RALF11 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) http://download.windowsvista.com/preview/p...86/download.htm Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez RALF11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość M@St3R Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Przyda się ;) Juz sprawdzam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Orientuje się ktoś jak długi czas będzie można się bawić tą Vistą ? Bo z pewnością to wersja trial. Wygląda, że kopie są do ściągnięcia dla 100tys. userów więc należy się spieszyć. Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Madness Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 To nie jest ta darmowka, ktora byla do sciagniecia ostatnio?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Tamta była oznaczona Beta2 a to jest wersja rc1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Z innej beczki. Masz może jakiegoś linka do 64 bit edition ? O ile taka istnieje ;] Bo ściąganie 32 bit mając procka 64 bitowego mija się z celem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toudi Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Dzięki za linka :) A wie ktoś gdzie można uzyskać serial do Visty? Zawsze jak w przeszłości się sciagało wersje beta/testową to dostawało się serial :/ Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) http://download.windowsvista.com/preview/p...86/download.htm z tej strony można ściągnąć wersję 32 i 64bit.I są to wersje RC1 a nie pre-RC1 jak wcześniej. pre-RC1 zajmowała 2.58GB a RC1 zajmuje 3.12GB.Pozatym nie ma limitu 100tyś.ściągnięć,jak w przypadku pre-RC1.Klucze od Beta2 działają do tej wersji. Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez RALF11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Chce sie tylko upewnic ;) Wersja RC1 jest "swiezsza" miz Beta2 ? Chodzi mi o kolejnosc czy jest: alfa -> beta -> beta2 -> pre-rc1-> rc1 czy inna? BO mam beta 2 i nie wiem czy oplaca mi sie sciagac. EDIT: znalazlem juz co i jak z rc1 ;) Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hipoll Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 dobrze myslisz a mi te linki nie dzialaja sciagaja sie puste pliki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Pytanie - skad mozna wziac klucz do RC1, jesli nie korzystalo sie z Beta2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Ponawiam prośbę kolegi powyżej.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Pytanie - skad mozna wziac klucz do RC1, jesli nie korzystalo sie z Beta2? Ponawiam prośbę kolegi powyżej....Ja też, ja też ;) Ale transfer mam gigantyczny :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Ja cholera zapuściłem w domu tą wersję pre a teraz normalna rc1 się pojawiła :( (teraz w robocie siedzę) Jak się wszyscy rzucą to się nie dopcham wieczorkiem. Wersja pre szła nawet ładnie z prędkością 200kB/s. Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Madness Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jakby ktos mial jeszcze jakis kluczyk (lub info skad go wziac) na zbyciu niech da prosze znac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 W sumie jeden klucz mogłoby mieć kilku użytkowników, ale niech wypowiedzą sie inni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 A macie jakieś inne linki do tej wersji Visty w 64bitach? Bo Getright nie chce zastartować a w tym ich downloadrze mam 10kB/s :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) możecie napisać gdzie można dostać cdkeya :D i czy ściągam prawidłową ver. http://download.windowsvista.com/dl/previe...akamai_temp.iso edit. podziwiam servery microsofta zawsze leci max Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Time-limited software Windows Vista Beta 2 (and RC1) is time-limited, pre-release software that will expire on June 1, 2007. No to już wiadomo do kiedy można korzystać bezkarnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plum Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) możecie napisać gdzie można dostać cdkeya :D i czy ściągam prawidłową ver. http://download.windowsvista.com/dl/previe...akamai_temp.iso Mi się troche podejrzana wydaje ta wersja, raz że nazwa pliku dziwna dwa ,że wersja 32 i 64 bit mają identyczny rozmiar. A pozatym nadal one znajduja sie w katalogu prerc1. Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Plum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 @Nierealny Jeśli chcesz wersje 32 bitową to ściągasz poprawną wersję :) @AndyN U mnie Flashget się łaczy i leci fulem sieci mojej sieci [; ///// Niech ktoś zapoda info skąd wziąć cd-keya ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 @AndyN U mnie Flashget się łaczy i leci fulem sieci mojej sieci [; Flashget ma opcję szukania linków alternatywnych? (nie wiem czy dobrze to piszę) Możesz mi podesłac je na PW? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Jakby ktos sie martwil, ze sciaga mu sie pusty plik - plyta jest zrobiona w UDF, nie w ISO, i np. WinRAR nie widzi tego systemu plikow. Zamontowalem ten plik w Alcoholu 120% i zawartosc jest OK (a przynajmniej sa tam pliki i foldery, jakich spodziewalbym sie na plycie instalacyjnej Windowsa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Mi się troche podejrzana wydaje ta wersja, raz że nazwa pliku dziwna dwa ,że wersja 32 i 64 bit mają identyczny rozmiar. A pozatym nadal one znajduja sie w katalogu prerc1. tez mnie to zastanawia dlaczego ms nie zmienił położenia pliku i wstawił go do katalogu prerc1 ma ktos wolne cdkeye :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Wersja 64 bity (poprzednie linki już wygasły?) http://download.windowsvista.com/preview/p...86/download.htm Klucze dałem 4, ale jakiś mod je skasował, więc nie wrzucam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 edit. podziwiam servery microsofta zawsze leci maxU mnie miedzy 160-170 KB/s, do maxa jeszcze zostalo troche ;) Nie zmienia to faktu, że szybko leci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 To po cholere dają do testowania jak kluczy nie udostepniają? Bez sensu.. Może jest jakis link tak jak w przypadku pobierania w2k3server, gdzie podają na maila serial? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Więc tak. -Kazdy kto sie rejestrował przy becie 2 mial bez problemow móc pobrac RC1. - brak rejestracji, bezposrednia strona z pobieraniem -RC1 miał byc w przyszłym tygodniu. -Zmiana w ciągu dnia nazwy plików. -Nazwa pliku, ktora jest "dziwna". -Brak informacji na stronie głownej vista. --- Wygląda to tak, jakby MS dopiero przygotowywał wszystko do wypuszczenai RC1, a ktoś przypadkiem trafil na tą stronę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Podobno klucze Bety 2 działają tylko nie wiem na którą wersje 2.58gb czy 3.12gb , może na obu wersjach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 (edytowane) Więc tak. -Kazdy kto sie rejestrował przy becie 2 mial bez problemow móc pobrac RC1. - brak rejestracji, bezposrednia strona z pobieraniem -RC1 miał byc w przyszłym tygodniu. -Zmiana w ciągu dnia nazwy plików. -Nazwa pliku, ktora jest "dziwna". -Brak informacji na stronie głownej vista. --- Wygląda to tak, jakby MS dopiero przygotowywał wszystko do wypuszczenai RC1, a ktoś przypadkiem trafil na tą stronę. Z tego co czytałem, to premiera rc1 miala miec miejsce 4 wrzesnia a potem przesunieta ja na 8. Tez mnie troche dziwia te obrazy iso. akamai_temp.iso to troche dziwna nazwa jak na nowa wersje Visty, ale co tam sciagam ;) Edytowane 29 Sierpnia 2006 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...