SGJ Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Jasne Sikor ;) Ten plugin SpellBound tylko zaznacza, a moglby dodatkowo sam poprawiac ;) Dobra za bardzo jestem wygodny. Chyba musze zaczac pisac z ogonkami ,bo prawie kazde slowo zaznacza ;)A korzystałeś z opcji, którą masz pod PPM? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sikor Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Cześć Sikor, czy to były wszystkie błędy? Ale i tak poziom znacznie się poprawił :) .... No. :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 A korzystałeś z opcji, którą masz pod PPM? :oops: A jednak jest opcja poprawiania. Wcześniej jakoś nie zwróciłem na to uwagi. Pisze od teraz z Polskimi znakami. To się sprawdza wręcz znakomicie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 No. :-P Niech tylko jakiś nauczyciel teraz wspomni o tym, że siedzenie przy komputerze to strata czasu ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Elo spamy ;) Właśnie wróciłem prosto z boiska, pograłem sobie w nogę. A jutro o 3.00 rano jadę z kumplami na ryby, grilla itp. na Zalew Przeczycki. I chyba nawet nie usnę dziś. Będzie się działo :D Edytowane 28 Lipca 2006 przez Spylon Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Ja nie widzę problemu, zawsze pisze tak jak należy i nie kaleczę języka polskiego. Czasem coś przekręce (jak to bywa na klawiaturze + szybkie pisanie) ale wiadomo: im dłużej pisze tym mniej błędów robie. Ja właśnie wróciłem z rowerka, przejechałem się z kumplem do sklepu na zbyszko 3 cytryny i jakiegoś loda, teraz pewnie oddam się CS'owi i popykam troszke. Aaa i potrzebuje nazwę dla klanu do CS'a. Pomóżcie wymyśleć! Byłbym wdzięczny. Jakto bywa to może być po angielsku (najczesciej tak bywa), jakiś TAG fajny, ale priorytet to nazwa dobra. Edytowane 28 Lipca 2006 przez lechu1777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Dziś maiłem zabiegany dzień :D i na dodatek przyszła nowa obudowa. Teraz sobie mogę spokojnie posiedzieć przed komputerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Niech płetwa będzie z nami. ;) Sikor wrócił, to oznacza mniej postów na forum. :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 No. :-P Witamy pana profesora. :) Podpowiem Ci, że ominąłeś sporo postów za które powinny być % :wink:. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Aaa i potrzebuje nazwę dla klanu do CS'a. Pomóżcie wymyśleć! Byłbym wdzięczny. Jakto bywa to może być po angielsku (najczesciej tak bywa), jakiś TAG fajny, ale priorytet to nazwa dobra. Bardzo Kreatywni Gracze. Tag będzie wyglądał tak: -----------::::::::::::::B^:K:^G::::::::::::::-------------. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Nie pasuje mi ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Ja nie widzę problemu, zawsze pisze tak jak należy i nie kaleczę języka polskiego. Czasem coś przekręce (jak to bywa na klawiaturze + szybkie pisanie) ale wiadomo: im dłużej pisze tym mniej błędów robie. Ja właśnie wróciłem z rowerka, przejechałem się z kumplem do sklepu na zbyszko 3 cytryny i jakiegoś loda, teraz pewnie oddam się CS'owi i popykam troszke. Aaa i potrzebuje nazwę dla klanu do CS'a. Pomóżcie wymyśleć! Byłbym wdzięczny. Jakto bywa to może być po angielsku (najczesciej tak bywa), jakiś TAG fajny, ale priorytet to nazwa dobra.Lechu, ale Ty jesteś kozak O.M.G. :lol: :lol2: poca wymyśl coś śmiesznego :D ;]]]]]]]]]]]]] Edytowane 28 Lipca 2006 przez ojejku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 3L!T4 | lechu1337 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Troszeczkę sie ochłodziło, pograłoby się w coś. Ale internet tak mi znowu chodzi, że w grach mam ping 999 ;]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Poca próbuje rozśmieszyć kogoś, chyba jednak 1/10 userów śmieje się z Ciebie i Twojego poziomu. @pajak28 No teraz całkiem przyjemnie na dworku ;) Ja ide pograć też troszke, mam nadzieje, że nie na 999ms :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Spylon Na Przeczycach podobno fajnie jest. Ostatnio koledzy byli na 3 dni tam. Może będe tam w niedziele... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Poca próbuje rozśmieszyć kogoś, chyba jednak 1/10 userów śmieje się z Ciebie i Twojego poziomu. Chyba nie. poca < lechu Mój poziom drastycznie spada kiedy widze Twoje pr0 posty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Chlopaki na pw z osobistymi wyjazdami. :| poca jakie pr0 posty? :| 2 PU@geba. 3 ost Samurai Champloo. Chyba poprzegladam profile z nudow. BTW strzelilem nienadajace sie foto mojego syfu ( przez niektorych zwane otoczeniem kompa ;] ). Wrzucac? B) I znow zapominam tagow... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Wrzucac? Wrzucaj :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 I znow zapominam tagow...Napisz do Lecha1777, moze razem coś wymyślicie. ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 OKi niech znajde... Troche ciemno :blink: ale generalnie widac ocb :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « No dobra... Jakosc tragiczna ;] Centrum dowodzenia Imperium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Fajne biurko :) Sam się kiedyś nad takim zastanawiałem, ale do przeróbek nie doszło. Edytowane 28 Lipca 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) Orgiusz fajny oldskulowy stoliczek pod kompa :D Ten metalowy "szkielet" to mi na postałości po jakiejś starej maszynie do szycia(a właściwie stoliku do niej) wygląda, gdzieś miałem cos w tym stylu Ide spać... jutro o 7 pobudka i do roboty... Dobranoc... Edytowane 28 Lipca 2006 przez slasher Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Taa... Singer jak cos [; 2 maszyny od dziadka, 2 ladnie pomalowane na bialo deski 150x50x15 i mamy 2 stoliki...Chociaz patrzac na prawdziwy oldschool... Zaczynam sie zastanawiac nad kilkoma zmianami :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) To może teraz moje biurko, a raczej fragment, reszta nie wygląda lepiej ;] :lol: Btw. Gdzieś był topic w którym umieszczało się fotki swoich biurek, czy mi sie pomyliło z innym forum :>? Edytowane 28 Lipca 2006 przez emilooos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Masz identyczny syf na biurku jak u mnie ;) Wszędzie się walają płyty , kubki i talerze ,których nie bardzo mi się chcę teraz myć :D Może jutro zmyje ten 2 cm kurz z klawiatury :D Ciekawe jakby ją rozkręcić . Musi być niezły burdel w środku... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Śpicie ? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Nie! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 TAK :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Boją się pisać ,bo Sikor czuwa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...