HeatheN Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Mozna zauwazyc na tych skromnych screenach ze pojechali detalami w dol :/ np palma wyglada jak zywcem z FAR CRY'ja :) ujeli polygonow , textury na medium/high i Crysis bedzie wygladal jak podrasowany FC . ot taka optymizacja dla mass Tak bylo od zawsze;] Pamietam akcje z TOCA 3, na screenach miod, kolizje itd, w grze kupa...zawsze screeny sa podrasowane, pozatym graja tworcy na kompie hiper full wypas.. potem jak sie nie uda zoptymalizowac to tna detale... hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek1110 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Tak na marginesie. To kiedy ma wyjść ta gra?? Wiem, że pytanie raczej głupie, ale może są jakies przynjamniej teoretyczne daty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Premiera gry ma być 16 listopada. Zobaczymy czy Crysis nie zaliczy obsuwy :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) Mozna zauwazyc na tych skromnych screenach ze pojechali detalami w dol :/ np palma wyglada jak zywcem z FAR CRY'ja :) ujeli polygonow , textury na medium/high i Crysis bedzie wygladal jak podrasowany FC . ot taka optymizacja dla mass Chodzi Ci o te ,które udostępnił ChrisG w swoim artykule? A czytałeś w tej jego relacji , że to co pokazali, to późna Alpha ? Jeżeli tak chodziła na High z 8800GTS 640 na pokładzie to czego można się spodziewać w wersji finalnej? Dobra optymalizacja ,albo zjadą z detalami tak by współczesne konfigi to uciągnęły.Grafika na tych skromnych screenach wygląda średnio moim zdaniem. Edytowane 1 Października 2007 przez Devil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Pod względem fizyki Far Cry mnie rozbroił, gdyż był to mój pierwszy FPS od dawnych czasów giercowania :) Nie mogłem uwierzyć, że koleś dostał w tors odrzuciło go przewrócił się o beczkę i przekoziołkował do morza.No, to naprawde odzwierciedlona fizyka... :lol2: (na tym przykladzie). A z ta alfa, beta demkiem i finalna wersja... Zeby nie bylo jak w przypadku STALKER'a, ze alfa ladnie smiga a finalna juz nie tak rozowo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 No, to naprawde odzwierciedlona fizyka... :lol2: (na tym przykladzie). A z ta alfa, beta demkiem i finalna wersja... Zeby nie bylo jak w przypadku STALKER'a, ze alfa ladnie smiga a finalna juz nie tak rozowo. Przecież tam alpha to by inny silnik graficzny (dx8) niż w fully ;). A tak btw jestem ciekaw czy Crysis na max bedzie tak wylądał jak ze starych trailerów (albo tego trailera z krótkim przedstawieniem nanosuita ;)). Nie zdziwił bym sie jak nie ale trzeba poczekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 s0n1c mi chodzi o to z jaką gracją to robił, ruchy tego człowieka, były bardzo ludzkie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Potwierdzam, a fizyka jak na tamten rok była na poziomie, ale do strangelhold to mu daleko ;). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
catalunya Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Witam, czy będzie problem z zainstalowaniem bety z tym samym kluczem na dwóch różnych komputerach(mam w domu 2 kompy i chciałbym teraz potestować Crysisa na lepszym sprzęcie)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Open beta jest. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Wchodzimy na stronke: Klik Klikamy Joint Beta, tworzymy darmowe konto na FilePlanet i czekamy w kolejce na serwerze - proste ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 no i znowu zacznie się lament dzieci neo, że mail nie doszedł ............. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Do demka jest raptem 23 dni. Myślę że najlepiej poczekać na demko niż wyrabiać sobie mylną opinię po zagraniu w tą Betę. Zaraz dzieci Neo będą się żalić, że im nie chodzi na C2Q ,4GB ram i 88GTX. Powinni to zamknąć do czasu wyjścia demka. Chociaż zakładam że temat będzie oczyszczony ,albo założony zupełnie nowy. Żeby poczytać konkrety o grze trzeba będzie przebić się przez ponad 90 stron. To nie przejdzie ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Klucz zdobyty. Teraz trzeba czekać w kolejce na demko. Warto wspomnieć że to jest 3 wersja dema MP, która ukazała się wczoraj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość v1per86 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) www.mininova.org/tor/891083 Klucze powinny pasowac :) Edytowane 2 Października 2007 przez v1per86 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Ten link co podałeś jest do pierwszej wersji dema. Wczoraj ukazała się wersja nr.3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Do demka jest raptem 23 dni. Myślę że najlepiej poczekać na demko niż wyrabiać sobie mylną opinię po zagraniu w tą Betę. Zaraz dzieci Neo będą się żalić, że im nie chodzi na C2Q ,4GB ram i 88GTX. Powinni to zamknąć do czasu wyjścia demka. Chociaż zakładam że temat będzie oczyszczony ,albo założony zupełnie nowy. Żeby poczytać konkrety o grze trzeba będzie przebić się przez ponad 90 stron. To nie przejdzie ;) Teraz jak mogę osobiście betę odpalić zamknąć temat. Jasne. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Przypominam ze hasla "Mam klucz! / Jeszcze 1h ciagniecia / Leci... " beda nagradzane ZKU jako postojebstwo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Hm beta smiga niezle :) Na max w 1600x1200 .. niedlugo cos napisze wiecej jaki framerate i wogole;p cos jak bf2 na sterydach jak to sie jeden na serwie wyrazil :) takze walne edita pozniej bo musze wyjsc;p qqrydza dzieki za info o 1:35 mowie a przejze forum przed snem a tu prosze taka wiadomosc .. cyk , cyk :) i beta przez nocke byla :) Btw przez IE rejestrujcie sie bo FF codu nei chcial wyswietlic :) PS2: Na poczatku nie przestraszcie sie ale textury sie musza zaladowac i czarne przeblyski sa albo zolte postaci ;] jakby VH ;p ale po kliku secudnach jest ok czasami jeszcze cos sie pojawia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Czyli piszesz, że gra troszkę straszy. Fajnie jest klimacik. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Nie widze, zeby tak pisal :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Zajebista grafa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Nowe stery masz ? Vista czy xp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Render :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Nowe oficjalne sterowniki załatwiły sprawę. Na początku tak wygląda a potem wskakują powoli tekstury. Gra wygląda super a działa... wręcz przeciwnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9920 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Gra wygląda super a działa... wręcz przeciwnie.Wydaje mi sie, że ogranicza Cię to nieszczęsne jedno jajko. Edytowane 2 Października 2007 przez krzysiek9920 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Tak na szybko. o gameplay pozniej, teraz grafa: Mimo wymuszenia w sterach i ustawieniu w grze , krawedzie bija po oczach. W menu wszystko na high i aa x4, 1024 x 768 , w sterach hihg quality aa4, af 16. Biegalem sam po mapie wiec framerate byl znosy z zaznaczeniem na niski. Edytowane 2 Października 2007 przez KaszaWspraju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Dobra słów kilka od gregora ;). Tyle czekania i bugów więcej niż jaka kolwiek gra kchyba kiedykolwiek miała !!!! Zaczynamy grę a tu wszystko żółte. Powoli wskakują textury , chodzi dobrze bynajmniej u mnie , ale te textury mnie dobijają. Mało tego po 30 sekundach strzelania w palmę gra się zawiesiła. Nie ma szans aby wydali takie coś termin chyba przesuną , bo to jest żenada!!! Chyba , że mają coś już poprawionego a to co dali to wersja sprzed jednego roku. MASAKRA!!!! Narazie to się do niczego nie nadaje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 Heh ... pograłem chwile , no i na początek problemy z wlezieniem na jakiś serwer bo ciągle timeout , więc ktoś tam poradził żebym zmniejszył ustawienia , więc wszystko dałem na medium i zostawiłem AA na 4. Wbiłem na serwer no i co ? Ciemno , nic nie widać , textury roz...e :lol: Więc wyłączyłem AA i wszystko wróciło do normy i działało poprawnie. Zapuściłem Frapsa , żeby sprawdzić FPS i na moim sprzęcie mam 30-50 FPS :lol: Ale co dziwne zmieniłem ustawienia na low i dalej tyle samo fps :lol: W ogóle to dziwna ta gra jest , te ulepszone pancerze , siła , szybkość , aaa jak działa niewidzialność bo kolesie i tak mnie zabijali :lol: A i jeszcze jedno pytanie da się jakoś podczas respawnu zdobyć inną broń , bo ciężko z pistolecikiem sie lata :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) no screeny gniota klate :lol: KaszaWspraju jestes pewny ze to sa screeny z ustawien "high" ? :D bo jesli tak to Crysis = FarCry + motionblur + kombinezon + klopoty z wydajnoscia ;) tego co jest w tle (gory i roslinnosc) na tym screenie http://forum.purepc.pl/index.php?act=Attac...st&id=17133 juz nie skomentuje. Edytowane 2 Października 2007 przez CarsonPoland Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...