dem Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wniosek jest oczywisty. Kupić teraz dobre mobo i najtańszą działającą na niej calineczkę, a po premierze nowego CPU intela wyłożyć (zapewne niemałą) kasę na konkretnego selekta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wszystko ładnie, ale gorzej z memkami, bo dobre DDR2 są naprawdę drogie :( Jeszcze jakby się chcieć przesiąść na 2gb to DDR1000 to ~1,5k zł :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Co nie zmienia faktu, że na drugim zdjęciu jest pokazana płyta pod AM2. Mnie interesują tylko płyty które będą miały 2x PCI (muszę zmieścić Audigy i kartę sieciową) Nie pamiętam już kiedy ostatnio miałem Intela, więc trzeba będzie się trochę doedukować, ale pewnikiem Asus wyda najlepszą mobo pod Conroe. asus z legendarnym już droopem :D najlepsza może będzie DFI ... ale kieeededy to będzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Wszystko ładnie, ale gorzej z memkami, bo dobre DDR2 są naprawdę drogie :( Jeszcze jakby się chcieć przesiąść na 2gb to DDR1000 to ~1,5k zł :( Bez przesady z tymi drogimi pamiatkami z tego co widze goodramy pro 740 zeta za 2x102 na pc-800 http://www.znak.pl/index.php?cid=305&scid=...24800Goo+Pro+C5 patrioty 2x1 gb 1150 za pc-1000 http://www.znak.pl/index.php?cid=305&scid=...10241000Pat+ELK Timingi nie sa rewelacyjne , ale przy tych szybkosciach nie bedzie to chyba taki problem. W sumie to sam sie zastanawiam czy nie pchnac 805 na allegro (tylko , ze nie bardzo jestem w stanie z niej selekta zrobic na tej plycie co teraz mam ;) ) i nie kupic celerona na 65nm ;) Albo dac sobie pol roku na wstrzymanie brac jakas dobra uzywana plyte na 945 (zapewne na forum w dziale sprzedam bedzie sporo kolo lipca) i moze jakies sprawdzonego d 9x0 a dopiero potem atakowac nowa technologie jak plyty wyjda ze stadium decinnego. Zreszta znajac ati to beda mieli pare miesiecy opoznienia :D BTW DFI pokazalo plyty bez kondensatorow tylko z jakims scalakiem do formowania napiecia narazie pod am2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 (edytowane) Nikt nie zwrócił uwagi, że tam znajduje się p5wd2-e premium! z naklejką na sockecie sugerującą obsługę core 2 duo :) Nowa rewizja pewnie, ale i tak sprawdzona i ceniona płyta. revizja 1.03G, ktorej jeszcze nigdzienie ma ;) // co do extreme oc : niestety ale pamieci ddr2 drogie sa, pomie fakt, ze d9 juz sieniedostanie......... :lol: ktos chce mobo pod core duo? Edytowane 9 Czerwca 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja poproszę 3 sztuki, aby fsb z 500-600 min robiły ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 czekamy na DFI na RD600 bo to może być najciekawszy chipset tego lata ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 wszyscy chcą zmieniac, to i ja się dołącze :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Ja chyba także się skuszę na Core Duo bo raptem wpadł mi tyś z okazji bierzmowania :D więc to co mam i ten tyś i pewnie coś skrobne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 A tą tabliczkę na ostatniej fotce czytałeś? :mur: Przecież jak byk pisze że to pod Core 2 Duo a jest na NV 590 :mur: Za słabo się widocznie głową w ten mur uderzyłeś, bo na wspomnianym zdjęciu dfi pod conroe jest chłodzona pasywnie. I tyle, twoje oburzenie jest dla mnie niezrozumiałe :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Za słabo się widocznie głową w ten mur uderzyłeś, bo na wspomnianym zdjęciu dfi pod conroe jest chłodzona pasywnie. I tyle, twoje oburzenie jest dla mnie niezrozumiałe :? Źle Cię zrozumiałem, stąd ten :mur: Peace Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Bad Axe + Conroe E6600 + 7950GX2 na procu Vapo, karta stock..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Bad Axe + Conroe E6600 + 7950GX2 na procu Vapo, karta stock..... ... Jak stock? Ja tam widzę o/c i patrząc na tą kartę to nie małe to o/c :? pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Jak stock? Ja tam widzę o/c i patrząc na tą kartę to nie małe to o/c :? pozdroStock chłodzenie... przecie pisał o chłodzeniu nie o oc <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Jak stock? Ja tam widzę o/c i patrząc na tą kartę to nie małe to o/c :? pozdro tak jak napisałe hary: napisał ze na cpu vapo, a na gpu stock, wiec mysłąem ze oczywiate jest ze chodzi o chlodzenie ;) // abit --> zobaczcie gdzie dali slot IDE :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 idealne rozmieszczenie... mogli tam oprocz ide, sata jeszcze 24-pinówke z zasilania wjeb@ć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 tak jak napisałe hary: napisał ze na cpu vapo, a na gpu stock, wiec mysłąem ze oczywiate jest ze chodzi o chlodzenie ;) // abit --> zobaczcie gdzie dali slot IDE :lol: Ciekawet kto zaprojektował nowe serie ABITów. Pod AM2 jest dokładnie to samo :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eclipse Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Wg mnie trzeba bylo jeszcze porozrzucac po calej plycie te 6 sata :lol: i ze to przeszlo do pordukcji i nikt tego nie wsztrzymal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 idealne rozmieszczenie... mogli tam oprocz ide, sata jeszcze 24-pinówke z zasilania wjeb@ć taaa, 24 pinowke to pownni wsadzic pod hetpajpa...... // inne sie prezentuja normalnie...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zastanawia mnie po co producenci na mobo z 965 wala drugi slot PCI-E (niby x16) skoro tam nie dziala ani CF, ani SLI :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 możliwe, że oficjalnie nie działa, ale jakoś by mnie to dziwiło w przypadku intela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zastanawia mnie po co producenci na mobo z 965 wala drugi slot PCI-E (niby x16) skoro tam nie dziala ani CF, ani SLI :mur: a po co dwa aloty na DFI lanparty -D/Ultra-D ? ;) // kolorystyka nie do porownania :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 Najzabawniejsze jest to , ze imho najlepszy layout ma ECS :D Duzo zwyklych PCI w klasycznym ustawieniu i sensowne IDE . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 PLUTO? :lol: Ten P5N32-SLI SE się jakoś prezentuje pod względem rozmieszczenia elementów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 PLUTO? :lol: no PLUTO :D znalałem tylko fote na XS, ale zadnego info nigdzie nie widac, te kolorki mnie dobiły :D nazwa zreszta tez normalna nie jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) http://www.azerty.nl/producten/product_det...p5b-retail.html asus p5b dla conroe :> cena nie zaskakująca...... Edytowane 11 Czerwca 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 http://www.azerty.nl/producten/product_det...p5b-retail.html asus p5b dla conroe :> cena nie zaskakująca...... ona ni ma sli? to ktory asus ma? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 ona ni ma sli? to ktory asus ma? http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=2062125 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Może mnie nie zbesztacie ale nie moge znaleźć :blink: Kiedy dokładnei jest ta premiera tego conroe i meroma? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2006 Może mnie nie zbesztacie ale nie moge znaleźć :blink: Kiedy dokładnei jest ta premiera tego conroe i meroma? :oops: 23lipca ma miec premiere conroe. ceny mobo asusa zapowiadaja sie bardzo nieciekawie :( 150E a glupiego p5b czy 300e za p5w dh deluxe to juz przegiecie zwlaszcza, ze na XS bylo zamowienie na badaxe 304 za 190usd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...