krzynek1 Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 pewnie, bo za kazdym razem inny serwer pobierz jakims download managerem duzy plik stad http://www.noc.gts.pl/ a sie dowiesz prawdy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USB Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 Witam , U mnie jest jakoś dziwnie... Mam 2mb profit i takie mam transfery: U mnie ostatnio też jakieś dziwne rzeczy się dzieją na speedtest.net. Transfer sięga do 20-25 Mbit ;) Ale ściągając np z rapidshare prędkość nie przekracza 8 Mbit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 A jak u was w ostatnim czasie (2-3 tygodnie) ze zwiększaniem prędkości od 23-13 ? U mnie to kompletnie przestało działać. Obecnie mam łącze 2Mb a tak naprawdę to tą prędkość mam bardzo sporadycznie. W praktyce mam 1-1,5 Mb. Dałem sobie z tym co prawda spokój, bo od 1 marca mam mieć według nowej umowy 6Mb (8Mb od 23-13). Dopiero wówczas będę walczył z MM gdy nie będzie jak należy. Niemniej ciekawy jestem czy u was jest podobnie. Usługa jest w Gorzowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 A za jaką cenę zaproponowali Ci te 6Mb? Pytam, bo ja dostałem ofertę 6Mb plus telewizja cyfrowa za 85zł i nie wiem czy to coś ciekawego, czy każdemu to proponują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2010 W pakiecie z tv analogową, cyfrową i telefonem internet 6 Mb mam za 59 zł bez limitów - w godzinach 23-13 prędkość zwiększona do 8 Mb. Dodatkowo na telefon mam darmowe 1500 minut miesięcznie na wszystkie stacjonarne w Polsce. Razem za wszystko płacę 164 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
USB Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Ja płacę 59 zł za 6 Mbit. Żadnych innych usług nie mam poza internetem. I jak już pisałem wcześniej, nie mam żadnych problemów z osiągnięciem maksymalnej prędkości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 Jednak nie wytrzymałem i dzisiaj rano zadzwoniłem do BOK-u. Rozmowa oczywiście przebiegła w bardzo miłej atmosferze, ale jej wynik juz taki nie jest. W Gorzowie według konsultantki "informatycy" od miesiąca nie moga dojść przyczyny słabej przepustowości internetu. To że coś jest nie tak znalazło potwierdzenie u mojej konsultantki. Dziwi mnie fakt, że moi sąsiedzi z klatki ( osiedle Staszica Gorzów ) mają podwojoną prędkość w określonych godzinach a ja nawet nie mam tej podstawowej za którą płacę. W zasadzie na stałe mam jakieś 1,5 Mb i ściąganie pomiędzy 170-190 Kbs, gdy wcześniej bez problemów leciało 240 i 480 kbs. Mam nadzieję, że wraz z nową umową od 1 marca (6 Mb) prędkość zdecydowanie wzrośnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawijas83 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 (edytowane) nie zaszkodzi jakby ktorys z posiadaczy opcji 12 i 20 mb pochwalił się transferami oraz pingami do popularnych serwisów :wink: Witam , MM Gdynia 12MB Z Rapida leci tak 1,3 - 1,6Mbit/s Edytowane 2 Marca 2010 przez zawijas83 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 Witam , MM Gdynia 12MB Z Rapida leci tak 1,3 - 1,6Mbit/s transfer ok, pingi średnie przyspieszenie nocne także dotyczy tej opcji ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2010 Wieczory pingi dramat, w dniu dzisiejszym cały czas dramat np. ping do wp około 200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Mam 6mb w Łodzi ( w nocy 8). Jak Wam ten necik śmiga w torrentach? Przy starym łączu 6mb w Dialogu utorrent leciał stale 760KB/s, a tutaj? Max 730KB/s, a w nocy średnio 850kB/s. Dodatkowo w dialogu miałem stałą prędkość. Od początku do końca 760, a w Multi? Mam się czym martwić czy zwyczajnie panikuje? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Objawy jak u mnie czyli skacząca prędkość dodatkowo obcięta gdzieś tak 10-20 KB/s :) Uroki MM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Na zamkniętych zawsze leci niemal pełną, ale wykres jest równy jak stół;] Obcina 5-10KB/s Poca, ile w końcu płacisz za łącze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 Tracker oczywiście zamknięty. Płace 59zł. Pani dała możliwość potargowania się, ale niestety 59 to ich max. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 22 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2010 U mnie w nocy (czyli teoretyczne 4 mb) wykres nie jest równy, w dzień tak mniej-więcej. Tracker zamknięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzynek1 Opublikowano 26 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2010 narzekac nie moge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2010 Swoją drogą żałuje że wybrałem jakiś kosmiczny router Asus zamiast starego poczciwego Linksysa z tomato, którego zostawiłem w domu rodziców. Chyba muszę je zamienić i zobaczyć co i jak ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Przyspieszenie mi zniknęło dzisiaj rano. Też tak macie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) Jeżeli przyspieszeniem z 6mb na 8mb jest 430KB/s to nie - mnie działa... :blink: Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Koło 9 jeszcze miałem, zobaczymy wieczorem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Wczoraj było normalnie 2Mb -> 4Mb (488kB/s), dziś lipa leci max 244kB/s z tego samego źródła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honor Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Potwierdzam, brak przyspieszenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Czyli skończyło się rumakowanie... U mnie też nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Hmm, właśnie. Macie coś wspomniane w umowie o tych 8mb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2010 (edytowane) Na stronie nadal widnieje informacja o przyśpieszeniu, co teraz? Edit: Rzuci ktoś okiem na umowę czy jest zapis o przyśpieszeniu. Swojej nie mogę znaleźć. Edytowane 13 Kwietnia 2010 przez Konar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baranek11 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 jak sprawdzić, czy mogę mieć od nich neta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Na stronie nadal widnieje informacja o przyśpieszeniu, co teraz? Edit: Rzuci ktoś okiem na umowę czy jest zapis o przyśpieszeniu. Swojej nie mogę znaleźć. Bynajmniej u mnie na umowie nic nie ma wspomnianego o tych 8mb. Jak wypytywałem na infolinii o ofertę to pani wspomniała iż 8mb nie ma na umowie ponieważ to podbicie jest tylko formą grzeczności ze strony Multimedii dlatego nie ma ani słowa o tym w umowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 (edytowane) Wyedytowany. Edytowane 19 Września 2010 przez Jacek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Jednak wszystko ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Wczoraj wieczorem tez miales taki wynik? Jakim cudem masz taki upload? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...