marco Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 (edytowane) Wychodząc na przeciw potrzebom zgłaszanym przez wiele osób tutaj będziemy informować o wsystkich zmianach na stronie głównej i forum oraz w miare możliwości publikować TODO. 30/06/2006 - dodanie nicków do newsów; tytuły box'ów po prawej stronie, CSS dla druku (zobaczcie w podglądzie wydruku jak wygląda strona np z artykułem na kartce - gwarantuje pozytywne zaskoczenie ;) 01/07/2006 - drobne zmiany na forum. Nowe patche Invision 13/07/2006 - IPB 2.1.7 10/08/2006 - IPB 21013.60810.s Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez marco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2006 01/07/2006 - znów ożyłem ;]]]] Zniknąłem na tydzień z hakiem z powodu zmiany miejsca zatrudnienia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 chłopaki, czy moglibyście podać listę TODO? Fajnie tak patrzec jak po kolei albo nie po kolei odhaczacie zaplanowane rzeczy :] . //nie moge sie oprzec, zeby tego nie napisac... czy ParanoiK znowu pracuje w mcdonaldsie? [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Popieram MeHowa W nazwie tematu jest "ToDo", a w środku tylko chwalicie się co już zrobiliście. Podzielcie się z nami planami. Jesteśmy ciekawi, co dla nas przygotowaliście. :) Edytowane 7 Lipca 2006 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 chłopaki, czy moglibyście podać listę TODO? Fajnie tak patrzec jak po kolei albo nie po kolei odhaczacie zaplanowane rzeczy :] . //nie moge sie oprzec, zeby tego nie napisac... czy ParanoiK znowu pracuje w mcdonaldsie? [; Kable tnie ;] Marco, te "pare" patchy do invision. Podaj mniej wiecej co dodaja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 http://forums.invisionpower.com/index.php?showforum=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 12/07/2006 Logo PurePC zostało podlinkowane w skórach Pure i Pure-Blue. Poprawiono też kilka błędów. Dzięki za pomoc SGJ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 A dlaczego a innych skórach pomijając Pure i Pure-Blue logo prowadzi do strony głównej forum? A nie portalu tak jak na Pure. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Popieram MeHowa W nazwie tematu jest "ToDo", a w środku tylko chwalicie się co już zrobiliście. Podzielcie się z nami planami. Jesteśmy ciekawi, co dla nas przygotowaliście. :) 2225947[/snapback] A dlaczego a innych skórach pomijając Pure i Pure-Blue logo prowadzi do strony głównej forum? A nie portalu tak jak na Pure. W darkness jest portal d(O_o)b Ale w takim razie chyba niepotrzebny jest link "tekstowy" pod logiem prowadzący do portalu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Ja uważam, że to, że logo prowadzi do portalu jest troszke niepotrzebne... Jak ktoś wchodzi na forum od X lat, to się przyzwyczaił. Teraz będzie [gluteus maximus]... Wg mnie niepotrzebnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 13/07/2006 Zmienione zostało na wszystkich skórach, aby logo prowadziło na portal. 13/07/2006 Dodano nowego admina na forum i portalu. Został nim dobrze wam znany SGJ, którego prawa dłoń zawsze się przyda przy poprawkach i zmianach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 13/07/2006 Zmienione zostało na wszystkich skórach, aby logo prowadziło na portal. no nie wiem czy to dobre, stary typ, czyli logo na SG forum, a pod spodem link tekstowy do portalu - tak było najlepiej. No i przy okazji przydałoby się dodc link do regulaminu na wszytkich skorkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 2006-07-13 Poprawki w Pure i Pure Blue Było Jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Zmienione zostało na wszystkich skórach, aby logo prowadziło na portal. Fajna sprawa :wink: Dodano nowego admina na forum i portalu. Został nim dobrze wam znany SGJ, którego prawa dłoń zawsze się przyda przy poprawkach i zmianach. Gratulujemy, i trzeb sie zacząc bać :-P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 13 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2006 Gratulacje SGJ ;) A co do tego podlinkowania loga purepc, dla mnie to fajna sprawa i mi sie przyda :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 2006-07-19 Poprawione wyświetlanie 'kwadracików' przy ostrzeżeniach. Przeniesione niżej i wyświetlane w jednej linii. Charcoal - dodany link do PurePC i Regulamin forum Standardowy edytor. Dodane dodatkowe '+' i '-' u góry do zwiekszania wysokości pola edycji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 a czemu zamiast miniatur są hmm kropki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Kropki? Jakis link do tematu? Ogólnie sypie się wyswietlanie grafiki w postach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Tak nieraz się dzieje właśnie w IE i nieraz w Operze. Sam to dzisiaj zauważyłem i to jednak błąd systemu miniatur i trzeba będzie to poprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 nie jedyny ... po edycji obrazka umieszczonego w poscie podmienia sie on na link od pure miniaturki .. i potem sie all pierdzieli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 (edytowane) nie jedyny ... po edycji obrazka umieszczonego w poscie podmienia sie on na link od pure miniaturki .. i potem sie all pierdzieli dokładnie, najgorsze jest to, ze po drugiej edycji nie ma jak odzyskac obrazka, bo nic nie działa ;/ Edytowane 22 Lipca 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Robicie coś z forum? Nie da się archiwum wogóle przeglądac :| fprum muuuli od samego rana, a userów wcale nie tak dużo... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Robicie coś z forum? Nie da się archiwum wogóle przeglądac :| fprum muuuli od samego rana, a userów wcale nie tak dużo... :? i w dalszym ciagu nie dzialaja miniaturki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Marco wyjechał. Chyba dopiero dzisiaj wraca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Marco wyjechał. Chyba dopiero dzisiaj wraca.No dobra, z całym szacuneczkiem ale marco wyjeżdza i forum już muli? Coś tu nie jest ten teges. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 1. Mi nie muli. 2. Spisków prosze szukać na innym forum ;) 3. Wiecej cierpliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 No dobra, z całym szacuneczkiem ale marco wyjeżdza i forum już muli? Coś tu nie jest ten teges. teskni :D i to tęskni tak bardzo, że az zaczyna zamulać.... a tak na poważnie to muli już od dłuższego czasu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Chłopaki czy wy czytacie co ja piszę wyżej? Normalnie nieraz mnie rozbrajacie :( Miniaturki u jednych działają dobrze u innych już nie. Widoczne są problemy z miniaturkami przede wszystkim w przeglądarce IE lecz to zostanie poprawione. Sam nie dam rady tego poprawić bo Marco użył kodu, który w dziwny sposób to generuje i nie da rady dojść bez informacji od niego gdzie to umieścił. Co do zamuły forum to powiem, że faktycznie się zdarza lecz dlatego, że już kilka ataków było na serwer od kilku dni i ktoś sztucznie zawyża liczbe zapytań. Serwer nie daje za wygraną i się trzyma lecz faktycznie lekko zamula choć u mnie to nie występuje. Będziemy zmuszeni wyciąć w szukajce słowa trzy literowe i zrobić inne restrykcje bo liczba zapytań przy bazie 2 milionów postów trochę trwa jak łatwo się domyślić. Przez jakiś czas tak jeszcze będzie a jak się odkuruje z kasą bo całe oszczędności przelałem na operacje mojego przyjaciela to zainwestujemy w lepsze części do serwerów bo na pewno trzeba będzie zakupić szybsze dyski bo one jednak są tu winne. A tak do przypomnienia to błędy zgłaszamy w FLY'u bo tak to my możemy sobie szukać po forum co się sypie a tak wszystkie prośby o zmiany i poprawienie zgłaszamy pod linkiem http://flyspray.purepc.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 To ja rzuce 2 kwestie: Widze ze 12 lipca nastapila zmiana w regulaminie. Przejrzalem tak pobieznie i zauwazylem jedna zmiane chyba - zakaz blokowania reklam jak i radzenia jak to robic. Czy dobrze trafilem? Czy sa tez jakies inne zmiany? I jeszcze taki watek do rozpatrzenia: Skoro jest planowana mala kastracja szukajki, to moze wprowadzic by tagi, te znane z serwisow web 2.0? (flickr, del.icio.us). Widzialem cos takiego dla vBulletin, zatem moze byc tez wetsja dla Invision, albo mozna to jakos moze latwo zaadaptowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Widze ze 12 lipca nastapila zmiana w regulaminie.Gdzie? Ja jakoś tego nie widzę. :? W regulaminie jest natomiast coś takiego: "Najnowsza aktualizacja: 11 kwietnia 2006 roku." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...