stranded Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 frekwencja 52,6% najnowsze dane z przed 30 minut. Pis? jesteś pewien? widziałeś co się działo w USA i Londynie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Wg. mnie i tak PiS wygra. Nie to że jestem za nimi, ale chyba nikt nie myśli, że będzie inaczej? ;)Wypluj to zdanie :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 W usa napewno wygra PIS jak ostanio i to znacznie a w UK bedzie 60-70 , 40-30 na korzysc PO I mimo wszystko mysle ze bedzie 44 PIS 36 PO LID 14 Mysle ze jakos tak bedzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) dowiemy się za 23 minuty :) UPDATE: a jednak, 21:00 KONIEC nie teraz... Edytowane 21 Października 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 3x PiSNajglebsze wyrazy wspolczucia :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Najglebsze wyrazy wspolczucia :-| Nie rozumiem czego ? Chyba lepiej wybrac cos w miare klarownego a nie PSEUDO LIBERALOW z PO i TUSKA z UNI WOLNOSCI albo POSTKOMUNISTOW z LiD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 maSTHa212 & KaxxL Prosze przede wszystkim o spokoj. Wole napisac to teraz niz mialbym rzucac kilku godzinne ZPP... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 PKW jest śmieszna! "Nie przewidzieliśmy tak dużej frekwencji" bo co? a jakby było 100%? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) No to troche głupie było ze strony PKW. Powinni być przygotowani nawet na 100% frekwencji. Ktoś powinien za to beknąć. Edytowane 21 Października 2007 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 No to troche głupie było ze strony PKW. Powinni być przygotowani nawet na 100% frekwencji. Ktoś powinien za to beknąć. Jaruś ingeruje z góry :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 20:35 - TVN24: frekwencja wyniosła 54,9%. To najlepszy wynik po 1989 roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 This is madness... żeby zabrakło kart do głosowania, przecież tylu ilu jest ludzi jest uprawnionych do glosowania, zameldowanych na stałe na terenie gdzie działa poszczególna komisja wyborcza, tyle samo powinno być tych kart. Profesjonalizm w stylu Made in Poland <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 This is madness... żeby zabrakło kart do głosowania, przecież tylu ilu jest ludzi jest uprawnionych do glosowania, zameldowanych na stałe na terenie gdzie działa poszczególna komisja wyborcza, tyle samo powinno być tych kart. Profesjonalizm w stylu Made in Poland <_<z tego co wiem to te karty zgineły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Przewiduję, że frekwencja będzie ok. 10% większa niż przed dwoma laty. Zobaczymy, co z tego wyjdzie ;) .No proszę, wstępne badania pokazują, ze jest większa o ok. 14% - to żeśmy zaszaleli;] Edytowane 21 Października 2007 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 karty są ale nie dowożą ich w 100% ze względów bezpieczeństwa, tak mówi ten kolo w brązowym z PKW :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 A te 14% najprawdopodobniej głosowało na PO chociaż wcale nie jestem pewny zwycięstwa, ale bardzo wierzę, że pójdę spać z usmiechem na ustach i lepszą perspektywą na przyszłość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 no ja zagłosowałem na LIDerów ;) - przyda się w kraju sensowna opozycja. A ci co głosowali na pis - oczywiście szanujemy ich ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) Aż się w DW-TV dziwili z frekwencji w Polsce. Edytowane 21 Października 2007 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 20:50 - PBS DGA dla TVN24: frekwencja - 55,3% A oni nie byli na tyle przygotowani :lol: Kocham ten kraj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 wygrają wygrają ;) :lol: ja już nie mogę tutaj!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 20:50 - PBS DGA dla TVN24: frekwencja - 55,3% A oni nie byli na tyle przygotowani :lol: Kocham ten kraj :D A za 4 lata Euro... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 (edytowane) A za 4 lata Euro... ;) Nie chce wiedziec co za szopki beda :wink: 20:58 - Cisza wyborcza przedłużona! 20:58 - Jan Kacprzak z PKW: cisza wyborcza trwa nadal. Nie wiadomo, o której godzinie media będą mogły przekazać sondażowe wyniki wyborów. !? Edytowane 21 Października 2007 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 A widzieliście te słupki bez podpisow? Wyglądają zupełnie jak te ostatnie sondaże;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 I [ciach!]!1 :ploom: Pierwsze wyniki pewnie w okolicach 10 beda <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Oni mnie chcą chyba do zawału doprowadzić... :wink: BTW ten "sędzia" z PKW to bardzo profesjonalnie się wypowiada :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 nic nie mówili że 22:00 widziałem te słupki i myślę pozytywnie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 21:04 - TVP: w wyborach udział wzięło 55,9% uprawnionych do głosowania mężczyzn i 48,5% kobiet Pojechalismy mohery :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 widziałem te słupki i myślę pozytywnie :lol:Ale zdajesz sobie sprawę, ze jesli podpisy są takie jak myslimy ( :lol: ), to wyniki są bardzo zbliżone do ostatnich sondaży przed ciszą, ktore przeciez były FAŁSZYWE, a zatem wybory też musiały zostać SFAŁSZOWANE! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S1Sweet Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 faceci maja moherowe slipy :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 LOL, TVN "olał" sprawę i wpuścił Taniec z Gwiazdami;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...