Neo_x Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 uciagnie... na tym gf6800xt takze pograsz.. na x1950pro pograsz na max detalach + anizo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 uciagnie... na tym gf6800xt takze pograsz.. na x1950pro pograsz na max detalach + anizo Tez myslalem, ze 6800xt pociagnie. Ale jedyne ustawienia na jakich w miare sensownie (i tak chrupie) moge pograc to 800x600 z WSZYSTKIM na low! Troche mnie to zmartwilo musze przyznac :sad: Fakt, ze system stoi juz ponad 2 lata i jest zasyfiony ale bez przesady :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) Poczytaj temat.. zobaczysz ze u jednej osoby na gf6600 chodzi plynnie na srednich detalach 1024x768 a u innej gra na gf8800, wiekszej ilosci ramu tnie tak ze grac sie nie da... do czasu patcha nic wiecej nie mozna powiedziec. Pokombinuj ze sterownikami od grafy. Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 @qqrydza czy ty masz HDR off? Czy na 88 wygląda on o wiele łagodniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piet Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 @qqrydza czy ty masz HDR off? Czy na 88 wygląda on o wiele łagodniej? Do gry mam zawsze wylaczony, wlaczam do obrazkow, hdr w placzenieu za AA i anizo jest u mnie glowna przyczyna dziwnej czkawki i ktorej pisano na forum atari Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 @qqrydza czy ty masz HDR off? Czy na 88 wygląda on o wiele łagodniej? Włączony, jestem wielkim fanem świecidełek. :wink: A taki stonowany? Zależy wiele od pogody no i lakieru na aucie. Nie zawsze wali po gałach. Nie wydaje mi się by to było uzależnione od karty graficznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master_electronic Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 (edytowane) Fakt, ze system stoi juz ponad 2 lata i jest zasyfiony ale bez przesady :wink: Nic dziwnego że ci chodzi tak wolno postaw system od nowa i dopiero graj. Edytowane 16 Kwietnia 2007 przez master_electronic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Nic dziwnego że ci chodzi tak wolno postaw system od nowa i dopiero graj.Albo przynajmniej poleć defragmentacją partycję gdzie masz TDU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Poczytaj temat.. zobaczysz ze u jednej osoby na gf6600 chodzi plynnie na srednich detalach 1024x768 a u innej gra na gf8800, wiekszej ilosci ramu tnie tak ze grac sie nie da... do czasu patcha nic wiecej nie mozna powiedziec. Pokombinuj ze sterownikami od grafy. No wlasnie probowalem roznych konfiguracji. Na pierwszy ogien posztu podkrecone drivery X-Treme-G serii 81.98 i 97.92 ale powodowaly blue screeny. Teraz jade na 93.71 WHQ i bue nie mam ale na ekranie jest padaka i slide show. Moze polecisz jakies stery? Bede wdzieczny. Jak to nie wyjdzie, robie reinstalke systemu. Jezeli dalej bedzie dlawica to czekam i modle sie o rychlego patcha. :mur: Albo przynajmniej poleć defragmentacją partycję gdzie masz TDU. Generalnie dbam o system. Defrag robiony regularnie co 2 tygodnie. Instaluje to co musze, nie to co mi sie podoba. No ale 2 lata to szmat czasu, chyba pora na reinstalke <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 No wlasnie probowalem roznych konfiguracji. Na pierwszy ogien posztu podkrecone drivery X-Treme-G serii 81.98 i 97.92 ale powodowaly blue screeny. Teraz jade na 93.71 WHQ i bue nie mam ale na ekranie jest padaka i slide show. Moze polecisz jakies stery? Bede wdzieczny. Jak to nie wyjdzie, robie reinstalke systemu. Jezeli dalej bedzie dlawica to czekam i modle sie o rychlego patcha. :mur: Osobiscie uzywam 93.81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chwali Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Osobiscie uzywam 93.81 W takim razie sprobje. Dzieki za informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 nie wiem czy wam ale mi tak :D :P a o co chodzi ... wiec jakd am AA na sterach a nie w grze to gra smiga sprawniej :> jak to wyglada u was ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 JA nigdy w grach nie ustawiam aa lub af, zawsze wymuszam sterami. Tak samo w przypadku tdu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja jak wymusilem w sterach to nei mialem w grze AA dopiero wylaczenie wymuszenia w sterach i wlaczenie AA w grze zadzialalo. Sprawdzcie czy u was NAPEWNO zalacza sie AA ze sterow bo moze tez nie :) i dlatego gra chodzi lepiej jak sie wymusza z poziomu sterownikow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 nie wiem czy wam ale mi tak :D :P a o co chodzi ... wiec jakd am AA na sterach a nie w grze to gra smiga sprawniej :> jak to wyglada u was ? To samo u mnie. PS a wymuszenie AFx16 w sterach nic nie odejmuje z FPS za to gra wygląda o wiele wiele lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 :lol2: Powiedz to majac sempa 754 & 6600gt :razz: IMHO Anizo x8 jest w sam raz. Podczas jazdy ciezko mi zauwazyc roznice miedzy tym a x16... Moze @ 1600x1200 by cos bylo widac ale przy 1024... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LudwiG Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 :lol2: Powiedz to majac sempa 754 & 6600gt :razz: IMHO Anizo x8 jest w sam raz. Podczas jazdy ciezko mi zauwazyc roznice miedzy tym a x16... Moze @ 1600x1200 by cos bylo widac ale przy 1024... :unsure: A gdzie w grze masz do ustawienia 8AF? Nie ma w grze a w sterach to już można 16 ustawić różnicy w FPS i tak nie ma więc czemu nie? No jak ktoś ma 66GT to te 8AF i tak dużo daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Bardzo ładna ekipa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Różowe pagani, aaa! Kto to zrobił?! btw. czy tylko ja zauwazylem, ze Noble (oba) i Koenigsoegg brzmią dosłownie jak odkurzacz? Dajcie spokój, beznadzieja, własnie dlatego nie kupiłem Koenigsoegga, wziąłem Pagani. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Trochę klasyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 i wszyscy w komplecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 dlaczego nie widze sie z kumplem chociaz jest w tym samym miejscu na mapie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Nie wszyscy :( ale zaraz będe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 udalo sie spotkac dopiero na umowionym wyscigu :) jak zrobic by mozna bylo jezdzic razem w trybie swobodnym, wiem ze ten temat byl poruszany ale nie moge go znalezc :| uwiecznione :D Chętnie bym spotkał na mapie inne osobowości tego forum. :D daj znac kiedy jezdzisz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 zajrzyj tu to bedziesz mogl posmigac w znajomym (z forum) towarzystwie ;) http://ppcteam.woox.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 (edytowane) Różowe pagani, aaa! Kto to zrobił?! Ja :lol2: . kilka fotek: Edytowane 17 Kwietnia 2007 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.I.L.F. Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 ładnie ładnie :D niezly spot :D szkoda ze mnie nie bylo :D pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logray Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Czy jest możliwość dodawania do gry własnych samochodów? Z chęcią bym pojeździł Barabusem TKR albo trochę wolniejszym Bugatti Veiron. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmaaarr Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Mam w tej chwili stery 97.94 a wczoraj zalatalem hotfixa od MS do dwurdzeniowek i porazka. Z samym opitmazerem od AMD jest lepiej. Zauwazylem u siebie przycinki wiec myslalem ze moze to bedzie lekarstwem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 @logray, nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...