Sysak Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 marco A możesz zaprezentować te pierwsze 20 wybranych przez waz nazw? Jestem ciekaw co tam wyskrobaliście z tych zgłoszeń. BTW. Waham się między tinkerem(choć nazwa niezwiązana z komputerami, a dosłowne znaczenie dziwne, to podoba mi się :) ), a purepc. Jeśli wygra purepc to kto dostanie budę? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Normalnie ludzie czytajcie jak wygra PurePc nagroda przechodzi na następny konkurs !. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 no zgadzam sie - calkowicie sie zgadzam... z tego co jest to najb podoba mi sie purepc - czyli po staremu :) Tak btw to Tinker oznacza również naprawiacz kotłów, druciarz, a nawet uwaga! partacz. http://www.translate.pl/odp.php4?direction=1&word=tinker http://portalwiedzy.onet.pl/tlumacz.html?q...ng-auto&x=0&y=0 Serio ciężko jest wybrać pomiędzy druciarzem, twardą informacją, senną technologią (techniką), a czystym PCtem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Panowie przestańcie bić piane, chłopkai się starają coś zrobić a wy im cały czas kłody pod nogi rzucacie. Czy jak seriws bedzie sie nazywał zmywaniepodłog.pl to przestaniecie go odwiedzać ??. a co do tego że nowi nie beda tu trafiac to imo ci co powinni i mają jakąś wiedze to i tak tu trafią, a że nie trafi xxxxx userów chciejących sie zapytać jak podkręcić i innych dzieci to jakoś niespecjalnie mi szkoda. Przestańcie mieć do wszytkich pretensje bo chłopakom puszcza nerwy i nic nie bedzie ani forum ani domeny ani nic a tego byśmy chyba nie chcieli prawda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 zmywaniepodlog.pl - to calkiem ciekawe :))))))))))))) Bic piany nie nalezy , absolutnie - bo to do niczego nie prowadzi, jednak , z zaprezentowanych nazw - najbardziej podoba mi sie stara..czyli purepc :) moje modpc.pl czy pcmod.pl oraz trendpc.pl lub pctrend.pl nie przeszly - widac surowe byly :D Tak czy inaczej najwazniejsza jest tresc ! ;) B) Panowie przestańcie bić piane, chłopkai się starają coś zrobić a wy im cały czas kłody pod nogi rzucacie. Czy jak seriws bedzie sie nazywał zmywaniepodłog.pl to przestaniecie go odwiedzać ??. a co do tego że nowi nie beda tu trafiac to imo ci co powinni i mają jakąś wiedze to i tak tu trafią, a że nie trafi xxxxx userów chciejących sie zapytać jak podkręcić i innych dzieci to jakoś niespecjalnie mi szkoda. Przestańcie mieć do wszytkich pretensje bo chłopakom puszcza nerwy i nic nie bedzie ani forum ani domeny ani nic a tego byśmy chyba nie chcieli prawda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Normalnie ludzie czytajcie jak wygra PurePc nagroda przechodzi na konkurs na logo !. Sorry za lenistwo. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Chłopaki tak czytam to co piszecie i bez problemu można wywnioskować że PurePC zostanie w związku z tym troche mi szkoda gotówki adminów którą wydali na rejestracje domen. Można by to docenić i wybrać coś z propozycji ;] takie moje zdanie, ale ja to nie całe forum... osobiście mi się podoba DreamTech.pl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Hmmm...wydali ? nie dobrze :huh: Moze te domeny , ktore kupili a zostaly nie wykorzystane..- da sie ...zlicytowac? Chłopaki tak czytam to co piszecie i bez problemu można wywnioskować że PurePC zostanie w związku z tym troche mi szkoda gotówki adminów którą wydali na rejestracje domen. Można by to docenić i wybrać coś z propozycji ;] takie moje zdanie, ale ja to nie całe forum... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Zarejestrowali ? oO A to nie mogli zarezerwowac po prostu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 moze bedziemy przyznawac punkty ujemne - 1pkt ujemny za najgorsza moim zdaniem propozycje Ta ktora zdobedzie najmniej takich pktow wygra :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 (edytowane) no..jest to pomysl ale...glosowac sie da tylko na plusy (na razie;)) - to naprawde dobry pomysl! ta, ktora ma najmniej ujemnych wygrywa:) moze bedziemy przyznawac punkty ujemne - 1pkt ujemny za najgorsza moim zdaniem propozycje Ta ktora zdobedzie najmniej takich pktow wygra :} Nie wiem czemu..ale DreamTech.pl kojarzy mi sie z grafika ? a tinker z tanker ? A może? Zostawić 2 nazwy z najwieksza iloscia glosow i wtedy glosowac nad ostateczna wersja? Zostawic DreamTech.pl i PurePc.pl bo maja najwiecej glosow ? Edytowane 1 Maja 2006 przez ZiMatik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Zarejestrowali ? oO A to nie mogli zarezerwowac po prostu ? Hmmm...wydali ? nie dobrze :huh: Moze te domeny , ktore kupili a zostaly nie wykorzystane..- da sie ...zlicytowac? Czytali byście cały temat to byście wiedzieli że zarejestrowanie jednej domeny to koszt 74zł a są ich 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Czytali byście cały temat to byście wiedzieli że zarejestrowanie jednej domeny to koszt 74zł a są ich 3.Przyznaje sie - przeczytalam pobieznie :(.... A co myslisz o tym, zeby zostawic 2 nazwy z najwieksza iloscia glosow i przeprowadzic II ture glosowania , ture rozstrzygajaca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 I po co jak już jedno głosowanie jest? I tak już widać że zostanie PurePC... A IMO żadna z tych innych nie apsuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Romek pisał że żadnych zmian nie będzie więc jest to chyba nie wykonalne do tego PurePC ma przewagę jakieś 50% a nawet ponad więc nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Wlasciwie to dopiero pierwszy dzien glosowania..wiec moze sie jeszcze cos pozmieniac - ludzie zobacza ze pojedynek toczy sie miedzy DreamTech.pl a Purepc.pl wiec teoretycznie powinni glosowac na ktoras z tych 2 nazw. Romek pisał że żadnych zmian nie będzie więc jest to chyba nie wykonalne do tego PurePC ma przewagę jakieś 50% a nawet ponad więc nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Czytali byście cały temat to byście wiedzieli że zarejestrowanie jednej domeny to koszt 74zł a są ich 3. Ale o czym ty w ogole piszesz do mnie ? Chcesz mi powiedziec , ze wykupili te cztery domeny ? :lol: To jestes glupi albo administracja nie popisala sie wiedza w temacie (w co watpie) Przeciez mozesz sobie zarezerwowac domene i w przeciagu chyba ~7dni jak nie zaplacisz za nia to przepada wiec nie wiem nad czym wy tak placzecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 ja rejestruje tam gdzie sa promocje zawsze;) rejestracjadomen.pl tutaj jest obecnie za 58,56 brutto. Heat a ja myslalem cale zycie ze domena jest zarejestowana w momencie zaksiegowania wplaty.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 No to bardzo dobrze myslales... Tylko , ze ja pisze o rezerwacji . Przynajmniej moj kumpel , ktory od kilku lat handluje domenami w taki sposob wlasnie postepuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 @Heat czytaj: http://forum.purepc.pl/index.php?s=&showto...dpost&p=2110468 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Nie ma czegos takiego jak rezerwacja domeny.. trzeba zawsze zaplacic. Twoj kumpel poprostu za nie placi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[PEDRO] Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Zastanówcie się nad słowami: Czy woń róży zmieni się, jeśli nadamy jej inną nazwę, Czy stal będzie mniej twarda, jeśli nadamy jej inną nazwę? I proponuję zakończyć głupie kłótnie. P.S.: Nazwa PurePC powstała z nagłej potrzeby, nagłe olśnienie 'a może PurePC?', tak jest i tak powinno zostać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 oui, oui :lol2: nie oui, tylko oink :lol: A nazwy są do niczego bo nie ma tam ani jednej z moich propozycji :mur: hehe - nieprawda? no cóż podejżewam, że większość zgłaszających nazwy tak za pierwszym razem widząc tą ankietę pomyślała :D ale nie ma co jęczeć i bluzgać na forum z tego powodu, bo to tak jak w każdym konkursie wygrywa tylko jeden lub garstka osób... Dla starych forumowiczów jak już ktoś napisał nazwa nie ma takiego znaczenia - powinna być związana z komputerami, czy technologią owszem, ale tak naprawdę jakby nagle nazwa została zmieniona na PGW - prowadzenie gospodarstwa wiejskiego to wcale by to nie oznaczało usunięcia wszystkich subforów poza oślą - inna nazwa wcale nie oznacza, że zaczniemy kasować tematy, albo likwidować subfora. Chcieliśmy też, żeby nazwa nie była prawie identyczna jak stu innych forów, czy portali komputerowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 ' date=' 1 maj 2006, 13:42' post='2111157'] P.S.: Nazwa PurePC powstała z nagłej potrzeby, nagłe olśnienie 'a może PurePC?', tak jest i tak powinno zostać ;) Dokładnie - pierwszy pomysl to zwykle najlepszy pomysl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 A tyle osób bluzgało na PurePC :P... większość się przyzwyczaiła...oddany głos... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Z czworga złego wybrałem DreamTech.pl, na pewno lepsza od PurePC oczywiście to tylko moje zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 Widać że się w tym zagadnieniu nie zrozumieliśmy, nawet przez myśl mi nie przeszedł taki pomysł tak więc jest trochę zdziwiony taką interpretacją moich wypowiedzi, to po pierwsze następnie co do elity to nie chodziło mi o uczestników forum ale o „nazwę” jaką podał Romek jako określenie forum, tak więc to nie mój pomysł a tylko cytat. Rozumiem i wiem jak działa form (w końcu nie jestem tu od dziś), oraz zdaję sobie sprawę iż nowy użytkownik ma prawno nie wiedzieć wszystkiego, nigdy mi to specjalnie nie przeszkadzało i jak mogłem to pomogłem. heh no cóż, jak to czytałem, późno już było, zegarek na forum mam nie przestawiony, ale było już po 5 rano, czyli w sumie wcześnie :wink: Spoko jakieś nieporozumienie :wink: Dlaczego z założenia odpada? Widziałeś jakie jest tłumaczenie tego słowa, wiesz co ono oznacza? Najprawdopodobniej nie wiesz, bo byś takich za przeproszeniem, głupot nie wypisywał. tinker - to make a small changes to something in order to repair it or make it work better. Dla porównania tłumaczenie wyrazu tweak: tweak - to make small changes to a machine, vehicle, or system in order to improve the way it works. Obydwa wyrazy są bardzo podobne, oznaczają niemalże to samo - poprawić coś po to, aby działało lepiej i sprawniej. To make a small changes to something in order to repair it or make it work better. Lekko zmodyfikować tłumaczenie i mamy: to make a small changes to something in order to make it work better. I żeby nie było - nie ja jestem autorem tej nazwy, nie ja ją wymyśliłem, co więcej nie wiem kto ją zaproponował. Zwyczajnie mi się podoba i moim zdaniem pasuje do serwisu o podkręcaniu i nie tylko. Z tych wszystkich nazw najodpowiedniejsza dla mnie jest właśnie tinker.pl. Najbardziej oddaje ideę podkręcania i po zrozumieniu tej nazwy, pasuje ona niemalże idealnie. Poza tym była wolna i zgodna z regulaminem. ---------------------------------- Dziwię się, że tyle osób narzeka, że nazwy są złe. Kłócicie się o to, że nazwa ma niewiele wspólnego z podkręcaniem. Dodanie do nazwy OC nie oznacza od razu, że serwis będzie o podkręcaniu, bo o tym decyduje zawartość serwisu i forum. Głupio mi jest, że Romek, który załatwił fajną i drogą obudowę na konkurs, widzi jak narzekacie na nazwy, na wasze gadanie, że nazwa zła, że nie pasuje i w ogóle. Jestem też zaskoczony, iż proponujecie nazwy podobne do tweaka, a to oznacza, że chyba regulaminu nie czytaliście. Zazdrość przez niektórych przemawia - nie zagłosują, bo ich nazwa nie została wybrana do konkursu. I takie podejście widać u niektórych: "skoro ja nie mogę wygrać, to innym też nie dam" - myślenie typowo polskie. :? Głupio mi, że są takie spory o nazwę serwisu i forum. Wcześniej spora cześć osób deklarowała, że dla nich nieważna jest nazwa, tylko ludzie. Po tych pięciu stronach widzę, że to było tylko gadanie i nic nie znaczyło. Szkoda. :( Stary nie obrażaj mnie, bo tak się składa, że doskonale zdawałem sobie sprawę z tego co ta nazwa oznacza po angielsku, co nadal nie zmienia faktu, że źle się kojarzy i dlatego napisałęm, że z założenia odpada. Widać nie zrozumiałeś mojego przesłania... Jako, że pracowałem jako konsultant. Jedna rzecz tutaj nie została zrozumiana przez nowych adminów. Po pierwsze forum jak i serwis jest spuścizną po tweak.pl 50 tysięcy użytkowników ma utrwalone w swoim systemie nerwowym skojarzenie (podkręcenia, tweak, overclocking). Mimo, że nie podkręcają, wchodzą na to forum dla innych tematów jak i na odwrót, ale zostało pewne połączenie utrwalone w mózgu. Teraz admini mają nową wizję, bez oc albo przynajmniej nie tak jak ostatnio. Kogo to obchodzi jak kto ma wizje, licza sie oczekiwania innych, klientow. Po drugie, nazwy podane są śmieszne i tragiczne z punktu marketingu. Mój były mentor mówi, że jeśli wymyślasz "słowo które ma sprzedawać, musi być dobrze kojarzone". nie komentuje tych nazw, bo sa poprawne, ale tragiczne i umniejszaja inteligencji pozostalych uzytkownikow. Po trzecie. To co właściciel danej firmy sobie mysli jest malo istotne. Liczy sie klient i co podkreslam 'oczekiwania jakie ma'. Gdyby serwis powstawalby od nowa, bez spuscizny tweak, admini mogli by robic co chca. Tutaj sa tysiace oczekiwań, ktore admini musza spelnic. moje nazwy przykladowo; PCextreme.pl; OverBench.pl; PCHardware.pl (to sa nazwy wymyslone przez moich konsultantow). Nie może być nazwa zaczynająca się od T, bo robicie reklame, a od P kojarzy sie juz pure oraz PC. wiec wielkich zmian w móżgu nie ma. nie spotkalem dobrych informatykow ktorzy znaliby sie na marketingu i handlu (znajdzice jakies biuro konsultingowe lub firme reklamowa, najlepiej duza bo tansza i wieksze doswiadczenie). Bo widzę, ze wyjdzie z tego kiszka nawet z tak duza baza mailingowa. Głównym duchem bylego tweka i uruchomionego tweaka jest duch podkrecania, jesli zostanie zabity bo imho nowych adminów wizja jest inna, to niech sobie zakladaja nowy serwis z nowa wizja, bez tychze ludzi ktorzy tutaj pisza. Widzialem ambitnych wlascicieli firm, ktorzy mowili, pan sie nie zna zrobie jak ja uwazam za stosowne, to sobie rob, to nie moja pieniadze. Dlatego tak czesto jak pan "x" sprzedaje firme "y" , pan "z" nie moze poprawic wynikow sprzedazy a czesto firma ponosi kleske! Ja wiem dlaczego. Dlatego tweak bedzie dobrym serwisem po 5 lat na rynku moze dluzej utrwalił dość mocno pewne skojarzenia. Tak samo jak PO kojarzyl sie z inteligencja, to jest reklama i kotwice jakie zarzucal przez ponad 7 lat TUSK wsród uczelni i studentow. Ok koncze, bo przewazne rzeczy ktore pisze i daje sie za darmo sa olewane. Pozdrawiam I zycze jak najlepiej adminom Podkresle Uwarunkowania, oczekiwania klientów, duch firmy, misja firma. Ludzie nie lubią zmian i zmianom żadko się podporządkowują. Bardzo cięzko będzie wam z nowa nazwa osiagnac to samo co Tweak, przy uwadze ze Tweak znowu wystartuje. Jeszcze podkresle ludzie nie lubia zmian jeszze jak ida w gorszym kierunku. Aaa napisze to wam za darmo: Odniesiecie sukces gdy zbudujecie markę na czymś takim: Serwis ......... (z oc,extreme,bench w nazwie) jest Ewolucja serwisu Tweak. To proste nie jest zmianą, nie jest czymś nowym, jest Ewolucją (każdy z nas lubi jak wychodzi wersja 1.1 lub uprade). Powodzenia Popieram, zresztą w swoim poście wyraziłem podobną opinię. PCextreme.pl też o niej pomyślałem, szkoda, że extremepc jest już zajęte :mur: A teraz do tych co są tak obużeni takimi negatywnymi wypowiedziami: ludzie zrozumcie, że mamy wolność słowa (na razie) i chyba każdy ma prawo pisać co myśli o tych nazwach. Zakazywanie komentarzy lub groźby to już zdecydowanie przesada... Jak widać jednak czasu było za mało i tyle, założę się, że wielu ludzi do tej pory nie wie, że wogóle był jakiś konkurs (a część, że to już nie jest tweak). I nie piszcie, że nazwa nie ma znaczenia, bo jesteście w błędzie i sądzę, że tak na prawdę większość zdaje sobie sprawę, że też jest ważna. marco mógłbyś przestać już pisać o jakiejś grupie trzymającej władzę/wiedzę na jakieś tematy? Bo wiesz tak się składa, że dopuki tylko "wtajemniczeni" coś wiedzą, doputy nie masz prawa denerwować się na tych co nie są wtajemniczeni i tego nie wiedzą. A taka gadka jest trochę nie na miejscu. Aha przykro mi bo widać, że się staracie i musi być Wam strasznie źle czytając takie komentarze ale cóż nie za chęci jest się ocenianym tylko za rezultat a ten jaki jest to widać... Pozdr P.S. I co dostanę %??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 marco mógłbyś przestać już pisać o jakiejś grupie trzymającej władzę/wiedzę na jakieś tematy? Bo wiesz tak się składa, że dopuki tylko "wtajemniczeni" coś wiedzą, doputy nie masz prawa denerwować się na tych co nie są wtajemniczeni i tego nie wiedzą. A taka gadka jest trochę nie na miejscu. Aha przykro mi bo widać, że się staracie i musi być Wam strasznie źle czytając takie komentarze ale cóż nie za chęci jest się ocenianym tylko za rezultat a ten jaki jest to widać... Ja się zgubiłem - gdzie jakaś grupa trzymająca władze, boże, litości. Mówiłem tylko, że wspomagaliśmy się w wyborze 3 końcowych wersji do głosowania szybkim pytaniem wśród znajomych bo uznaliśmy, że nie mamy patentu na nieomylność (niestety - czasami bym tak chciał). Nie wiem skąd i jak tutaj zrozumiałeś mnie zupełnie na opak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proxsac Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 marco A możesz zaprezentować te pierwsze 20 wybranych przez waz nazw? Jestem ciekaw co tam wyskrobaliście z tych zgłoszeń. Też z chęcią dowiedział bym sie co to za nazwy były...bo z tych wybranych "wynalazków" PurePC najlepsze...ale to przez przyzwyczajenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zayonnc Opublikowano 1 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2006 marco a czytałeś cały temat? (pyt. retoryczne) post 160: no to trochę nie kumam - kto to są Ci wtajemniczenie i czy to ma być forum/serwis dla nich ?? jakoś o zawartości (planowanego) portalu temaru nie wypatrzyłem ... moze jakiś nierozgarnięty jestem Jak na razie to słyszę same groźby i oskarżenia w stronę użytkowników ... będzie zamordyzm ? Gdzie mogę przeczytać jak TO ma wszystko wyglądać ?? Jak widać nie ja jeden miałem takie wrażenie...a że się zgubiłeś to już było wcześniej widać przy odpowiedziach do Mardoka i yotomeczka :wink: Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...