kszonek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Kiedys ekstremalne przewendrowalo z ostataniej pozycji na przed ostatnia. Co chwile wlazilem na alternetywne patformy, ale teraz to juz przeszliscie samych siebie ;) na pierwszym miejscu? ja rozumiem ze to najwazniejsze ( :D ) ale czy koniecznie musimy kusic nowych userow forem o podkrecaniu, zaraz na widoku? imo koniec był okay..... Ale moze jest jakis powod na ktory nie wpadlem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 jeszcze sie nikt nie urodzil co by kazdemu dogodzil. sporo ludzi chcialo takiej zmiany i ja mamy, na tym polega demokracja ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Kiedys ekstremalne przewendrowalo z ostataniej pozycji na przed ostatnia. Co chwile wlazilem na alternetywne patformy, ale teraz to juz przeszliscie samych siebie ;) na pierwszym miejscu? ja rozumiem ze to najwazniejsze ( :D ) ale czy koniecznie musimy kusic nowych userow forem o podkrecaniu, zaraz na widoku? imo koniec był okay..... Ale moze jest jakis powod na ktory nie wpadlem? a co teraz Ci trudniej trafić ?? IMO MARUDZISZ Odkąd istniało forum Tweaka tematy o podkręcaniu cieszyły się największą popularnością - więc wydaje sie uzasadnione żeby dostęp do nich był najszybszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Czyli jestescie za czy przeciw :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 ...ale czy koniecznie musimy kusic nowych userow forem o podkrecaniu, zaraz na widoku?...nooby nie mogą pisać na ekstremalnym z tego co mi wiadomo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 jonathan => mi obecna pozycja bardzo odpowiada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Wczoraj tak siedzialem wieczorem i cos sprawdzalem. mysle sobie "kurde czemu ten najbardziej profesjonalny dzial lezy gdzies na dole" No i stalo sie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Czyli jestescie za czy przeciw :> I co może zrobimy kolejny mega temat z ankietą ?? ^_^ - oczywiście ZA :lol2: Ludki co z Wami ? Nie rozumiem o co biega. Najbardziej poruszyła ta zmiana tych co najczęściej zaglądają do Ektremalnego - a martwicie się strasznie o nowych Edytowane 5 Maja 2006 przez yotomeczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Czyli jestescie za czy przeciw :>Zdecydowanie za.I może bez ankiety się obejdzie. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Ja jestem za ankieta. Bede Wam pm wysylal na co glosowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Co Wy z tymi ankietami?? :D Ogolnie chyba musze czesciej tam zagladac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Nie, nie bez ankiet proszę was :) Ekstremalne jest teraz na bardzo dobrym miejscu. Będziemy bardzo rozwijać ten dział i zamieszczać tam rekordy do jakich doszli nasi forumowicze i redakcja. Nie ma za czy przeciw. Nasza racja to zawsze najlepsza racja :P (wniosek z palca) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Nie, nie bez ankiet proszę was :) Ekstremalne jest teraz na bardzo dobrym miejscu. Będziemy bardzo rozwijać ten dział i zamieszczać tam rekordy do jakich doszli nasi forumowicze i redakcja. Nie ma za czy przeciw. Nasza racja to zawsze najlepsza racja :P (wniosek z palca) jak ktos bedzie podsylal redkacji sprzet pod fc i inne chlodzenia (bez zakazu modyfikacji) to rekordy no problemo, bo ile za wlasna kase tego sprzetu mozna kupowac :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Pierwszym dzialem powinno byc Co Kupic a pod nim Ekstremalne przed platformami, takie mam zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Pierwszym dzialem powinno byc Co Kupic a pod nim Ekstremalne przed platformami, takie mam zdanie. jak dla mnie bzdura :twisted: już raz było wciśnięte gdzieś kątem i nie było fajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 IMHO "Co kupić?" powinno być zaraz pod Podstawowymi. To ważny dział, który powstrzymuje nas od totalnego zalewu przez pytania postawione w nieodpowiednich działach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Powiem tak Narazie niech zostanie jak jest Pozniej bedzie mozna sie zastanowic nad jakims nowym ukladem calego forum. Dla mnie najlepiej byloby odzielic "extremalne podkrecanie" od "co kupic" i "podstawowe zagadnienia" Wszystko to kwestia przemyslenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) to zorganizowana akcja. Napisali że podkręcasz na własne ryzyko, podpisali umowe ze sprzedawcami nowego sprzętu i odcinają kupony :D :D :D :D Interes się kreci i wszyscy zadowoleni :] A tak na poważnie w dzisiejszych czasach sporo ludzi chce wiedzieć jak coś się podkręca zanim coś kupi, albo kręci od razu po złożeniu ... Moj komp np chodził tylko przez jeden dzien na standardowych ustawieniach ale tylko dlatego że coś przesadziłem z OC i nie miałem rano czasu walczyć z kompem od nowa, bo nażeczona musiała pisać pracę magisterską i czasu przed pracą miałem tylko na "Clear CMOS" Edytowane 5 Maja 2006 przez letrev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Powiem tak Narazie niech zostanie jak jest Pozniej bedzie mozna sie zastanowic nad jakims nowym ukladem calego forum. Dla mnie najlepiej byloby odzielic "extremalne podkrecanie" od "co kupic" i "podstawowe zagadnienia" Wszystko to kwestia przemyslenia jestem za :) w ogóle nie mieszałbym co kupić z działem Sprzęt i Podkręcanie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Dobrze umiejscowione i nie ma o co płakać;] Moderka jest wyczulona na noobów zakładających tematy w tym dziale, poza tym nie ma co od razu zakładać, że ta "miejscówka" przyciągnie więcej takich użytkowników. Miejsce tym bardziej dobre, skoro dział i samo zagadnienie ma być wciąż rozwijane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Teraz jest ok. Ale marudzicie... Oj wam dogodzić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Dobrze umiejscowione i nie ma o co płakać;] Moderka jest wyczulona na noobów zakładających tematy w tym dziale, poza tym nie ma co od razu zakładać, że ta "miejscówka" przyciągnie więcej takich użytkowników. Miejsce tym bardziej dobre, skoro dział i samo zagadnienie ma być wciąż rozwijane. Dodajcie jeszcze taki pkt do regulaminu "Za umieszczenie pytan "jak podkrecic" ban bez patrzenia" i koście noobków;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 ekstremalne nie powinno byc na poczatku forum, bo bedzie tam wchodzic duzo wiecej osob niz powinno, i tematy typu "ile jeszcze moge..." zaczna sie pojawiac nagminnie, moze by tak wprowadzic dodatkowe haslo na ten dzial, wtedy po haslo mozna by sie udac do moda/admina, i uargumentowac chec posiadania hasla B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 ekstremalne nie powinno byc na poczatku forum, bo bedzie tam wchodzic duzo wiecej osob niz powinno, i tematy typu "ile jeszcze moge..." zaczna sie pojawiac nagminnie, moze by tak wprowadzic dodatkowe haslo na ten dzial, wtedy po haslo mozna by sie udac do moda/admina, i uargumentowac chec posiadania hasla B)Osla laczka jest prawie na samym dole, a ma najwiecej postow ;) Jak forum ma utrzymac swoj profil i klasc duzy nacisk na O/C w tym to zaliczajacego sie do "extreme" to imo jest dobry pomysl by EKSTEMALNE bylo na samym poczatku ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Tak jak jest powinno zostać. Dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 ekstremalne nie powinno byc na poczatku forum, bo bedzie tam wchodzic duzo wiecej osob niz powinno, i tematy typu "ile jeszcze moge..." zaczna sie pojawiac nagminnie, To sie najwyzej razem z tematami zwiększy ilosc % i ilosc usuwanych tematów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 To sie najwyzej razem z tematami zwiększy ilosc % i ilosc usuwanych tematów... nie wiem jak to jest teraz (chociaz widac znaczaca poprawe), ale kiedys to takie tematy lezaly odlogiem, i prawie zaden mod nie odwiedzal tego dzialu, mysle ze bedzie jeszcze lepiej jak teraz jest nie da sie tego ostrzezenia na gorze, dac wiekszymi literami, bo wiekszosc go chyba nie widzi (albo i nie rozumie :mur: ) imho wygodniej bylo jak ekstremalne bylo nizej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 Dobre jest co marudzicie. Przeszkadza to komus?? :wink: Mi wkazdym razie nie, a grupa "wyciskajacych" napewno sie cieszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 no moze macie racje, ale wojna na noobow by sie przydala, moze to "za pytania jak... bedzie kara" dac wieksza czcionka i na czerwono, czy cos. albo "Wyciskanie siódmych, ósmych i dziewiątych potów z komputera. wyciskanie szóstych potów NIE w tym dziale" :lol: cos by trzeba bylo zrobic, bo sporo tych tematow jest. Ale faktycznie, dobrze, że jest wyżej ;] przekonaliscie mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 no moze macie racje, ale wojna na noobow by sie przydala, moze to "za pytania jak... bedzie kara" dac wieksza czcionka i na czerwono, czy cos. albo "Wyciskanie siódmych, ósmych i dziewiątych potów z komputera. wyciskanie szóstych potów NIE w tym dziale" :lol: cos by trzeba bylo zrobic, bo sporo tych tematow jest. Ale faktycznie, dobrze, że jest wyżej ;] przekonaliscie mnie. 6 poty to juz dziesieciolatki pociskaja :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...