mr^_^max Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 NWN - świetna gra. każdy dodatek to odzielna przygoda, więc nie robi różnicy* czy się zainstaluje samą podstawkę czy również i dodatki. zakładając oczywiście, że mamy zamiar zacząć od podstawowej przygody :) *tzn. prawie nie robi różnicy, bo dodatki wprowadzają parę udogodnień, niektóre z nich działają już w podstawce, niektóre jednak są w niej niedostępne (np. ekwipunek towarzysza). coś gram.pl siadło teraz ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Kolejne info co do taniego grania :D Cenega Poland ma przyjemność poinformować, iż już 15 września seria Super$eller zyska zupełnie nowe oblicze! Każda gra będzie wydana w ekskluzywnym, lakierowanym pudełku, dzięki któremu będzie jeszcze lepiej prezentować się na półce każdego gracza. Ponadto, seria Supe$eller wzbogaci się o 8 nowych, najlepszych gier z katalogu wydawniczego Cenega Poland. Do tej pory zostały ujawnione The Bard’s Tale: Opowieści Barda, Splinter Cell: Chaos Theory oraz Twierdza Warchest. Dzisiaj prezentujemy następne dwa: * Blitzkrieg 2 * Imperial Glory I teraz najlepsze Ale to nie wszystko! Dzisiaj ujawniamy również pierwszą z wielu atrakcji, jakie będą się odbywać wraz z premierą nowego oblicza serii Super$eller 15 września. Tylko w salonach sieci EMPIK przy zakupie dwóch dowolnych gier z serii Super$eller dostaniecie nowoczesny odtwarzacz MP3 Vanqish FM R firmy Pentagram! Jeszcze troche i do gry będą dawali komputer gratis ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Gdzie to wyczytales? Swoja droga, na ktorejs ze stron CD Projektu mignelo mi info, ze premiera Morrowinda z dodatkami sie opozni z przyczycn niezaleznych. O, znalazlem: 2296871[/snapback] To kiedy wkońcu będzie Morek z dodatkami? Już się napaliłem ;) BTW. Ja z tych tanich gier narazie zaopatrzyłem się w Punishera i Sacred. Teraz poluję na morka, nvn i coś jeszcze ciekawego ;). Jeżeli to co powiedział kolega ze stickiem to coś tam wezme choćby, żęby tego sticka mieć. Tak.Czytalem dwa razy i mam ulotke z Empikow , bo ostatnio zakupilem calosc NFS'ow i wlasnie tam jest to samo napisane. A Swoja droga. Pamietajcie 15 wrzesnia w Cenedze nowe tytuly. W Supersellerze Bard's Tale oraz Splinter Cell Chaos Theory. Skoro dostane MP3 to zakupuje Splintera,Max Payne 2 , Barda i cos jeszcze. Ale bez przesady. Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) SC:CT już mam a reszta raczej mnie nie interesuje ale przynajmniej coś się zaczyna dziać. I tak czekam a więcej obniżek :D. Pozdro. EDIT: Tak naprawdę to czekam aż Half-Life 2 będzie dostępny w sklepach w cenie 40-50 zł bo bardzo bym w niego zagrał ale jak narazie uważam że za drogi :lol: ;). Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Z tym odtwarzaczem to już przesadzają :D No nic czekają mnie duże wydatki... Bard's Tale, Sprintel Cell:CT, NWN, Morrowind Gold Edition i coś jeszcze byleby sticka dostać. :D Się obłowie stick + mp3... To zbyt piękne by mogło być prawdziwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobee Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Kupię napewno SC:CT, siostrze powiem jaka jest promocja (mam już odtwarzacz MP3) i będę miał drugą grę za friko :D . Więc 15-ego po szkole lece do Empiku co by odtwarzacze się nie skończyły :razz: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 (edytowane) Jak bylo to sie post usunie :wink: W MM maja za 39zł Quake 4 GUN X-man Rise of Apocalyose I inne mniej ciekawe Na ps2 za 49zł Tekken5 GT4 WRC Rally Evolved SC 3 Jak X Ratchet Gladiator Edytowane 31 Sierpnia 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 To jeszcze zależy w jakim MM. Już na własnej skórze doświadczyłem że nie w każdym jest to samo. Jak ostatnio byłem w MM to np. Quake4 owszem był i to w tej cenie co podałeś ale np. Guna nie widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Kurcze myślałem że się na MOHPA za 29 zł załapię i kupa...tylko w klasyce za 49...na wirtusie już też tych za 29 nie ma... Jak na złość Mafii też już nie było :|...Hitmana nowego też :|... najgorzej zaopatrzony empik w jakim byłem...Galeria Graffica w Rzeszowie...:/ wyszedłem z Episode One ostatecznie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2006 o cholera ja taki odtwarzacz co oni rozdają (pentagram, ja mam 256mb) kupiłem za 115zł powiem, że jest niezły..ale ja nadal czekam na jakies sensowne strzelanki MP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 A w extra klasyce next: Neverwinter Nights - coś dla miłośników RPG, czyli kultowa gra twórców Baldur's Gate.- Świątynia Pierwotnego Zła - klasyczne RPG osadzone w Greyhawk, najstarszym uniwersum Dungeons & Dragons.- Alone in the Dark: Koszmar Powraca - gratka dla tych, którzy lubią się bać, czwarta odsłona przerażającego survival horroru.- Worms Forts: Oblężenie - kultowe robaki w trzech wymiarach trafiły w końcu do eXtra Klasyki!- Heroes of Might and Magic IV Złota edycja - czwarta odsłona najlepszej turowej strategii wszech czasów.- Soldiers: Ludzie Honoru - jedna z najciekawszych strategii RTS, rozgrywająca się na frontach II wojny światowej.- ToCA Race Driver 2 - czyli pozycja obowiązkowa dla wszystkich fanów wyścigów samochodowych.Firma jednocześnie poinformowała, że zapowiadane premiery gier Enter The Matrix, RollerCoaster Tycoon 2 Złota Edycja oraz The Elder Scrolls III Morrowind Złota Edycja zostały opóźnione z przyczyn niezależnych od wydawcy. Dane z www.idg.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Ja sobie poczekam aż Wormsy 4 potanieją :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Spylon - o tym wiadomo jakos tak od poprzedniej strony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 No i NWN juz siedzi na poleczce. ^^ NO, z tego co tu czytam, to bede musial pcozekac do 15 wrzesnia z nowymi zakupami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 Dobra a ta niby promocja z mp3'jkami to będzie od 15 września czy tylko 15 września? Jeżeli to prawda, to co mi szkodzi przejechać się do Zielonej Góry, do najbliższego Empika zapytać się o promocje.... :) Dlatego poraz kolejny pytam to jest pewna informacja.. ? Jakoś mi się nie chce w to wierzyć.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 O jakiej Wy tu promocji piszecie,z e niby mp3 gratis?? Na czym to polega i ile trzeba kupic gierek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 (edytowane) Nie wiem czy wiecie ale (przynajmniej w Łodzi) w MM jest promocja z Kolekcją Klasyki. 3 gry za 50zł (a nie za 75). Innymi słowy jedna gratis :). Dotyczy całej Kolekcji Klasyki. Edytowane 4 Września 2006 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Dobra a ta niby promocja z mp3'jkami to będzie od 15 września czy tylko 15 września? Jeżeli to prawda, to co mi szkodzi przejechać się do Zielonej Góry, do najbliższego Empika zapytać się o promocje.... :) Dlatego poraz kolejny pytam to jest pewna informacja.. ? Jakoś mi się nie chce w to wierzyć.. Pewna. Mialem ulotke z empika Kupowalem calosc serii NFS'a i dostalem to. Ponadto na stronie Cenegi jest o tym. O jakiej Wy tu promocji piszecie,z e niby mp3 gratis?? Na czym to polega i ile trzeba kupic gierek? Piszemy o promocji startujacej 15.09 na nowe tytuly z kolekcji Superseller Cenegi. Kupujac 2 tytuly po 50 zl za sztuke , dostajesz Pentagrama 256Mb. Wiem , ze jesli masz pecha to dostaniesz 3-ci tytul gratis...ciekawe czy beda te playerki mimo wszystko ogolnie dostepne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nobody_likes_me Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 pisaliście ze bitwa o śródziemie i moh pacific jest w wirtusie za 3 dychy, wchodzę tam i obie po 44 :cry: wiecie gdzie to można kupic ok. 3 dych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Były po 29,99 , w MM zdaje się że też...też się spóźniłem :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nobody_likes_me Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 medal jest na allegro za 32 zeta, ale to i tak drożej (bo + przesyłka) :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Były po 29,99 , w MM zdaje się że też...też się spóźniłem :| Media Markt Wroclaw. MoHPA i cos jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Byłem dzisiaj w Empiku w Rzeszowie i co się dowiedziałem, że dzisiaj jest 14 Wrzesień :D , a pozatym, że gier nie mają będą pojutrze ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobee Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Już mam SC:CT + King Kong + MP3 :wink: . Moja siostra trochę polatała po Warszawie, ale w końcu dorwała tą promocję - odtwarzacz oddam jej bo ja już swój mam :-P . Aha - podobno na całą Warszawę rzucili aż 500 odtwarzaczy :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Ile Mega ma ten odtwarzacz ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Z tego co mi sie udalo gdzies wyczytac, to 256. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) To jutro lete do empiku. ps. ma radio ten odtwarzacz?? W ogole gierki sie sprzeda i odtwarzac za pol darmo. EDIT>> w sumie to king-kong kosztuje 20zł, SC:CT 40, to mp3 jest za 40zł, wiec nie tak do konca za darmo. EDIT2>> udalo sie, dwie mp trojki sa juz moje :D Co ciekawe w empiku, w ktorym kupowalem dostali tylko...dwie sztuki :blink: Edytowane 16 Września 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Ja dzis dorwalem odtwarzaczyk w Empiku w Sadyba Best Mall. Dostali cale 6 sztuk, i to dopiero dzis :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Tya w niektorych empikach nawet dzisiaj jeszcze nie dostali. Swoja dorga ciekawi mnie skad taka promocja, bo przeciez taki odtwarzacz jest wart ok. 80zł Edytowane 16 Września 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 ja taki kupiłem miesiąc temu za 115 zł wracając do tanich gier...UT 2004 już do mnie jedzie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...