Kaeres Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Wczoraj widzialem pierwszy raz "Chirurdzy" Ktos mi polecal po moich opiniach o "Gotowe na wszystko" Faktycznie klimacik humoru przeplatany z intrygami oraz powaznymi sprawami. Sadze, ze mi serial siadzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Jak skończysz 1 sezon to nie odejdziesz od drugiego. A pierwszy się fajnie kończy. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 (edytowane) Jesli "Chirurdzy" to polska nazwa Greys Anatomy, to poszukaj serialu Scrubs, tam to dopiero sa jaja ;] Edytowane 23 Maja 2007 przez tukamon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Kaeres napisał(a): Wczoraj widzialem pierwszy raz "Chirurdzy" Ktos mi polecal po moich opiniach o "Gotowe na wszystko" Faktycznie klimacik humoru przeplatany z intrygami oraz powaznymi sprawami. Sadze, ze mi serial siadzie. nie zawiedziesz sie :) niedawno skonczyl sie 3 sezon - czekam niecierpliwe na 4 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uwencjusz Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 A ja mam informacje odnośnie Jericho: http://showtv.pl/?a=news&b=item&id=174 Co prawda informacja sprzed dwóch dni ale może jeszcze aktualna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Heroes final » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Zawiodl mnie niestety. Moze gdyby rozciagneli to do 2 godzin to by jakos wyszlo, a tak wyszlo na odpieprz. Peter raz panuje nad swoja moca a raz nie. Jego brat wyskakuje nagle z tekstem od ktorego mozna pasc na cukrzyce. Sylar dałnieje na widok Hiro. Hiro sie cofa do 17 wieku (co to wogole ma byc? Po co to bylo?). Wszyscy oplakuja Petera, jak oczywiste jest, ze zostal upuszczony i sobie wybuchl w powietrzu. Generalnie nic sie nie zmienilo. Jedynym swiatelkiem jest ten nowy antybohater. Najgorszy odcinek sezonu. ps. A wogole to jak Piter nauczy sie wreszcie uzywac swoich mocy tak jak nalezy to bedzie serial poskladany. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Peter promieniuje jak Czarnobyl a nikt jeszcze nie zachorował ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Heroes final » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « niech mi ktos wytlumaczy czemu Peter nie dostal kulki w leb bylby reset tak jak wczesniej i nie byloby problemu a jego brat by przezyl druga sprawa tyle sie naogladalem Nikki zeby zobaczyc jak ona bije Sylara przez 15s zenada jeszcze inne ale to potem napisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2007 Puma napisał(a): Ostatni odcinek świetny i zakończenie takie że nie mam ochoty zabić twórców. Pozostaje niedosyt, ale rozwiązali to tak jak powinno być.Mam podobne odczucia co do zakończenia. Odcinka świetnym bym nie nazwał, ale jakiś tam poziom trzymał. Finał bez rewelacji, ale mogło też być o wiele gorzej. Liczę, ze drugi sezon dostanie znacznie większy budżet, ergo bohaterowie będą wreszcie mogli używac mocy jak należy;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 No to trzeba sie przygotowac na koncowke lostow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojrak6 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Ten koles z 17 wieku co ma ten znak, moze sie okazac ze to ojciec hero, moze jego zdolnoscia jest nei starzenie sie. W koncu skad by umial tak dobrze poslugiwac sie mieczem?. Edytowane 24 Maja 2007 przez hojrak6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Bo go jego ojciec nauczyl ? pozatym wydaje mi sie ze hero pomoze temu kolesiowi zdobyc chwale;] lost 23 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Fajny odcinek wszystko zaczyna sie wywracac pewnie jack zajmie miejsce bena itd :) no i mowyw z kate :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 hojrak6 napisał(a): Ten koles z 17 wieku co ma ten znak, moze sie okazac ze to ojciec hero, moze jego zdolnoscia jest nei starzenie sie. W koncu skad by umial tak dobrze poslugiwac sie mieczem?.Gdyby tak było to wyglądałby tak samo (skoro się nie starzeje). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 bryken napisał(a): Heroes final » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « niech mi ktos wytlumaczy czemu Peter nie dostal kulki w leb bylby reset tak jak wczesniej i nie byloby problemu a jego brat by przezyl » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Pewnie dlatego nie dostal kulki zeby sytuacja sie juz nie powtórzyla. Tzn wybuchl raz i ma juz z tym spokoj :lol: Zreszta w tym odcinku i tak nikt nie umarl, zobaczycie...;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanagaz Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2007 Lost » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « To teraz dla zmiany sytuacji w następnym sezonie będą przebłyski z przyszłości, przylecą na wyspę jeszcze inni od innych, którzy tacy inni nie są bo inni ich znają a inni nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Nowe heroes mnie zawidoło, żenada » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Odcinek normalnie na odwal się, za szybko wszystko się działo, a to że Sylar został pobity przez Nikki i pocięty przez Hiro pozostawie bez komentarza. Taki koks a zabili go jak jelonka. Parkman też żondzi, doskonale wiedział do czego jest Sylar zdolny ale mimo to wziął pistolet :lol2: i chciał go załatwić. . Ogólnie: co to miało niby być? Ale beton... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Miało byc to co miało, a ze niektórzy obejrzeli ten odcinek na odwal w ogóle nie zwracając uwagi na kilka rzeczy to juz co innego... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Gdzie ktos w tym odcinku zginął? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 SGJ napisał(a): Miało byc to co miało, a ze niektórzy obejrzeli ten odcinek na odwal w ogóle nie zwracając uwagi na kilka rzeczy to juz co innego... » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Gdzie ktos w tym odcinku zginął? » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Jezeli Parkman trafil na polski ambulans, to dobrze mu nie wrozy.... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 ale beznadziejnie sie veronica skonczyla ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Heroes » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Przeciez Parkman dostał taką seryjke na klate że szok, jak on to przeżyje to strace wiare w ten serial. Co mogło się z Peterem i jego bratem stać? Raczej też powinni zginać, brat może się tylko uratował. Ten odcinek przypominał mi ostatni epizod drugiego sezonu PB, czyli wszystko nagle przyśpiesza i nerwowo finiszuje pod koniec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 Pioorek napisał(a): » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Co mogło się z Peterem i jego bratem stać? Raczej też powinni zginać, brat może się tylko uratował. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Człowiek od którgo miał tą moc tez wczesniej wybuchł po czym nauczył sie lepiej uzywac tej mocy. Do tego chyba zapomniales jakie jeszcze moce ma Peter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2007 (edytowane) Co do Heroes... Taka rada - myślcie troche jak coś ogladacie;] Wyjaśniam na szybko największe kontrowersje: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Peter prawdopodobnie nie był w stanie odlecieć o własnych siłach, bo całą uwagę skupiał na powstrzymaniu swojego wybuchu (poza tym on jeszcze nie potrafi dobrze panować nad tym co umie). Na 99% nie zginał, bo na Teda nie działały jego własne moce (Peter po prostu wyemitował z siebie fale uderzeniową, a nie się "rozsadził", jak większość zdaje się myslec). Jeśli ktos tu mogł zginąc, to predzej Nathan, ale też nie sądze (mógł zostawić Petera i odleciec). Parkman owszem, dostał serie w klate (4 pociski chyba), ale to nie była seria wystrzelona z pistoletu, tylko "rzucona" przez Sylara za pomocą telekinezy i cięzko gdybac, z jaką siłą - nie jest powiedziane, ze kule miały taką samą energie jak wystrzelone. Sylar faktycznie nie stawił zbyt duzego oporu, ale usprawiedliwia go troche fakt, ze zajmował się kilkoma bohaterami jednocześnie i pojawiający się "z nikąd" Hiro miał prawo go zaskoczyc. Wreszcie oczywistym jest, ze Sylar nie jest dead, o czym dobitnie swiadczy ostatnia scena na ulicy, a przede wszystkim zbliżenie na karalucha - przypomnijcie se, co Mohinder mowił o karaluchach na początku pierwszego odcinka (jak dla mnie aluzja rezysera jest dość czytelna). Claire nie strzeliła w glowe Peterowi, bo nie była na tyle silna psychicznie - nie wiem czego tu się czepiać. Edytowane 26 Maja 2007 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 26 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2007 Obejrzalem wlasnie koncowke 3 sezonu losta. Jak dla mnie dwa najlepsze odcinki z 3 sezonu, jak nie ogólnie. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ciekawie się skończyło, na początku zastanawiałem się o co chodzi z tym pogrzebem ale to pewnie jest któryś z uratowanych rozbitków. Czekamy na 4 sezon [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^goku^ Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Hmm.. Odnoszę wrażenie, jakby kilka osób trochę na wyrost czepiało się Heroes'ów (szczególnie ostatniego odcinka). IMO ostatnie 3-4 odcinki to najlepsze epizody w całym serialu, tak w ogóle to wiadomo kiedy będzie 2. sezon ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 (edytowane) 2 sezon Heroes - 24 września 2007 i uprzedzając kolejne pytania ;) 3 sezon PB - 28 sierpnia 2007 4 sezon LOST - za jakieś 9 miesięcy :) (w planach jeszcze 3 sezony po 16 odc....) Edytowane 27 Maja 2007 przez studenc1k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Heroes Sezon 1 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Wlasnie skonczylem ogladanie Heroes. Musze przyznac ze serial bardzo ciekawy ale czasami bardzo dziecinny, najbardziej denerwowalo mnie zachowanie Hiro. Co do zakonczenia - moim zdaniem Peter przezyje oniewaz moze sie zregenerowac po upadku z takiej wysokosci lub poprostu odleciec, moc Ted'a napewno go nie zabije bo jak wiemy Ted po wybuchu nie zostal zabity. Co do Nathana, ma kilka opcji. Moze zostawic w powietrzu Petera i odleciec dzieki czemu uratuje zycie, mozliwe jest rowniez ze Peter kiedys spotkal sie z Lindermanem ktory posiada zdolnos leczenia dzieki czemu Peter uleczy Nathana po wybuchu i upadku. Serial jak dla mnie 9/10 Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 kler to taki tedi ber a nie zabójca B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 A ja sobie od tygodnia oglądam 24 ;] Aktualnie kończę 4 sezon i jak dla mnie serial świetny [; Trzyma w napięciu do ostatniego odcinka. In plus za trzymanie poziomu serialu - po 4 sezonach mogę powiedzieć, że każdy był równie dobry ;] Jednym słowem polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evocati Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Ja zaczalem ogladac Greys anatomy od drugiego sezonu poniewaz pierwszy widzialem w TV. Jestem na 8 odcinku i musze powiedziec ze bardzo przyjemnie sie oglada wiec polecam. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Ja mecze rodzinke soprano, obecnie zaczynam 4 sezon - powiem jedno, swietny serial jak ktos lubi te klimaty. juz wiem, dlaczego tak gandolfiniego chwalili. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...