Mardok Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 mi sie tam podoba :) tylko ... gdzie fotelik? :D chyba nie pracujesz na stojaco Jestem w trakcie szukania jakiegoś, a ten "zastępczy" co mam to szkoda gadać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Jestem w trakcie szukania jakiegoś, a ten "zastępczy" co mam to szkoda gadać ;) jak cos mam Marcus z ikei i sobie go cenie. Tylko to nie fotel dla wygodnych, jest ok ale to nie mieciutka skora :] za to do pracy swietny bo prostuje fajnie i mnie wogole plecy nie bola, siateczka tez na lato swietna sprawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ja tam myślałem o czymś takim: http://allegro.pl/item710746844_fotele_krz...towe_skora.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 no niewiem , ojciec ma podobne w biurze i dla mnie niewygodne strasznie, bez testowania samemu nie polecalbym kupowac przez neta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Hym no to teraz ja ;) Ciasne ale własne ;) Ładny zestawik, ale buda aż sie prosi żeby ją dać na podłodze. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ładny zestawik, ale buda aż sie prosi żeby ją dać na podłodze. :razz: Była tam całe 15min zanim CPU stwierdził że mu się to miejsce nie podoba ;) *tłumaczenie : za ciepło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Ja tam myślałem o czymś takim: http://allegro.pl/item710746844_fotele_krz...towe_skora.html Za ~300 PLN DOBREGO fotela ze skóry nie kupisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 2 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2009 Małe zmiany ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 porządek wreszcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Gdzie? <lol> Odpal no TVN Style i obejrzyj Perfekcyjna Panią Domu http://www.tvnstyle.pl/program/179/view ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 duniek nie na dlugo ;) troche juz twoich fotek biurka widzialem i to chyba najczystsze :D u mnie nie lepiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 mnie kurcze zastanawia po co Wam po 4 monitory i 5 komputerów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 do pracy?:) niektorzy nie tylko graja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Niech mnie ktoś oświeci jak można pracować na co najmniej 3 puszkach :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 (edytowane) jedna to twoja, na ktorej pracujesz, a na dwoch pozostalych jednoczesnie instalujesz systemy na zlecenie np :) nigdzie nie napisalem ze to wszystko moje :D rownie dobrze gdyby byly moje te 2 starocie mogly by byc serwerami jakimis czy cos...co powiesz na to? :) Obsluguje stanowisko jeden koles i wszystko ma potrzebne, fotka z innego forum zagranicznego, 12 serwerow plus swoj desktop Edytowane 14 Września 2009 przez ilear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 i u mnie sie troche pozmienialo :) tak od włazu ; ) centrum dowodzenia a tu kuchenka ; ) czy jak kto woli sprzęt do uprzykrzania zycia sasiadom :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudl4ty Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 Ostatnio trochę zajęć mi przybyło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Pianka Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Po powrocie na kolejny rok studiów do Wrocławia: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverik Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Moje kochanie miejsce dowodzenia :) Gruba kasa w portfelu co by lans na maksa szedł B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShDe Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2009 mazi, świetny sprzęt i pięknie się prezentuje, a za maczka 2 moje hpki bym dał ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 (edytowane) A tak to wygląda u mnie, kierownica G25 przeniesiona do drugiego pokoju do PS3, nowa mysz Logitech G500. Edytowane 15 Października 2009 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Miejsce pracy przy którym trace najwiecej z dnia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 (edytowane) A tak to wygląda u mnie, kierownica G25 przeniesiona do drugiego pokoju do PS3, nowa mysz Logitech G500.Jakie to słuchaweczki ?Miejsce pracy przy którym trace najwiecej z dnia ;)Zazdroszczę miejsca pracy :wink: Koledzy też mają tak 'odpimpowane' stanowiska ? :rolleyes: Edytowane 15 Października 2009 przez rafwlkp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 To i ja dodam coś od siebie. Sorry za jakość ale nie miałem baterii w aparacie i trzeba było wziąć telefon :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Jakie to słuchaweczki ?Beyerdynamic DT770 80Ohm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 Beyerdynamic DT770 80Ohm Wybacz za OT, masz profi słuchawki a standardowo siedzisz na głośnikach Logitecha, nie wkurza Cię ta przepaść dźwiękowa? :) Sam mam Sennheisery z najwyższej serii i niestety też wiem co to znaczy słuchać z głośników Logi/Creativa... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterMac Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 (edytowane) absolutnie nie, nie ma żadnej wielkiej przepaści, Logitechy grają bardzo ale to bardzo dobrze w połączeniu z Audigy 2 ZS i chwale je sobie bardzo za jakość dźwięku, nie wiem jakich modeli słuchałeś Logiego ale Z-680 naprawdę dają rade grają dynamicznie niezwykle czysto aż sie gęba cieszy po podkręceniu mocy taki sam efekt na słuchawkach :) a dodam ze mam dobry słuch. Edytowane 16 Października 2009 przez PeterMac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stark Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 No to najprawdopodobniej słuchawki nie pokazują swojej pełnej mocy z tym źródłem, ale jak widać po Twoim zadowoleniu jest to i tak optymalny zestaw. Z-680 są chyba bezpośrednim przodkiem Z-5500, więc takim np. X530 czy innym budżetowym 2.1 to do nich daleko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Koledzy też mają tak 'odpimpowane' stanowiska ? :rolleyes:Troche mi zajeło dorobienie się tego, teraz niestety mam tylko jedno biurko, bo jeszcze do niedawna 2 skrecone razem :( w całej firmie tylko jeden kumpel ma podobne do mnie stanowisko a reszta zazdrości :rolleyes: Żeby nie było, pod stołem stoi C2D 2.4@3Ghz, 4GB Ramu i 8600GT, jak na maszynke biurową nie jest źle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...