Aurora001 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) Muehehe kolazanka byla na urodzinach. Wczorajsze opowiesci.Zaczynamy:Dodam tylko ze na wyspach kanaryjskich mieszka sporo ciapatych sprowadzanych jako tania sila robacza 10 lat temu. Zreszta same maroko rosci sobie prawa do wysp.3 kolezanki zorganizowaly sobie impreze urodzinowa w knajpie, kazda zaprosila troche swoich gosci, z tym ze 1 zaprosila kilku ciapatych. No i wiadomo, europejskie laski tu i tam, wiec skakali miedzy nimi jakby ktos ich z zoo wypuscil. I tutaj byl problem bo nie specjalnie dziewczyny chcialy bys streczone.Wkoncu jakas mlodsza surferka, lat ~20, glupia naiwna poszla sie wysikac, a Ci za nia - ona cisza, nie zareagowala, ale kolezanka za nia poszla za chwile i wyciaga ja bo nawet nie dali jej do kibla wyjsc. Kolezanka mowi w kilku jezykach, ale ciapaci o dziwo tego wieczoru nie mowili po hiszpansku. Wiec ona udawala ze rozumie tylko po Espanol zeby sie odwalili od niej. Ci probowali, probowali...Wkoncu jakis zlapal ja za reke i pociagnal - koles skonczyl z bula pod okiem i zaczela sie jatka... na szczescie troche roslow europejczykow zatrzymalo ich zapedy.Komentarz kolezanki: "Ja nie jestem rasistka (swego czasu miala czarnego chlopaka), ale Ci podludzie to zwierzeta" - A mocno z nia dyskutowalem o imigrantach i nie byla byla w 100% przekonana co do glupoty. Zycie.Z drugiej strony inny ciapaty swego czasu bardzo natretnie podrywal moja inna kolezanka jak bylismy w restauracji zjesc obiad... Teraz w sumie mysle ze moglem z powodzeniem wylac na niego wode zeby sie odpierniczyl i dal nam spokoj.2 morderstwa o ktorych slyszalem na poludniu w zeszlym roku, to ciapaci. 2 podobne przypadku, zasztyletowanie, przez zazdrosnego ciapatego, faceta dziewczyny. 1 w miejscu pracy w hotelu na restauracji xD Edytowane 20 Września 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 (edytowane) http://wiadomosci.onet.pl/wielka-brytania-i-irlandia/southampton-kobieta-oblana-kwasem-policja-poszukuje-sprawcy/1x0tx8- ciekawe jakiego wyznania i koloru jest ten "nieznany sprawca". Edytowane 20 Września 2015 przez DziubekR1 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 Muehehe kolazanka byla na urodzinach. Wczorajsze opowiesci. Zaczynamy: Dodam tylko ze na wyspach kanaryjskich mieszka sporo ciapatych sprowadzanych jako tania sila robacza 10 lat temu. Zreszta same maroko rosci sobie prawa do wysp. 3 kolezanki zorganizowaly sobie impreze urodzinowa w knajpie, kazda zaprosila troche swoich gosci, z tym ze 1 zaprosila kilku ciapatych. No i wiadomo, europejskie laski tu i tam, wiec skakali miedzy nimi jakby ktos ich z zoo wypuscil. I tutaj byl problem bo nie specjalnie dziewczyny chcialy bys streczone. Wkoncu jakas mlodsza surferka, lat ~20, glupia naiwna poszla sie wysikac, a Ci za nia - ona cisza, nie zareagowala, ale kolezanka za nia poszla za chwile i wyciaga ja bo nawet nie dali jej do kibla wyjsc. Kolezanka mowi w kilku jezykach, ale ciapaci o dziwo tego wieczoru nie mowili po hiszpansku. Wiec ona udawala ze rozumie tylko po Espanol zeby sie odwalili od niej. Ci probowali, probowali... Wkoncu jakis zlapal ja za reke i pociagnal - koles skonczyl z bula pod okiem i zaczela sie jatka... na szczescie troche roslow europejczykow zatrzymalo ich zapedy. Komentarz kolezanki: "Ja nie jestem rasistka (swego czasu miala czarnego chlopaka), ale Ci podludzie to zwierzeta" - A mocno z nia dyskutowalem o imigrantach i nie byla byla w 100% przekonana co do glupoty. Zycie. Z drugiej strony inny ciapaty swego czasu bardzo natretnie podrywal moja inna kolezanka jak bylismy w restauracji zjesc obiad... Teraz w sumie mysle ze moglem z powodzeniem wylac na niego wode zeby sie odpierniczyl i dal nam spokoj. 2 morderstwa o ktorych slyszalem na poludniu w zeszlym roku, to ciapaci. 2 podobne przypadku, zasztyletowanie, przez zazdrosnego ciapatego, faceta dziewczyny. 1 w miejscu pracy w hotelu na restauracji xD Właśnie tak to wygląda, że rasistą się nie jest do momentu aż się kilka razy nie spotka w różnych sytuacjach muzułmaninów, czarnych czy ciapków. Dlatego wypowiedzi osób co nigdy dalej niż 20km od swojej wsi nie byli, a na wakacje tylko all inclusive w hotelu 4*, są dla mnie niewiążące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 20 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2015 Jaka jest różnica między turystą a rasistą? Trzy dni. 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Ja wiem, że jestem spokojnym człowiekiem, ale naprawdę ... rewolucja niedługo. bo tak nie da się strzyc. Kiedy ta linia spokoju padnie to nie wiem, ale niedługo.. z tymi muzułmanami to już naprawę zakrawa na kpinę z Polaków. niby to tylko durna głupia bajka, ale chyba przewidziała przyszłość... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) http://youtu.be/ZX6J1eNsBs0Teraz już nie powiemy, że nie było polskich obozów. Edytowane 21 Września 2015 przez maxymili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) niby to tylko durna głupia bajka, ale chyba przewidziała przyszłość... http://www.filmweb.pl/film/Kraina+jutra-2015-677512 Też niezła insynuacja i to od Disneya. Edytowane 21 Września 2015 przez NostradamuSek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) A tak sobie mysle, ze moze wzorem solidarnosci Niemiec i Austrii, wprowadzic teraz solidarny, siedmioletni okres przejsciowy dla emigrantow z nowych panstw UE - Syrii, Iraku itp. Edytowane 21 Września 2015 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 "Uchodzcy" https://www.youtube.com/watch?v=4Qv_oW2i0Gs Azylanci w Austrii strajkuja bo zadaja 2000 euro netto kieszonkowego: http://www.wykop.pl/link/2763215/20-azylantow-w-austrii-oglosilo-strajk-glodowy-zadaja-2000-euro-kieszonkowego/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Właśnie tak to wygląda, że rasistą się nie jest do momentu aż się kilka razy nie spotka w różnych sytuacjach muzułmaninów, czarnych czy ciapków. Dlatego wypowiedzi osób co nigdy dalej niż 20km od swojej wsi nie byli, a na wakacje tylko all inclusive w hotelu 4*, są dla mnie niewiążące. Bez różnicy czy ciapak, czy żółty, czy brytyjczyk z ego wielkość wembley - ze wszystkimi da się wytrzymać, dzień czy tydzień, ale dłuższe przebywanie z odmiennymi kulturami nie jest komfortowe, bez różnicy jak wielkim lewakiem się jest. Poza tym patrząc po znajomych, przeciętny Polak nie odróżnia Turka od kurda i araba z bliskiego wschodu od araba z północnej afryki. Pomyl jednych z drugimi, to tak jak byś pomylił Polaka z Hiszpanem. Niby ten sam kontynent, ale zupełnie inne narody. Co do nastrojów "arabów" mieszkających w Polsce to zauważam, że starsi którzy mieszkają tu od lat i w większości posiadający żony Polki są przeciwni imigrantom tak samo jak reszta społeczeństwa. Młodzi są za, ale mam wrażenie że nie traktują tego aż tak poważnie, bliżej im do kibola napieprz***cego się za barwy niż do fanatyka religijnego. *jest to moja prywatna opinia i zastrzegam sobie prawo do jej zmiany w dowolnym momencie bez podania przyczyny Edit: Ładna próba zatopienia Kaczyńskiego Panie Tomeczku. Edytowane 21 Września 2015 przez SEKS_INSTRUKTOR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 A co sądzicie, aby deportować wszystkich mężczyzn islamskich bez względu skąd przybyli, nie posiadających obywatelstwa żadnego z krajów Unii, także tych, którzy przybyli do europy wcześniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 no nie wiem czy ci na to pozwolą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 To raczej czy pozwolą Front Nationale we Francji bo to oni mogą zacząć ja wygrają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) to już nie ta Francja co kiedyś teraz już bardziej półksiężycowa :plum: Edytowane 21 Września 2015 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 FN wygra, wszystko na to wskazuje, mają już dużą przewagę i teraz jeszcze zbiorą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 no to popali się trochę smochodów na przedmiesciach i fn się uspokoi z takimi pomysłami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Oj, nie jestem pewny. Raczej wyśle wojsko i muslimy podkulą ogony. Oni skaczą jak się im pozwala a jak dostają to uciekają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 wojsko - to takie nieeuropejskie - zaraz się sasiedzi odezwą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) to już nie ta Francja co kiedyś teraz już bardziej półksiężycowa :plum: Akurat polksiezyc to TAKZE dosc popularny symbol chrzescijan/chrzescijanski... Wiem czepiam sie, w Polsce tego raczej nie ma, za to w Hiszpanii praktycznie w kazdym kosciele masz polksiezyce ;D Edytowane 21 Września 2015 przez Aurora001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 to już nie ta Francja co kiedyś teraz już bardziej półksiężycowa :plum: Sami Francuzi z dziada, pradziada. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Je m appelle Ferdinand Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Postkolonialni, ale ciągle francuzi imho 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Akurat polksiezyc to TAKZE dosc popularny symbol chrzescijan/chrzescijanski... Wiem czepiam sie, w Polsce tego raczej nie ma, za to w Hiszpanii praktycznie w kazdym kosciele masz polksiezyce ;D w końcu hiszpania była pod butem ciapatych ja natomiast znam kościół w polsce w którym sfastyka to normalna ozdoba ;) Edytowane 21 Września 2015 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aurora001 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 Akurat tak nie jest jesli chodzi o symbolike polksiezyca w kosciele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Postkolonialni, ale ciągle francuzi imho http://www.sport-vintage.com/maillots/illustrations/1383068410.jpg Jakos 50 lat wczesniej sobie radzili. http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/competitions/EURO/66/50/92/665092_w2.jpg- nawet w 1984 sobie jeszcze radzili Edytowane 21 Września 2015 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2015 http://voices.washingtonpost.com/postpartisan/2010/11/post_9.html Rasizm! Ksenofobia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Sprawdza sie kolejna przepowiednia Kirwina Mokke a mianowicie "przyjdą muzułmanie" i pewne jest że właśnie niedługo przyjdą. :) I nie myślcie że na 12 tysiącach się skończy. Ja obstawiam że po roku dwóch będzie 120 tysięcy )))))) Jeszcze zależy jak PIS na to zareaguje miejmy nadzieję że POmyleńcy nie zdążą już nic zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxymili Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Oderwę was na chwilę od tematu imigracyjnego. Zorganizowaliśmy w Legionowie spotkanie z Leszkiem Żebrowskim, historykiem. A że historia, o której opowiada, dotyka żywo sfery także współczesnej polityki, warto jak sądzę się zapoznać. Dobre "kilka minut", więc jak ktoś ma sporo czasu to serdecznie polecam. http://youtu.be/ubeqk0uaa1s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Dzis w tv rozpoczecie roku akademickiego na uniwersytecie 3 wieku w Legionowie, na "uroczystosc" zaprosili Kopacz. Zamiast dac przemowienie o nauce itp. to ta pier$*li o tym co jej rzad zrobil, ze nie boi sie osadzania jej itp. Kogo kur... interesuje jej polityka podczas takiego spotkania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 http://www.tvs.pl/informacje/wielki-marsz-antyimigracyjny-w-katowicach-26-wrzesnia-ulicami-przejdzie-ponad-20-tys-ludzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 (edytowane) UE podjęła decyzję ws. imigrantów. Węgry, Czechy, Słowacja i Rumunia - przeciw. Polska wsparła Berlin... A "psiapsiółka" Piotrowska po poradę dzwoniła do Warszawy... W dramatycznym stylu minister spraw wewnętrznych Czech Milan Chowanec obwieścił na Twitterze, że z powodu postawy Polski zagrożone jest istnienie Grupy Wyszehradzkiej w obecnej formie, składającej się z czterech państw. http://wpolityce.pl/swiat/266162-polska-rozbije-grupe-wyszehradzka-by-przypodobac-sie-berlinowi-przecieki-z-brukseli-psiapsiolka-piotrowska-niezdecydowana-ws-imigrantow-nagly-telefon-do-warszawy ... dno Nie ide w tym roku na wybory, rzadą nami kretyni i złodzieje. Edytowane 22 Września 2015 przez Cmx 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...