Skocz do zawartości
ath

Windows Vista

Rekomendowane odpowiedzi

klucz pasuje do wersji beta jak i rc1 i rc2.ale musisz mies swoj unikalny.i za kazdym razem jak postawisz od nowa viste klikasza akywuj juz po postawieniu visty.trwa kilka chwil to.pozdro

@brolly666 sory ale Tobe nieumiem pomuc.ja moglem wlaczyc theme ale areo glass nie.jak cos wymyse dam znac.a sprubuj pobrac wszytskie latki do rc2 przez windows ubdate i extras

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam problem z funkcja pokazywania pogody. Wpisujac jakiekolwiek miasto np. USA, New York zawsze pokazuje mi service not available. Inne funkcje internetowe dzialaja ok

Chyba nikomu niedziała pogoda na 5744 z tego co czytałem na necie.

mam to samo, na RC1 śmigało miło B)

aha miałem spytać - jakiś antywirus działający już jest?

wiem, że narazie ciężko o wirusa na vista, ale chcę się czuć pewniej :)

Edytowane przez kucyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam to samo, na RC1 śmigało miło B)

na dzien dzisiejszy najlepszy jest Avast Home , nie dlugo ma juz wyjsc Kaspersky dla visty

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cze,(odnośnie antywira) przecie sama Vista kieruje na stronę z której można pobrać (po dokopaniu się) antywira pod nią - PC CILLIN, pobrałem - zainstalowałem - działa.

no iwesz skutecznosc antyvirusa tez jest wazna - a ten jest jeszcze w fazie beta i w dodatku produkcji Ms :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaspersky 6 działa bez najmniejszych problemów, więc chyba nie trzeba czekać na wersje specjalnie dla Visty... Zreszta napewno będzie dwa razy droższa.

Chciałem spytać czy wiadomo jak wygląda sprawa z cenami Visty dla kilku komputerów. Konkretnie 3, czy przy zakupie takiej licencji można liczyć na jakieś zniżki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kaspersky 6 działa bez najmniejszych problemów, więc chyba nie trzeba czekać na wersje specjalnie dla Visty... Zreszta napewno będzie dwa razy droższa.

Chciałem spytać czy wiadomo jak wygląda sprawa z cenami Visty dla kilku komputerów. Konkretnie 3, czy przy zakupie takiej licencji można liczyć na jakieś zniżki?

Kaspersky 6.0 dziala ? to chyba masz wyjatkowa wersje bo nawet Kaspersky Poska twierdzi ze nie dziala i ze pracuja nad tym. Oczywiscie da sie zainstalowac i uruchamia sie podczas startu komputera ale nie laduje wszystkim modolowa co za tym idzie jest bezuzyteczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie ściągam Nero 7.5.7.0 Na stronie NERO wyczytałem że jest to wersja Vista Ready. Testowal juz ktos??? Przydalby sie wreszcie Image Drive działający.

EDIT

Zainstalowałem, nero działa ok ale w momencie instalowania nigdzie nie moglem znaleźć NERO IMAGE DRIVE'A a podobno miał być :| Nie zainstalowal sie w ogole. Udalo sie komus odpalic Image Drive?

Edytowane przez moreno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przed chwilą miły pan z MS prowadził na necie prezentację Visty. Jest w niej funkcja umożliwiająca wykorzystanie pendrive jako dodatkowego miejsca na pagefile. Próbował już ktoś coś takiego? Jakby się to spisywało np. podczas gier? I czy sam pendrive nie jest nieco zbyt wolny na takie coś? Może zmniejszy to odczyty z HDD podczas zwykłego użytkowania? Jeśli ktoś ma jakiś pendrive na USB 2.0 1GB lub więcej to proszę o jakieś info jak się to sprawuje na Viście.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brolly, wracając do AeroGlassa.

Czy on Ci znika dopiero jak zainstalujesz sterowniki do grafiki? Czy od samego początku go nie masz?

Przed sekundą instalowałem najnowsze sterowniki i aeroglassa zniknal. Wybrałem opcje update do sterowników gfx i działa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi