Skocz do zawartości
kszonek

Ekstremalne...

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedys ekstremalne przewendrowalo z ostataniej pozycji na przed ostatnia. Co chwile wlazilem na alternetywne patformy, ale teraz to juz przeszliscie samych siebie ;) na pierwszym miejscu? ja rozumiem ze to najwazniejsze ( :D ) ale czy koniecznie musimy kusic nowych userow forem o podkrecaniu, zaraz na widoku? imo koniec był okay..... Ale moze jest jakis powod na ktory nie wpadlem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys ekstremalne przewendrowalo z ostataniej pozycji na przed ostatnia. Co chwile wlazilem na alternetywne patformy, ale teraz to juz przeszliscie samych siebie ;) na pierwszym miejscu? ja rozumiem ze to najwazniejsze ( :D ) ale czy koniecznie musimy kusic nowych userow forem o podkrecaniu, zaraz na widoku? imo koniec był okay..... Ale moze jest jakis powod na ktory nie wpadlem?

a co teraz Ci trudniej trafić ??

IMO MARUDZISZ

Odkąd istniało forum Tweaka tematy o podkręcaniu cieszyły się największą popularnością - więc wydaje sie uzasadnione żeby dostęp do nich był najszybszy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jestescie za czy przeciw :>

I co może zrobimy kolejny mega temat z ankietą ?? ^_^ - oczywiście ZA :lol2:

Ludki co z Wami ?

Nie rozumiem o co biega.

Najbardziej poruszyła ta zmiana tych co najczęściej zaglądają do Ektremalnego - a martwicie się strasznie o nowych

Edytowane przez yotomeczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie bez ankiet proszę was :)

Ekstremalne jest teraz na bardzo dobrym miejscu. Będziemy bardzo rozwijać ten dział i zamieszczać tam rekordy do jakich doszli nasi forumowicze i redakcja.

Nie ma za czy przeciw. Nasza racja to zawsze najlepsza racja :P (wniosek z palca)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie, nie bez ankiet proszę was :)

Ekstremalne jest teraz na bardzo dobrym miejscu. Będziemy bardzo rozwijać ten dział i zamieszczać tam rekordy do jakich doszli nasi forumowicze i redakcja.

Nie ma za czy przeciw. Nasza racja to zawsze najlepsza racja :P (wniosek z palca)

jak ktos bedzie podsylal redkacji sprzet pod fc i inne chlodzenia (bez zakazu modyfikacji) to rekordy no problemo, bo ile za wlasna kase tego sprzetu mozna kupowac :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak

Narazie niech zostanie jak jest

Pozniej bedzie mozna sie zastanowic nad jakims nowym ukladem calego forum.

Dla mnie najlepiej byloby odzielic "extremalne podkrecanie" od "co kupic" i "podstawowe zagadnienia"

Wszystko to kwestia przemyslenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zorganizowana akcja.

Napisali że podkręcasz na własne ryzyko, podpisali umowe ze sprzedawcami nowego sprzętu i odcinają kupony :D :D :D :D

Interes się kreci i wszyscy zadowoleni :]

A tak na poważnie w dzisiejszych czasach sporo ludzi chce wiedzieć jak coś się podkręca zanim coś kupi, albo kręci od razu po złożeniu ...

Moj komp np chodził tylko przez jeden dzien na standardowych ustawieniach ale tylko dlatego że coś przesadziłem z OC i nie miałem rano czasu walczyć z kompem od nowa, bo nażeczona musiała pisać pracę magisterską i czasu przed pracą miałem tylko na "Clear CMOS"

Edytowane przez letrev

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powiem tak

Narazie niech zostanie jak jest

Pozniej bedzie mozna sie zastanowic nad jakims nowym ukladem calego forum.

Dla mnie najlepiej byloby odzielic "extremalne podkrecanie" od "co kupic" i "podstawowe zagadnienia"

Wszystko to kwestia przemyslenia

jestem za :)

w ogóle nie mieszałbym co kupić z działem Sprzęt i Podkręcanie <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze umiejscowione i nie ma o co płakać;]

Moderka jest wyczulona na noobów zakładających tematy w tym dziale, poza tym nie ma co od razu zakładać, że ta "miejscówka" przyciągnie więcej takich użytkowników.

Miejsce tym bardziej dobre, skoro dział i samo zagadnienie ma być wciąż rozwijane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobrze umiejscowione i nie ma o co płakać;]

Moderka jest wyczulona na noobów zakładających tematy w tym dziale, poza tym nie ma co od razu zakładać, że ta "miejscówka" przyciągnie więcej takich użytkowników.

Miejsce tym bardziej dobre, skoro dział i samo zagadnienie ma być wciąż rozwijane.

Dodajcie jeszcze taki pkt do regulaminu "Za umieszczenie pytan "jak podkrecic" ban bez patrzenia" i koście noobków;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ekstremalne nie powinno byc na poczatku forum, bo bedzie tam wchodzic duzo wiecej osob niz powinno, i tematy typu "ile jeszcze moge..." zaczna sie pojawiac nagminnie, moze by tak wprowadzic dodatkowe haslo na ten dzial, wtedy po haslo mozna by sie udac do moda/admina, i uargumentowac chec posiadania hasla B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ekstremalne nie powinno byc na poczatku forum, bo bedzie tam wchodzic duzo wiecej osob niz powinno, i tematy typu "ile jeszcze moge..." zaczna sie pojawiac nagminnie, moze by tak wprowadzic dodatkowe haslo na ten dzial, wtedy po haslo mozna by sie udac do moda/admina, i uargumentowac chec posiadania hasla B)

Osla laczka jest prawie na samym dole, a ma najwiecej postow ;) Jak forum ma utrzymac swoj profil i klasc duzy nacisk na O/C w tym to zaliczajacego sie do "extreme" to imo jest dobry pomysl by EKSTEMALNE bylo na samym poczatku ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ekstremalne nie powinno byc na poczatku forum, bo bedzie tam wchodzic duzo wiecej osob niz powinno, i tematy typu "ile jeszcze moge..." zaczna sie pojawiac nagminnie,

To sie najwyzej razem z tematami zwiększy ilosc % i ilosc usuwanych tematów...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sie najwyzej razem z tematami zwiększy ilosc % i ilosc usuwanych tematów...

nie wiem jak to jest teraz (chociaz widac znaczaca poprawe), ale kiedys to takie tematy lezaly odlogiem, i prawie zaden mod nie odwiedzal tego dzialu, mysle ze bedzie jeszcze lepiej jak teraz jest

nie da sie tego ostrzezenia na gorze, dac wiekszymi literami, bo wiekszosc go chyba nie widzi (albo i nie rozumie :mur: )

imho wygodniej bylo jak ekstremalne bylo nizej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no moze macie racje, ale wojna na noobow by sie przydala, moze to "za pytania jak... bedzie kara" dac wieksza czcionka i na czerwono, czy cos.

albo "Wyciskanie siódmych, ósmych i dziewiątych potów z komputera. wyciskanie szóstych potów NIE w tym dziale" :lol:

cos by trzeba bylo zrobic, bo sporo tych tematow jest. Ale faktycznie, dobrze, że jest wyżej ;] przekonaliscie mnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no moze macie racje, ale wojna na noobow by sie przydala, moze to "za pytania jak... bedzie kara" dac wieksza czcionka i na czerwono, czy cos.

albo "Wyciskanie siódmych, ósmych i dziewiątych potów z komputera. wyciskanie szóstych potów NIE w tym dziale" :lol:

cos by trzeba bylo zrobic, bo sporo tych tematow jest. Ale faktycznie, dobrze, że jest wyżej ;] przekonaliscie mnie.

6 poty to juz dziesieciolatki pociskaja :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi