Skocz do zawartości
LCC

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ludwiczek

Co tu optymalizowac? IMHO silnik moga tylko spieprzyc jak zaczna grzebac ;] Lepiej niech pomysla o tym jak poprawic bledy z profilami [;

Gra chodzi płynnie a wiadomo ma ogromną przestrzeń zieleń jest piękna samochody też ale HDR to mogli by poprawić bo w żadnej grze chyba nie widziałem jeszcze by dawał taki spadek FPS :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeczytaj sobie chociaz poczatek tego tematu lub ostanie 2-3 strony :blink: mysle ze to Ci pomoze...

...google...

a to trzeba tak odrazu bluzgać człowieka ??? :angry:

Zapomniałem dodać, że niestety niemogłem ściągać z fileplanet :mur: , ale już sobie poradziłem.

Edytowane przez jurek911

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Shiningami

Jesteś pewny, że wszystkie ? Przy odsłonięciu ostatniego wywala info, że odkryłeś wszystkie i że teraz możesz jeździć motorami ;)

No to nie mam bladego pojęcia gdzie może być, włączając gre miałem zaznaczone wszystkie dealership-y i je poodwiedzałem, Caddilaca nawet odszukałem. Jakieś pomysły ? Może ktoś mógłby mapke skrobnąć ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a to trzeba tak odrazu bluzgać człowieka ??? :angry:

Zapomniałem dodać, że niestety niemogłem ściągać z fileplanet :mur: , ale już sobie poradziłem.

a kto Ty bluzgał poprostu ukierunkowałem Cie na wlasciwy tor .. bez stresu .. bo nie o to biega w tym wszystkim jesli Cie zbluzgałem przepraszam nie mialem takich intencji .

p.s rozmawiamy tu o TDU :) a nie bluzgamy... i dobrze ze sobie poradziałes ale pewnie zagrac Ci sie juz nie udało a warto :cry: pozostaje nam czekac . Zastanawiam sie czy jeszcze przeloza pare razy.... premiere :wink:

Edytowane przez marcell

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to nie mam bladego pojęcia gdzie może być, włączając gre miałem zaznaczone wszystkie dealership-y i je poodwiedzałem, Caddilaca nawet odszukałem. Jakieś pomysły ? Może ktoś mógłby mapke skrobnąć ;]

A proszę bardzo ;) Mapa TDU. Bylo już podawane parokrotnie, ale przyda się przypomnieć ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś taki problem, że przy bardzo niskich obrotach dźwięk trzeszczy? Co dziwne tylko na kamerze od środka...

Przejechałem się wczoraj Lambo Miurą, świetne autko :)

Policja wczoraj mi skroiła 60k, grrr ciągle mi coś przeszkadza w uzbieraniu na Miurę...

Brakuje mi jeszcze w grze salonu Bentleya, i mogli by dać VW Phaeton'a, bo biednie u VW :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś taki problem, że przy bardzo niskich obrotach dźwięk trzeszczy? Co dziwne tylko na kamerze od środka...

miałem ten sam problem w sumie dalej go mam :lol2: i chyba to była kamera od srodka .. ale pewnosci nie mam czasem trzeszczał ale w ktorych momentach to nie mam pojecia .. .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Policja powinna być trochę bardziej rozgarnięta. Do tego mogli by dać jeszcze zmiany pogody deszczyk itd, dlaczego wszystkie samochody maja włączone światła mój nie do tego wycieraczki mogły by działać no i mogło by się tankować samochodziki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak dla mnie w fullu mogliby wrzucić więcej opcji grafiki. Z chęcią bym wyłączył cienie i refleksy samochodów, bo to zawsze zjada najwięcej fps :)

Sądze że dadzą, to jest BETA i tutaj wszystko "ogólnie" dali żeby coś tam można było zmienić, tak samo było z demo NFS:C.

Apropo mapki cos kijowy ten link :wink: Ale i tak okazało się ze salonu Jaguara nie odwiedziłem bo go nie widziałem :lol2: Śmigałem już motorkami i kijówa jeśli chodzi o mnie, wole moją prawdziwą Yamahe jest znacznie łatwiej, mała bo mała ale symuluje jazde jak trzeba :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radiowóz, 2 radiowozy, blokada złożona z 3 radiowozów to zdecydowanie za mało. Chociaż po 5 minutach i tak "daję" się złapać <_<

Ale jakby wprowadzili tankowanie samochodów to byłby totalny odlot. Już widze te kolejki na CPN ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radiowóz, 2 radiowozy, blokada złożona z 3 radiowozów to zdecydowanie za mało. Chociaż po 5 minutach i tak "daję" się złapać <_<

Ale jakby wprowadzili tankowanie samochodów to byłby totalny odlot. Już widze te kolejki na CPN ;]

nom, byloby super, jak w mafii - choc tam ciezko bylo wyjezdzic caly bak, no chyba ze dziabnelo sie sprzeta z pustka w baku :)

bylby popas i dodaloby to smaczku niewatpliwie.

zastanawia mnie jak rozwiaza sprawe sciagania dodatkowych aut i jaka bedzie podatnosc tej gry na modding...

taki street legal racing, mimo tragicznego trybu jazdy syci ogromna iloscia dodatkow, jakie ludzie tworzyli i tworza, gta sa podobnie, miejmy nadzieje ze z czasem tdu tez to spotka.

gierka miod malina zapowiada sie, i niech wyjdzie nawet w maju, oby ja tylko dopracowali.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pytanie co by było gdyby zabrakło paliwa i kasy na paliwo też :D

EDIT. I tak źle nie jest :D. Właśnie zauważyłem reklamę odnośnie tankowania w prawym górnym rogu forum :D

Wtedy byśmy mieli Hard Truck'ową opcje "Call Service" :D

nom, byloby super, jak w mafii - choc tam ciezko bylo wyjezdzic caly bak, no chyba ze dziabnelo sie sprzeta z pustka w baku :)

bylby popas i dodaloby to smaczku niewatpliwie.

zastanawia mnie jak rozwiaza sprawe sciagania dodatkowych aut i jaka bedzie podatnosc tej gry na modding...

taki street legal racing, mimo tragicznego trybu jazdy syci ogromna iloscia dodatkow, jakie ludzie tworzyli i tworza, gta sa podobnie, miejmy nadzieje ze z czasem tdu tez to spotka.

gierka miod malina zapowiada sie, i niech wyjdzie nawet w maju, oby ja tylko dopracowali.

A do NFS 4 to mało było ? :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tej chwili w EU ustalona jest data na 2 marca : ]

pocieszeniem jest fakt, że w wersji PC prawdopodobnie dostaniemy sporo aut(o wieele więcej niż było w beta, tam części wogule niebyło), które na xbox są dostępne do ściągnieńcia, np. Ferrari F40, lamborghini diablo czy też RUF.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

w tej chwili w EU ustalona jest data na 2 marca : ]

pocieszeniem jest fakt, że w wersji PC prawdopodobnie dostaniemy sporo aut(o wieele więcej niż było w beta, tam części wogule niebyło), które na xbox są dostępne do ściągnieńcia, np. Ferrari F40, lamborghini diablo czy też RUF.

W ogóle to skąd to info? Ja bym się nie zdziwił gdyby dali nam tyle co na Xa a później kazali płacić za kolejne :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak kaza placic to niech sie butuja w twarz :| nie miam zamiaru placic za dodatki, ktore w kazdej normalnej grze sa free. zobaczcie ile modow jest dostepnych do rFactor czy nawet do gtr2 i to calkowicie za free a tu niby chca kase brac za pare furek?? zgielo ich do reszty?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak kaza placic to niech sie butuja w twarz :| nie miam zamiaru placic za dodatki, ktore w kazdej normalnej grze sa free. zobaczcie ile modow jest dostepnych do rFactor czy nawet do gtr2 i to calkowicie za free a tu niby chca kase brac za pare furek?? zgielo ich do reszty?

To jest norma w dzisiejszych grach wiec nie zdziwiłbym sie jakby tak zrobili z TDU. Popatrzcie na Obliviona i jego genialne płatne mody :lol:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Ludwiczek

Wiesz na PC i tak się znajdzie jakieś wyjście

No no już jest mod na wersję PC! Noc :D

http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=49607

Brakuje tylko dynamicznych świateł.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz na PC i tak się znajdzie jakieś wyjście

No no już jest mod na wersję PC! Noc :D

http://forums.eu.atari.com/showthread.php?t=49607

Brakuje tylko dynamicznych świateł.

Fajno, ale chciałbym odpalić tą grę :( Głupio zrobili z tym limitem, brak multi da się przeboleć, ale mogli by chociaż singla zostawić :/

Mogli by w ramach promocji, rozdawać darmowe retaile beta-testerom :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi