B@nita Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 (edytowane) Ato moje skromne centrum Edytowane 1 Stycznia 2009 przez B@nita Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 (edytowane) @up OMFG te głośniki ci głowy jeszcze nie urwały ? XD mogę się dowiedzieć co to za model/marka ? @down THX B@nita Edytowane 2 Stycznia 2009 przez M@TI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 @up OMFG te głośniki ci głowy jeszcze nie urwały ? XD mogę się dowiedzieć co to za model/marka ? Stare Tonsil Scherzo 200,miałem je kiedyś sprzedać ale w końcu tu się przydały,jak gram w CoD to czuje jakbym był na prawdziwej wojnie :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reaktiv Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 A to moje centrum operacyjne :D Troszke slabe oswietlenie i lipny aparat w telefonie... wiec niestety taka jakosc :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianie Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Biureczko własnoręcznej roboty :wink: Komputer schował się za fotelem na tym zdjęciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 (edytowane) No to i ja się pochwalę ^^, jakość niestety średnia, bo coś ostatnio aparat w tym K800 mi się buntuje ;) Edytowane 2 Stycznia 2009 przez Kudl4ty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRX Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 W pierwszym momencie pomyslalem ze to po prawej stronie monitora to Google Earth. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablopawel Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 To i ja coś pokażę :wink: : Moje stanowisko: Komputerek: Wiem wiem, piękny benchtable domowej roboty :D Przepraszam z jakość zdjęć- robione telefonem komórkowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnoManiac Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 No jak wszyscy to wszyscy. Widze, ze z pablopawel mamy wspolny monitor i glosniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 Trochę siara to pokazywać, ale wszyscy to wszyscy ;) Tadaaaa!!! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 A to moje: Zdjęcie było robione ze dwa miesiące temu po nabyciu monitora.. Teraz mam większy bałagan :P Może niedługo jakaś aktualizacja jak posprzątam ;) Nie mam biurka w akademiku, bo wtedy bym się nie zmieścił ze wszystkim, więc to co widać stoi na stole. Z prawej strony stołu mam jednostkę, a z lewej sub do MC-2020, a na nim stoi drukarka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaluzaaa Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 A to moje stanowisko w pracy służące do walki z użyszkodnikami :twisted: ...i nie tylko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2009 PelzaK - jesteś bez serca! Gdzie podkładka pod MX`a?Wszelkie podkładki jakie miałem w rękach sprawiały że jeździło mi się niekomfortowo.. po stole śmiga się najlepiej. W sumie gorzej dla stołu niż dla mxa ;) Chyba została użyta na mod lewego rogu biurka, co by się dziecko nie nadziało. :)Bumper narożny został zrobiony z kawałka gąbki do ocieplania rur centralnego ogrzewania. Wszystkie te kupne zabezpieczenia powodują jedynie że siniak jest większy. Moje rozwiązanie gwarantuje ochronę przy prędkości 10km/h :D PelzaK fajna obudowa ;)Kurde to są jeszcze krainy, w których nie znany jest bioreaktor? :twisted: Ależ jestem zepsuty do szpiku :lol:. Dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 17 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2009 po nowym roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 Primary złom: Secondary złom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 a to moje graty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 A mi mówią że ja zbyt blisko 24" siedzę :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 @IbanezRG Moja mycha XD Ty tak siedzisz blisko tego panelu LCD? LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 aparat do d* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel777 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 oto moje stanowisko pracy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrAthlonXp Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 moje stanowisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 a tak wyglada moje male stanowisko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amfidiusz Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Za dobrych i za trochę gorszych czasów ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Hmmm.. Akademik? ;) Mało płynu do naczyń Ci ubyło :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 a to moje graty ;)Po co kupiłeś monitor ktory Ci sie na biurku nie miesci :blink: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Po co kupiłeś monitor ktory Ci sie na biurku nie miesci :blink: ? spokojna głowa kolego biurko już jest inne ;) poza tym nie bardzo rozumiem co masz na mysli, gdyz moje biurko poprzednie jest/było dedykowane tylko do gratów komputerowych i nic innego przy nim nie wykonuję ...a miescił się monitor całkiem dobrze ;) ja siedzę przed kompem trochę bokiem bo lubię sobie nogi na blacie wyciągnąć do góry ;) PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek46op Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 ja siedzę przed kompem trochę bokiem bo lubię sobie nogi na blacie wyciągnąć do góryJa też :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amfidiusz Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Hmmm.. Akademik? ;) Mało płynu do naczyń Ci ubyło :P Akademik. Nikt Ci nie stoi nad głową i nie powtarza w kółko, że masz posprzątać, więc tak to się zwykle kończy... A płyn? Używany tylko w ekstremalnych przypadkach. Na co dzień po studencku - bieżąca gorąca woda przez dwie godziny może zdziałać cuda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Jeee wkońcu mam LCD ;) Teraz tylko zostaje wymienić obudowę na jakąś cywilizowaną ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Obudowę masz ładną nawet na allekompa by się nadała :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...