Gość sialala Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Tylko mam lipny telewizor Royala który ma 12 lat:P PS 2 da mu radę?:) Pozdrawiam Jak ma wejscie cinch (ewentualnie Euro) to bez problemu. W co jeszcze warto zagrac? Z tego co piszesz, to interesuja Cie gry z fabula - Forbidden Siren moze Ci sie spodobac jesli lubisz horrory, obowiazkowo Silent Hill jesli jeszcze nie grales, zainteresuj sie tez moze Final Fantasy - naprawde warto, a takich typowo "konosolowych" rzeczy to God of War, Devil May Cry. No i jesli chcesz przezyc cos naprawde cudownego - ICO i Shadow of the Colossus KONIECZNIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam właśnie oderwałem się od konsoli na chwile i chciałem sie pochwalić ze zakupiłem GT4 za 50 zł plus przesyłka prawie nowke :) a musze jeszcze kupic memorke, nie orjentuje sie ktos ile w media markecie kosztuje ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MohSETH Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Jak ma wejscie cinch (ewentualnie Euro) to bez problemu. W co jeszcze warto zagrac? Z tego co piszesz, to interesuja Cie gry z fabula - Forbidden Siren moze Ci sie spodobac jesli lubisz horrory, obowiazkowo Silent Hill jesli jeszcze nie grales, zainteresuj sie tez moze Final Fantasy - naprawde warto, a takich typowo "konosolowych" rzeczy to God of War, Devil May Cry. No i jesli chcesz przezyc cos naprawde cudownego - ICO i Shadow of the Colossus KONIECZNIE. A jak nie ma? Ma tylko jedno wyjście do Antetny:( FF znam z PC i obowiązkowo zagram na PS 2:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 To niestety nie da rady zagrac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam właśnie oderwałem się od konsoli na chwile i chciałem sie pochwalić ze zakupiłem GT4 za 50 zł plus przesyłka prawie nowke :) a musze jeszcze kupic memorke, nie orjentuje sie ktos ile w media markecie kosztuje ??W MM memorka raczej będzie droga :(. Jak kiedyś sprawdzałem w Łodzi w M1 to ceny podchodziły pod 100zł (a może nawet więcej było). Ale teraz nie wiem. Sam się wybieram w weekend "na zwiady" więc jeżeli Ci nie spieszno to jakoś w tym czasie bym Ci tutaj podał ceny (z tym że jeden MM drugiemu nie równy i w innym ceny mogą być inne). W sklepie PSX Extreme (http://www.sklep.psxextreme.pl/) memorka SONY 8MB kosztuje chwilowo 79zł... Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MohSETH Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 To niestety nie da rady zagrac. To w takim razie zostanie mi tylko nowy PC:( Dzięki za pomoc... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 A jak nie ma? Ma tylko jedno wyjście do Antetny:( FF znam z PC i obowiązkowo zagram na PS 2:)Da sie pograc.Tylko obraz bedzie gorszy... To niestety nie da rady zagrac. Yhm..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 W MM memorka raczej będzie droga :(. Jak kiedyś sprawdzałem w Łodzi w M1 to ceny podchodziły pod 100zł (a może nawet więcej było). Ale teraz nie wiem. Sam się wybieram w weekend "na zwiady" więc jeżeli Ci nie spieszno to jakoś w tym czasie bym Ci tutaj podał ceny (z tym że jeden MM drugiemu nie równy i w innym ceny mogą być inne). W sklepie PSX Extreme (http://www.sklep.psxextreme.pl/) memorka SONY 8MB kosztuje chwilowo 79zł... Nara. A od czego jest allegro ? Przeca tam po 5 dyh są memorki. Co do telewizorka, jest EURO to nie ma problemu, nie ma to trzeba dokupić Auto Rf do którego link z aukcji dał leborg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Da sie pograc.Tylko obraz bedzie gorszy... Yhm..... No cos czułem, ze ktos znajdzie jakis taki wynalazek na allegro :P wydaje mi sie ze nie tylko z obrazem moze byc lipa, ale i z dzwiekiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 No cos czułem, ze ktos znajdzie jakis taki wynalazek na allegro :P wydaje mi sie ze nie tylko z obrazem moze byc lipa, ale i z dzwiekiem.Wydaje mi się, że jakość będzie maksymalna jak na możliwości telewizora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 W Media Markt w M1 na Brzezińskiej w Łodzi karta pamieci kosztuje 100zł (sic!) bez paru groszy <_< . Co ciekwae NIE MA konsol PlayStation2 (a przynajmniej nie było jak ja tam byłem). W tym samym M1 byłem w Realu (myślałem że może i tam konsola będzie w cenie 449 zeta) ale też lipa! NIE MA PS2 tam!!! Było tylko PSP (nawet nie wiem w jakiej cenie). Także liap, lipa i jeszcze raz lipa :(. Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Wczoraj byłem w MM w Galeri Dominikańskiej i tam tez nie maja juz PS2. Jedyne co zostało to pady Logitecha za 120zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Ktore w internetowym sklepie Logitecha kosztuja 69zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Ktore w internetowym sklepie Logitecha kosztuja 69zl...one serio tam po tyle były :D ... to był moj pierwszy dzien który zjadł mi tekken5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 W Media Markt w M1 na Brzezińskiej w Łodzi karta pamieci kosztuje 100zł (sic!) bez paru groszy <_< . Co ciekwae NIE MA konsol PlayStation2 (a przynajmniej nie było jak ja tam byłem). W tym samym M1 byłem w Realu (myślałem że może i tam konsola będzie w cenie 449 zeta) ale też lipa! NIE MA PS2 tam!!! Było tylko PSP (nawet nie wiem w jakiej cenie). Także liap, lipa i jeszcze raz lipa :(. Nara. Nie rozumie Cię... Dlaczego na mus chcesz kupić wszystko w MM ? Chodzi mi głównie o karty pamięci do konsoli. Przecież nie znajdziesz chyba w żadnym elemarkiecie karta poniżej 70 zł B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Nie rozumie Cię... Dlaczego na mus chcesz kupić wszystko w MM ? Chodzi mi głównie o karty pamięci do konsoli. Przecież nie znajdziesz chyba w żadnym elemarkiecie karta poniżej 70 zł B-)A czy ja gdzieś napisałem że chcę tam kupić ;) ? Wcześniej jeden z forumowiczów pytał się po ile będą w MM, byłem w Łodzi, widziałem więc tu napisałem, tyle :). A tak: BTW: kto jest "pewny" na allegro jeżeli chodzi o Memorki? (może ktoś zna/wie/kupował?). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 A czy ja gdzieś napisałem że chcę tam kupić ;) ? Wcześniej jeden z forumowiczów pytał się po ile będą w MM, byłem w Łodzi, widziałem więc tu napisałem, tyle :). A tak: BTW: kto jest "pewny" na allegro jeżeli chodzi o Memorki? (może ktoś zna/wie/kupował?). Pozdro. Ja kupiłem wszystko na allegro :wink: Bez wychodzenia z domu mam : pleja + memorka + sm 3.8 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 (edytowane) Ja kupiłem wszystko na allegro :wink: Bez wychodzenia z domu mam : pleja + memorka + sm 3.8 :DKupiłes wszystko razem?? bo tez mnie interesuje zakup memorki Edytowane 24 Lipca 2006 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 Kupiłes wszystko razem?? bo tez mnie interesuje zakup memorki Nie. Razem tylko kupiłem konsole i memorke. Bardziej sie opłacało bo zapłaciłem za jedną przesyłke. Swap zakupiony na innej aukcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 ja chyba zaryzykuje od tego pana: http://allegro.pl/item116147757_8_mb_sony_...tis_od_ss_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 ja chyba zaryzykuje od tego pana: http://allegro.pl/item116147757_8_mb_sony_...tis_od_ss_.html Masz wszystko co potrzebne, gwara, szybka wymiana itp. Moim zdaniem nie ma co sie zastanawiać, wkońcu kupujesz od SS :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rockers Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 ja chyba zaryzykuje od tego pana: http://allegro.pl/item116147757_8_mb_sony_...tis_od_ss_.html kup lepiej oryginał w sklepie :) na karcie nie ma co oszczedzać, padną ci sejwy przuy koncu gry i cię szlak trafi :) kup oryginał w sklepie , kosztuje tylko 20 zł wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 kup lepiej oryginał w sklepie :) na karcie nie ma co oszczedzać, padną ci sejwy przuy koncu gry i cię szlak trafi :) kup oryginał w sklepie , kosztuje tylko 20 zł wiecej uwazasz ze ta z aukcji jest nieoryginalna? choc znalazłem cos ciekawego we Wrocku: http://skynet.pl/?module=sklep&id_kate...i=55&id=627 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 24 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2006 kup lepiej oryginał w sklepie :) na karcie nie ma co oszczedzać, padną ci sejwy przuy koncu gry i cię szlak trafi :) kup oryginał w sklepie , kosztuje tylko 20 zł wiecej Według Ciebie to jest chińska podróbka ? Jeżeli na wszystkie podróbki jest gwara 12 miecha, i jak coś padnie to w ciągu 5 dni następnuje wymiana to od dziś kupuje same podróbki. Tzn. najpierw jakiś Dual shock 2 z bazarku, co tam, dam 2 dyhy za oryginał, wkońcu z bazarku co nie ? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Oryginal Sony kosztuje 64zl (uzytkownik sklep-ROBSON na Allegro) - warto ryzykowac 12zl na potencjalna podrobke? Co Ci po gwarancji i wymianie na nowa, jak wszystkie save Ci szlag trafi i np. 100 godzin gry pojdzie papa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Mam pytanko. Czy ktoś może mi powiedzeić jak w końcu jest z wersjami PS2? Już się gubię. Wg tej strony nie ma czegoś takiego jak v15 ani v16 ( :blink: ). Więc OCB? I jakie gierki na SCPH-75004 z PS2 nie bedą działać (lub będą się kaszanić). Podobno był/jest jakiś problem....Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 Jest V14b i c - v15 i v16 to co najwyzej chwyty marketingowe. Stornka, ktora podales jest chyba najlepszym zrodlem informacji o wersjach PS2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 25 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2006 (edytowane) A mogą się jakoś różnić? V14 od V15 i V16 (wg. tej strony co dałem to V15 i V16 to ozanczenia nieoficjalne). Do tego jak oni je rozróżniają (po czym odróżnić V14 od V14b i c)? No i jak z tymi gierkami? Na uk.playstation.com znalazłem dwie listy gier które na 75003 (wersja ponoć Australia) nie działają prawidłowo lub wcale: Mogą się nie odpalić: http://eu.playstation.com/iw_images//asset...ies_3_en_GB.pdf Mogą się rypać (ale działać): http://eu.playstation.com/iw_images//asset...ies_4_en_GB.pdf Z kolei na stronie niemieckiej (na francuskiej też do znalezienia) de.playstation.com jest to samo ale dotyczy już wersji 75004 (czyli ponoć wersja Euro). Znowu podam listę (te są krótsze): Mogą się nie odpalić: http://eu.playstation.com/iw_images//asset...ies_3_de_DE.pdf Mogą się rypać (ale działać): http://eu.playstation.com/iw_images//asset...ies_4_de_DE.pdf Pytanie: Czy można temu wierzyć? Kiedy sprawa "wyszła" to o ile pamiętam miał nie chodzić np. Tekken 4 i chyba GT3 (ale mogę się mylić oczywiście). Jeżeli ktoś coś więcej wie to niech pisze. Pewnie niektórych to inetesuje (mnie np ;) ). Nara. Edytowane 25 Lipca 2006 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 A ma ktos moze podlaczone ps2 do zestawu 5.1. Ewentualnie niech napisze jak to sie sprawuje i do czego podlaczyl Peske Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 30 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2006 (edytowane) użytkownik http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4043153 to też ze sklepu Robson, tylko drugi koleś ;) On ma memorki po 55zł + wysyłka ;) Ja u niego kupowałem (jestem z wawy) i to było w tym samym sklepie nawet ;) Edit, nawet po 52zł :D Edytowane 30 Lipca 2006 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...