kukifas Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 the killing, game of thrones wszystko super, szczegolnie teraz zblizajac sie do koncowki sezonu tak w ogole... pisaliscie, ze luther dostaje cancela a tu mila informacja do mnie dzisiaj dotarla, a mianowicie jutro tj. 14 czerwca premiera drugiego sezonu ;) niedlugo wraca true blood i weeds, polecacie cos jeszcze na wakacje? zaczalem wciagac wire in the blood, jak ktos lubi kilamt twin peaks moze sprawdzic, chociaz do twin peaks'a mu daaaaleko ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 jak to co? :D BREAKING BAD! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Niedługo start nowego sezonu Burn Notice. Mniam mniam mniam :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Braking Bad 4 sezon 17 lipca. :D Mniam. Natomiast w październiku 2 sezon Boardwalk Empire i The Walking Dead. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Szybkie pytanie do ludu ktory przeczytal serie Game of thrones i teraz oglada seriaal - czy po wczesniejszym obejzeniu tego drugiego, jest sens czytania ksiazki ? pierwszy sezon zamyka sie na ktorej ksiazce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Na pierwszej ;] Warto przeczytac 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Pewnie zrobie tak ze lykne pierwszy sezon serialu i w przerwie miedzy nastepnymi czesciami wsiakne wydanie ksiazkowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) zapomnialem jeszcze o entourage, dziwna sprawa z tym breaking bad ale obejrzalem prawie dwa sezony i odpuscilem, w ogole mnie nie ciagnie narazie od amc tylko the killing, mad men czeka w kolejce Edytowane 13 Czerwca 2011 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 zapomnialem jeszcze o entourage, dziwna sprawa z tym breaking bad ale obejrzalem prawie dwa sezony i odpuscilem, w ogole mnie nie ciagnie narazie od amc tylko the killing, mad men czeka w kolejce Breaking Bad nie jest arcydziełem, lecz nie jest też zły. Całkiem przyjemnie się go ogląda. Choć muszę przyznać, że czasami debilizmy i bezmyślność Jessiego ostro irytują! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Breaking Bad nie jest arcydziełem, lecz nie jest też zły. Całkiem przyjemnie się go ogląda. Choć muszę przyznać, że czasami debilizmy i bezmyślność Jessiego ostro irytują! Jak dla mnie obok Dexa to serial wszechczasow :) debili w rzeczywistosci nie brakuje wiec dlaczego nie pokazac tego w serialu? :) Edytowane 13 Czerwca 2011 przez Carson 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Breaking Bad to najlepszy serial jaki powstal. Kropka. :) W dodatku każdy następny sezon lepszy od poprzedniego. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Mam pytanie do czytajacych gre o tron , mianowicie czy lord stark zginie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 Maciem Przeciez 52 min temu go scieli jego wlasnym mieczem... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 13 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) Wolalem sie upewnic , bo kolega jakies intrygi snuł że nie pokazali jak umiera i że nie zginol :blink: ps. Co tak słabo ? dajecie , dajecie moze dojade do -20 :lol2: :lol2: :lol2: Edytowane 14 Czerwca 2011 przez Maciem 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Maciem, może tak bez spoilerów? Co do Breaking Bad - dla mnei też jest to jeden z najlepszych seriali. kukifas, drugi sezon Luther ma mieć tylko 4 epki, ale poziom z pewnością będzie bardzo wysoki :) Obejrzałem teraz Spartacusa. Mimo, że trąci kiczem, to całkiem fajny ;) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dla mnie serialem wszechczasów jest Rodzina Soprano. :) A obecnie zbliża się do tego poziomu Mad Men i Boardwalk Empire. :) Jeśli chodzi o Breaking Bad, to według mnie scenarzyści czasami przeginają z akcjami Jessiego. Nawet dziecko z ilorazem inteligencji 75 by czegoś takiego nie zrobiło. ;) Pozdrawiam. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Corso, nie zapominaj, że Jessi jest ćpunem :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Nie zapomniałem.:D Mimo wszystko czuję lekki niesmak. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 No to teraz czekam tylko jak Khal Drogo zrobi taką fajną koronę temu drugiemu blondynkowi, do tego po tej ostatniej akcji z Lordem Starkiem to na mur-beton taką z ołowiu powinien dostać. Oczywiście jak kopyt nie wyciągnie Khal i się z tą swoją hordą przez to morze teleportują. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 wychodzą nowe odcinki The Glades - nie jakiś rewelacyjny ale dla zabica czasu - castle to to nie jest ale da się ogladnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Wolalem sie upewnic , bo kolega jakies intrygi snuł że nie pokazali jak umiera i że nie zginol :blink: ps. Co tak słabo ? dajecie , dajecie moze dojade do -20 :lol2: :lol2: :lol2: Mógłbyś k.... uprzejmie nie pisać "na głos" wydarzeń z filmu? Nie każdy lubi wiedzieć wcześniej co się na końcu zdarzy... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 To nie czytaj , zresztą trzebało sobie obejżeć wczoraj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pix3l Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Co Wyście ludziska książki nie czytali? Jeśli nie to zacznijcie, cała saga jest wypas a na czekanie aż zrobią z tego filn lub serial życia może braknąć :) Z innej beczki: Poleci ktoś jakiś dobry serial S-F? (uprzedzając propozycje: StarTreki, Battlestary, Star Gejty, Andromedy, Babylony i Firefly już widziałem) Edytowane 14 Czerwca 2011 przez pix3l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 ja nie potrafie czytac, a maciem ma dostac bana zoltan 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 To już Twoj problem , nie licz na to że dostane bana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 Obejrzałem teraz Spartacusa. Mimo, że trąci kiczem, to całkiem fajny ;) Oba sezony?? ;] @Maciem nie badz taki pewny... 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 A 2gi lepszy? @Maciem zalatwie Ci bana jezeli powiesz bez spoilerowania jak sie zakonczy moda na sukces :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 14 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2011 (edytowane) Wybacz mi mą pewność lecz nie widze bym zasługiwał na bana. Zreszta jakoś specjalnie sie tym bym nie przejoł , niestety to nie jest juz to co za czasów twake'a i jest coraz gorzej. ps.Nigdy sie nie skonczy ;) Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Maciem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 (edytowane) No to teraz czekam tylko jak Khal Drogo zrobi taką fajną koronę temu drugiemu blondynkowi, do tego po tej ostatniej akcji z Lordem Starkiem to na mur-beton taką z ołowiu powinien dostać. Oczywiście jak kopyt nie wyciągnie Khal i się z tą swoją hordą przez to morze teleportują. Młody "ciach!iarzo-krół" sobie poczyna. :D Co do dalszej części serialu... Książki nie czytałem ale, jak dla mnie blondyneczka razem z Khalem przelecą do zamku na Smokach. Zapewne w dalszej cześci serialu umarlaki przejdą przez mór. ;) Edytowane 15 Czerwca 2011 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 15 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2011 Co do Drogo To zostanie on przeklety razem ze swoim nienarodzonym synem i umrą a podczas pogrzebu Khalisi odkryje moc dzieki której będzie mogła zbudzić smoki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...