BLANTMEN Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Przyjęło się w naszym społeczeństwie używanie określenia: "te buty są pedalskie", albo "ten sweter jest pedalski". I nie ma to na celu obrażanie mniejszości seksualnych. To tak samo jakby powiedzieć: "te buty są ciach!owe" itd. Wzięło się to chyba z USA, ze zwrotu: "It's gay". :P W sumie to chyba piszę bez sensu, ale nic na to nie poradzę. Do bani dzisiaj jestem. Ojciec sie na mnie wyżył, obraził ... Idę spać. Dobranoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ide kontynuować seans głupich komedii, które już kiedyś oglądałem. ;) Wczoraj był How High dzisiaj na celownik idzie Ali G in da House. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) O burza :D. ... 5 minut i juz sobie poszla :roll:. Jako komedie proponuje: "komedie romantyczna" :>. A co do ludzi, ktorzy wyzywaja facetow z japonkami na nogach od pedalow, to niech lepiej sie zastanowia co pisza, i troche tolerancji. Nich zobacze taka osobe jak jest ubrana, to pewnie tez na jej temat nie jedno bym powiedzial. Japonki sa meskie i damskie, sam mam i nie wstydze sie w nich chodzic, bo nie wygladam jak pedal, ani sie w nich tak nie czuje. W ogole co to za zbiorowa fobia :angry:? Ludzie troche wyluzowania. Wyjde w spudniczce na ulicy i tez nie bede pedalem/pedofilem/itp. BTW Ide spac :>. Cy-a. Edytowane 21 Lipca 2006 przez st1ch Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 st1ch Hmm chyba mam omamy. Chyba uzyles PW, prawda? :wink: Starzeje sie. Malo piwa, duzo alkoholu i krotki wieczor. Straszne. Okropne. Najwyzszy czas dobic ost BECK przed snem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 st1ch Hmm chyba mam omamy. Chyba uzyles PW, prawda? :wink: Starzeje sie. Malo piwa, duzo alkoholu i krotki wieczor. Straszne. Okropne. Najwyzszy czas dobic ost BECK przed snem... Nie PW, gg. Ale z drugiej strony troche zrozumienia z Twojej strony, i to nie jedyny temat gdzie byl OT (np. "pokaz swoja twarz"), i nie tylko z mojej strony :>. Ale dobra jest jak jest,trudno :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Deszczyk sobie pada, a ja juz zmykam spac ;p Edytowane 21 Lipca 2006 przez jauhis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 No kurcze, a ja nie mogę zasnąć. Pompki na wieczór, siłka z rana i dalej oczy nie chcą się zamknąć .... :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Już weekend, a jutro do kina na "Piratów..." :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 A mi porabane komary nie daly spac, to sie tak rozbudzilem, ze teraz juz w ogole nie moge zasnac, i nie wiem co mam robic :|. Jest prawie 3 nad ranem, czym sie zmeczyc szybko hmmm? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Narazie spamery, wracam 5 sierpnia. Pa ;* Edytowane 22 Lipca 2006 przez el_gringo_dado Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Witam ! :P Kolejny strasznie ciepły dzień... :?. Ale wczoraj troche padało :razz: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 A u mnie pol nocy burza byla. Trzeba bylo widziec mojego psa: chcial ze mna spac :lol: A teraz znow upal gdzies kolo 35-40 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Witam :D Wczoraj u mnie była burza, nagle tak jeb.. że myślałem że to w muj dom walło, ale patrze wszystko w domu działa, burza se poszła wiec biore rower i jade sie przejechać po osiedlu, pojechałem z 2 domy dalej i widze sąsiada w[ciach!]i....o, pytam sie ''czy to w pana dom walną ten piorun?'', '' no niestety, 3 telewizory i komputer szlak trafił'' :) :) Edytowane 22 Lipca 2006 przez maruh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Popraw te byki nim Sikor wpadnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 A mnie strasznie leb nawala :|. Pol nocy nie spalem, bo te komary to sobie na burze akurat raczyly wejsc do mnie do pokoju. I super... Spac mi sie chce jak diabli, a ze o 6 musialem jechac do Kobiety to juz w ogole bania nawala :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 A mnie strasznie leb nawala :|. Pol nocy nie spalem, bo te komary to sobie na burze akurat raczyly wejsc do mnie do pokoju. I super... Spac mi sie chce jak diabli, a ze o 6 musialem jechac do Kobiety to juz w ogole bania nawala :>.Dostales mlotkiem po glowie od kobiety? :P Witojcie. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Dostales mlotkiem po glowie od kobiety? :P Witojcie. :D Prawie zgadles :>. Szczegolow nie zdradze :P. Witoma na Kaszebach :lol:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 To może patelnią!? :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 To może patelnią!? :razz:Albo pstryczka w ucho/nos. :ploom: :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Bardziej zaawansowane metody :blurp: :twisted:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) Tylko nie mów, że dziewczyna ma ręce jak Pudzianowski i "lekko" Cię puknęła. :P Mrówki wymiatają. :lol: Edytowane 22 Lipca 2006 przez BLANTMEN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Siema spamerzy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 A mnie strasznie leb nawala :|. Pol nocy nie spalem, bo te komary to sobie na burze akurat raczyly wejsc do mnie do pokoju. I super... Spac mi sie chce jak diabli, a ze o 6 musialem jechac do Kobiety to juz w ogole bania nawala :>.Pod pantoflem jestes czy jak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Witam :D Wczoraj u mnie była burza, nagle tak jeb.. że myślałem że to w muj dom walło, ale patrze wszystko w domu działa, burza se poszła wiec biore rower i jade sie przejechać po osiedlu, pojechałem z 2 domy dalej i widze sąsiada w[ciach!]i....o, pytam sie ''czy to w pana dom walną ten piorun?'', '' no niestety, 3 telewizory i komputer szlak trafił'' :) :) http://so.pwn.pl/slowo.php?begin=m%F3j 10% + 2dni ZPP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 2237844[/snapback] Witam :D Wczoraj u mnie była burza, nagle tak jeb.. że myślałem że to w muj dom walło, ale patrze wszystko w domu działa, burza se poszła wiec biore rower i jade sie przejechać po osiedlu, pojechałem z 2 domy dalej i widze sąsiada w[ciach!]i....o, pytam sie ''czy to w pana dom walną ten piorun?'', '' no niestety, 3 telewizory i komputer szlak trafił'' :) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Pare bledow Ci ucieklo. ;) :blink: Ano rzeczywiście... Dziś coś ze mną nie tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 :blink: Ano rzeczywiście... Dziś coś ze mną nie tak.Moze to wina: high celcjusz temp. :>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 :blink: Ano rzeczywiście... Dziś coś ze mną nie tak.A rozdajesz tu w ogole %, ze tak spytam. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Moze to wina: high celcjusz temp. :>? Raczej lekkim zdezorientowaniem przed jutrzejszym wyjazdem. :) A rozdajesz tu w ogole %, ze tak spytam. ;) Nie :lol: , ale lubię wyłapywać błędy. ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Raczej lekkim zdezorientowaniem przed jutrzejszym wyjazdem. :) Nie :lol: , ale lubię wyłapywać błędy. ;) Tylko na wyjezdzie duzo fotek prosze zrobic i to ladnych, takich specjalnie dla mnie :D. A na pcc nie odpisales mi czy zabierasz mnie ze Soba do Paryza :>. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...