Skocz do zawartości
marco

Głosowanie W Sprawie Skinów

Ktora skorke bedziesz uzywac?  

117 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ktora skorke bedziesz uzywac?

23
    • Desert
      27
    • Rooq
      28
    • Darkness
      33
    • Charcoal
      6

Rekomendowane odpowiedzi

@Poca: I tak lepiej wygląda niż oryginalny z tego skina :P

Dołączona grafika - drobna poprawka liter. Nadal bez ikony

Dołączona grafika - bez ikony

Dołączona grafika - testowa ikona

A jak nie chcecie, żebym coś modził do darkness, to powiedzcie. Nie będę tracił czasu, tylko zajmę się czymś normalnym.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie moze byc tak, ze dacie na forum.tweak juz skina rooq :?: Jako jedyny jest chyba bez bledow, i przetlumaczony juz :D. Dalo by sie :?: Czy to takze ma cos wspolnego z IPB i z tymi innymi d.perelami :) :?:

1720199[/snapback]

IPB w wersji 2.0.4 niedługo przejdzie do historii na Tweak'u.

W jakim celu byś chciał wykonywać czynności związane z dostowaniem skina do tej wersji :?: :blink:

Dla samej roboty :?:

Bez sensu. :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IPB w wersji 2.0.4 niedługo przejdzie do historii na Tweak'u.

W jakim celu byś chciał wykonywać czynności związane z dostowaniem skina do tej wersji :?: :blink: 

Dla samej roboty :?:

Bez sensu. :evil:

1720226[/snapback]

Nie. Wlasnie nie wiedzialem od czego to zalezy :D. Musisz mnie Sikor podszkolic w komputerach, a nie krzyczec. Moze znasz jakas date, a moze intuicyjnie powiesz, termin w jakim mozna sie spodziewac nowej wersji IPB + skiny :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mysle ze moglbym sie pokusic o porobienie przycisków ...

o ile nie zostanie to olane tak jak w przypadku poprzedniego skina jaki robilem i nikt go nie zamiescił

tak jak wielu z was mam prace i inne zajecia .. a spedzenie kilku bezowocnych godzin w photoshopie mi sie nie widzi

1718139[/snapback]

Na chwile obecną moge obiecać, że Darkness napewno pozostanie jeśli będą do niego sensowne polskie przyciski :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O tak tak sam tekst beż żadnej grafiki a skina nazwiemy Notatnik to byłoby coś :]]]

Wszystkich którzy są przeciw skórce desert uprzejmie proszę o samozbanowanie* się :]

* Dziwny wyraz może lepiej byłoby samozbanienie?

MareCek niece job nie poddawaj się.

Żeby nie było że jestem postfucker to zagłosowałem na deserta.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mnie się ta malutka czcionka w Rooq tak bardzo podobała :(

1738346[/snapback]

Podobac sie podobala (takze mi), ale przy wiekszych rozdzielczosciach ta czcionka byla prawie niwidoczna teraz jest lepiej dla osob ktore maja 19" 1200^, a taka osoba na 15" z 1024^ to teraz ma troche duza czcionke, ale liczy sie dobro ogólu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Rooq the best !

i Charcoal tez niezla ;)

Podobac sie podobala (takze mi), ale przy wiekszych rozdzielczosciach ta czcionka byla prawie niwidoczna teraz jest lepiej dla osob ktore maja 19" 1200^, a taka osoba na 15" z 1024^ to teraz ma troche duza czcionke, ale liczy sie dobro ogólu.

dokladnie, przy 1280x1024 byla za mala... teraz tylko trzeba zmniejszyc opis tematu i bedzie gitez ;) Edytowane przez narkoman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi