poca Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ale na zlocie był. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Ale na zlocie był.To tylko kolejny objaw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 18 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2006 Stupid, Obtuse Killjoy, Enigma of Rudeness :lol: dobre... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2006 (edytowane) szkoda, ze nie wiem kim byl na zlocie graham ;] chyba wszyscy by mu podziekowali :D Edytowane 19 Marca 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 acha ;) thx za odpowiedz ale trzeba przyznac zawziety jest :) ale jakby mu chcial byc forumowiczem to by sobie wymyslil inny nick :| a w kazdym ma Graham ... :D Oj, nie w kazdym... on23warszawa na ten przyklad ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 20 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2006 acha jak widzialem na forum juz w listopadzie 2004 roku zmienial nicki po banach :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PJ2099 Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Jeśli chodzi o Jonasa (czy raczej jonasa z małej litery czego on się zawsze czepiał) to nie wspomnieliście o jego "pudełku na komputer" :] Wtedy też chyba AJDAHO rozstał się na dobre z tweakiem. Czekał tylko aż jonas zaprezentuje moda, nawrzucał mu od biedaków (za to m.in. że przewody upchał do peszla :lol: ) i tyle go widziano. A co do innego faktu to jonas się chyba nie spodziewał, że jego prośba w związku z LCD dla chorej żony znajdzie tutaj taki odzew. Reed rzeczywiście, swoisty tweakowy guru. Pamiętam jak co niektórzy nowsi userzy pokumali, że to "ważna osobistość na forum" i sporo postów obiftowało w wazelinę :] No i ma się rozumieć jego kultowe WENŻYKI :) Z takich jeszcze mniejszych ale dla mnie śmiesznych numerów: jak Sikor robił wybory na testowym dotyczące awatara dla Sikor_test. Lama z grzywką i takie tam różne :) O błędzie matrixa, Grahamie nie wspominam bo chłopak od komplementów wypowiadających się tu userów wpadnie w samouwielbienie. Pozdro Grahamowski :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor_test Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 .... Z takich jeszcze mniejszych ale dla mnie śmiesznych numerów: jak Sikor robił wybory na testowym dotyczące awatara dla Sikor_test. Lama z grzywką i takie tam różne :) ..... No i lama wygrała i ma się dobrze. :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 a mi się przypomniała walka pomiędzy adminami, a moderami-userami hehhe ach te głuche sygnały do adminów LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 a mi się przypomniała walka pomiędzy adminami, a moderami-userami hehhe ach te głuche sygnały do adminów LOL a tego to ja nie pamietam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 a tego to ja nie pamietam.To było w maju 2004. Chodziło m.in. o amnestię dla BAN'anowców i sposób jej przeprowadzenia. Znaczna część moderów zrezygnowała z funkcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 To było w maju 2004. Chodziło m.in. o amnestię dla BAN'anowców i sposób jej przeprowadzenia. Znaczna część moderów zrezygnowała z funkcji. a to pamietam to. tez wtedy zostalem tym objety :lol: pzdr. Andriu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 (edytowane) .... A co do innego faktu to jonas się chyba nie spodziewał, że jego prośba w związku z LCD dla chorej żony znajdzie tutaj taki odzew. ... OCB z LCD dla chorej żony Jonas'a?? Bo mnie za tamtych czasów tu nie było szkoda... Edytowane 21 Marca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 OCB z LCD dla chorej żony Jonas'a?? Bo mnie za tamtych czasów tu nie było szkoda...miala syndrom suchego oka ... i potrzebowala LCD.. jonas zolozyl stronke podal cala dokumentacje lekarska ... a ludzie sie zrzucali na konto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 miala syndrom suchego oka ... i potrzebowala LCD.. jonas zolozyl stronke podal cala dokumentacje lekarska ... a ludzie sie zrzucali na konto THX, Chaos :D To widze, że społeczność Tweak'owa jest bardzo uczynna... i dobrze :rolleyes: Szkoda, że Jonas'a już tu nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 a tego to ja nie pamietam. a ja pamietam doskonale :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Ciekawe dlaczego Cycu? Oj zagotowalem sie wtedy nie powiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 21 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2006 Oj zagotowalem sie wtedy nie powiem :PByło gorąco jak w Oblivionie. :oops: Sorry w piekle. ;) Cała ta sprawa była zupełnie niepotrzebna, szkoda że się stało tak, jak się stało. :( Mimo iż nie byłem wtedy w moderacji, to i tak wiem o co poszło i dlaczego. W sumie gdyby taka sytuacja miałaby się powtórzyć, to postąpiłbym tak samo jak reszta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 nie marudzic :] bylo minelo BTW Viki dostala nowy prezencik :D :D :D :D --> CDX-C910RDS Ci co siedza troszke w Car Audio to wiedza cio to za model :]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 THX, Chaos :D To widze, że społeczność Tweak'owa jest bardzo uczynna... i dobrze :rolleyes: Szkoda, że Jonas'a już tu nie ma... no problemo .. ;] a co do uczynnosci to owszem ... chojni .. jak zbieralem na gitarke to ludzie (wiekszosc z tweaka) widzac moj link w opisie i gdzies tam gdzie wspomnialem wlacili mi kolo 160zl BTW Viki dostala nowy prezencik :D :D :D :D --> CDX-C910RDSszpaner :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 blugo go nie bylo i byl looz a teraz przyszedl i szpanuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 A ja moge zaszpanować :P ? wybrałem Ci Szkopku ( no offence ) niezłego procka :P 4,1Ghz w prime :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 No nie, jak pragnę zakwitnąć. :-P Niemiec, naczelny szowinista-aemdekowiec przeszedł do stajni Intela. :blink: Normalnie święto lasu, wszystkie wiewiórki pozdychają. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 Ciesze sie Hipciu, ze jestes zadowolony :) Sikor => w swojej maszynce mam Intela od dobrych 3 lub 4 tygodni a w lapku jakos od lipca ;] stosunek AMD - Intel w moim domu wynosi 1 - 2 ;] a "rude" jak chca to niech zdychaja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=62512&st=120 ktos go pamieta? mamy slawnego, swiatowego forumowicza :lol: podobno znowu grasuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 22 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2006 blugo go nie bylo i byl looz a teraz przyszedl i szpanuje :P spoko, juz f_cale nie bede pisal :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 wlasnie dzisiaj mijaja 3 lata od mojej rejestracji :) normalnie maly jubileusz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Już 3 lata nałogu;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Powiedzial czlowiek, ktory od bardzo niedawna stoi jedna noga po ciemnej stronie... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 No nie, jak pragnę zakwitnąć. :-P Niemiec, naczelny szowinista-aemdekowiec przeszedł do stajni Intela. :blink: Normalnie święto lasu, wszystkie wiewiórki pozdychają. :wink: Nie pozdychają tylko je zjedzą ;]]] link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...