te dziurze Tweenerowi, żeby przekazał to Belickowi tylko jeszcze nie wiem po co ;) Są już jakieś trailery z następnego odcinka ? Edytowane 25 Kwietnia 2006 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Są już jakieś trailery z następnego odcinka ? Ja jeszcze nic nie widziałem, jak coś znajdziesz to wklej tu linka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonCapone Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 jeszcze tylko 3 odcinki :/ Ciekaw jestem jak bedzie wygladal 2 sezon. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2006 (edytowane) Co do Prison Break: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Pewnie bedzie poscig. Troszke walki w sadach tez moze pokaza. Napewno cos wymysla. Ja jestem za zakonczeniem na 1 sezonie :) Albo niech ich zlapia i od nowa Michael bedzie planowal ucieczke ;) Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Panowie, tag spoiler po cos zostal wymyslony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unio Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « A moim zdaniem zamkna wszystkich w izolatkach a potem ich przeniosa do psychiatryka, a stamtad juz jakos rurami wyjda ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Własnie - czy pierwszy sezon kończy serię? Jak narazie jestem przy 12 odcinku i nie wiem - jak ma sie "skończyć" tak, że CDN to ja dziękuje - chce do końca i już ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja też myślałem, że na pierwszym sezonie się skończy, ale tutaj mnie oświecili, że jednak nie skończy się. Edytowane 28 Kwietnia 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 W pierwszym sezonie uciekna, w drugim bedzie poscig. Imo lipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ktoś orientuje się kiedy rozpocznie się emisja 3 sezonu Sliders'ów na AXN'ie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Ktoś orientuje się kiedy rozpocznie się emisja 3 sezonu Sliders'ów na AXN'ie ??Od piątego maja, czyli już niedługo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 A ja mam pytanie...tak wsyscy sie tym Prison B. zachwycacie...czy to jest w polskiej TV czy tylko Usa i "innych mediach" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Odpowiedź nr. 2 USA i "inne media" no chyba, że w jakimś kraju go jeszcze emitują, a ja o tym nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 W Kanadzie napewno, i w Anglii chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Prison Break emitowany jest przez stację FOX, każdy kto taką odbiera może oglądać ten serial... rzeczywiście w Kanadzie też może być , ale co do Angli to nie jestem taki pewien. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 W pierwszym sezonie uciekna, w drugim bedzie poscig. Imo lipa. Gdzie to wyczytałeś? Wiadomo było, że będzie 2 sezon skoro serial osiągnął taką popularność, lost też miał się skończyć na 1 sezonie i imo tak powinno się stać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 (edytowane) Gdzie to wyczytałeś?w internecie Edytowane 29 Kwietnia 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 No to juz widze ze bedziemy miec kolejnego Sciganego tyle ze liczba uciekajacych bedzie wieksza niz tylko doktor Richard Kimble. Moze byc ciekiawie. Serial nie jest spisany na straty. Ilez moga siedziec w tym wiezieniu. Wiadome bylo ze serial sie nie zakonczy na tym jak uciekna i dokreca 2 serie moze i 3. Jakos nie wierzylem zeby to wszystko zmiescili w 1 sezonie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Wiadome bylo ze serial sie nie zakonczy na tym jak uciekna i dokreca 2 serie moze i 3.Ciekaw jestem skad to wiedziales? Masz krysztalowa kule? PB w pierwotnym zalozeniu mial miec 22 odcinki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Zakladalem i mialem silne przeczucie ze moga cos takiego wymyslec... Cos jeszcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 no panowie juz dzis (tzn jutro z rana u nas) "emisja" serialu :) juz sie nie mogę doczekać co Bellick teraz zrobi..gdybym nie był zmeczony i miał dobre źródło to można by mieć od razu po emisji..ale tak to dopiero rano pewnie obejrze :? a co do seriali zacząłem ogladać teraz THE 4400..jak narazie po 4 odcinkach bardzo fajny...przychodzi mi troszke skojarzenie z komiksami RISING STARS (tzn nie fabuła ani nic z tych rzeczy tylko to że każdy z nich ma jakąś specjalną właściwość) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) no panowie juz dzis (tzn jutro z rana u nas) "emisja" serialu icon_smile3.gif juz sie nie mogę doczekać co Bellick teraz zrobi.. O tym samym dzisiaj myślałem, a jutro z samego rana emisja.... :) nareszcie !! EDIT : BTW. W środę kolejny LOST : Two for the Road Edytowane 2 Maja 2006 przez satoshie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 (edytowane) W poniedzialek ostatni odcinek Heist :| Edytowane 2 Maja 2006 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 no ja już jestem po Prison Breaku :) z Bellickiem mnie zawiedli :) myślałem że jakoś inaczej to sie potoczy no ale nie jest źle ;) no i dziwi mnie zaufanie Michaela do innych..kurcze nie mogę się doczekać kolejnego wtorku...SCREENERA 2x21 DAC MI!!!!!!! :lol: B) aha a tak na koniec jeszcze mała informacja..tak jak przypuszczał hydro2 BĘDZIE GRA NA PODSTAWIE LOST'A!! B) informacja z najnowszego PSXExtreme: Kolejny kultowy serial z USA doczeka się adaptacji na konsole - tym razem mowa o LOST (u nas "Zagubieni"). Premiera na jesieni - mozemy oczekiwać przygodówki akcji, co ciekawe, podobno z trybem online. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Nie wiem czy kogos to interesuje ale dzis na tvn7 po 19stej bedzie leciał ALF....dla mnie to klasyk ktory po prostu trzeba zobaczyć :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 2 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2006 Nie wiem czy kogos to interesuje ale dzis na tvn7 po 19stej bedzie leciał ALF....dla mnie to klasyk ktory po prostu trzeba zobaczyć :mrgreen: mnie interesuje [; mam nadzieje ze nie zapomne i nie wyleze z domu ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...