AragornPL Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) W poniedziałek postaram się przelać, oby wszystko było jak najlepiej :-| Mail do redaktora naczelnego TwojePC (kiedys tam siedzialem) poszedl, moze cos napisza na glownej Edytowane 20 Lipca 2006 przez AragornPL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Ja chciałem dzisiaj przelac cos ale sie okazało ze mi sie hasła jednorazowe skonczyły :( ale jutro jade do banku po nowa liste, aby zrobic przelew. Trzymam kciuki!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Bardzo, ale to bardzo Wam wszystkim dziękuje. Rozmawiałem dzisiaj z ojcem Łukasza, jego dziewczyną i jej mamą. Była jeszcze nasza dobra przyjaciółka, która poinformowała mnie o tej sytuacji. Od 17 do teraz załatwialiśmy wszystko i hmm... Jest cień szansy, że Łukasz będzie miał operacje przy kwocie 100 tyś dolarów w przypadku zagrożenia życia. Reszte kwoty będziemy zbierać nadal, aż się uda zebrać całą sume. Ile firm polskich i zagraniczych się zgłosiło to nawet sobie nie wyobrażałem. Po raz pierwszy od długiego czasu płaczę ze szczęścia bo wiem, że są jednak ludzie na tym Świecie, którzy mają serce i pomagają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Pieniazki poszly, wiesci rozeslane. Mam nadzieje, ze wszystko sie uda i zycze Lukaszowi wszystkiego najlepszego i powrotu do zdrowia! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Poszło info do admina Canon-Board.pl , dobrze jakby się tam info ukazało bo ludzie są dosyć bogaci i raczej nie skąpi. ;) Na dniach wpłacę coś od siebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASCFragger Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Ech, mój pierwszy post - szkoda, że w takiej sytuacji :/ 40 zł na konto Łukasza poszło! Trzymam kciuki. Porozsyłajcie o tym na GG - ja w ten sposób się dowiedziałem. Ile jeszcze brakuje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Jutro wieczorem się dowiem ile brakuje pieniędzy. Cały czas trwają zbiórki w sejmie, kancelariach, firmach, redakcjach portali i gazet, nawet uruchomiłem znajomych z całego świata i również oni starają się zebrać i wpłacić jak najwięcej pieniędzy. Mam prośbę, zamieście informację o Łukaszu na wszystkich forach, gdzie jeszcze się nie pokazała. Może w taki sposób dotrze ona do większej liczby osób. Możecie skopiować mojego pierwszego posta i dać zdjęcia z serwera PurePC. Liczy się każdy grosz i każda minuta jaka nam pozostała do dnia operacji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu90 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Jak narazie napisałem na 2 forach info: OC-Forum Forum AQQ Będe się starał żeby była jeszcze informacja na stronie głównej strony o AQQ oraz jeszcze indziej gdzie tylko sie da! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Odemnie poszło jeszcze info do wszystkich osób z gg\mail i info do dostawców sprzętu z którymi wspołpracuję... Edytowane 21 Lipca 2006 przez Wreq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Wiadomosc poszla na forum Wargamer.pl. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Usul_ Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Jak narazie napisałem na 2 forach info: OC-Forum Forum AQQ Będe się starał żeby była jeszcze informacja na stronie głównej strony o AQQ oraz jeszcze indziej gdzie tylko sie da! Wątek na forum AQQ został zamknięty i przypięty. W treści zawarty jest link do tego wątku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Na pclab wątek jest od wczoraj, ode mnie też poszło trochę kasy. Trzymam kciuki, żeby się udało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Wiadomość poszła na : Forum CentrumSE.pl Forum Starachowickiego Portalu Miejskiego Forum Klubu Motoryzacyjnego Motokopytko. Wpłaciłem ile mogłem wczoraj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Forum CentrumSE.pl Właśnie miałem to tam wstawić. :> Zaraz postaram się o cyber-foto.pl, ale nie jestem pewien czy nie uznają tego za fake. :/ Romku Jak to udowodnić ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Tak: http://www.fundacjapomozity.sprint.pl/arti...05e0591305eee57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ja już tez po wizycie w banku :) pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Przyłączam się do Was i dodałem info na kolejnym forum. http://xp.net.pl/forum/viewtopic.php?t=13076 http://forum.dvhk.pl/index.php?act=ST&f=45&t=276528 http://forum.freesco.pl/viewtopic.php?t=13039 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Mam nadzieje że i scena CS Source pomoże: http://board.cssource.pl/topics4/pomozmy-l...t1441.htm#13879 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 poszlo dodatkowo na forum Vectra Unlimited http://www.forum.vectra-unlimited.pl/viewtopic.php?t=24642 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agnes Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Mail do redaktora naczelnego TwojePC (kiedys tam siedzialem) poszedl, moze cos napisza na glownejJak na razie jest wątek na boardzie. Z odzewem boardowiczów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Canon-Board CyberFoto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) postaram sie w najblizym czasie wyslac pieniadze no i oczywisice poinformowalem moich wszystkich znajomych... mam nadzieje, ze tez pomoga P.S dalem info na forum nvision.pl Edytowane 21 Lipca 2006 przez DarkArrow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Google waszym przyjacielem ;) Zreszta podałem adres fundacji 9 postów wyżej. Tak: http://www.fundacjapomozity.sprint.pl/arti...05e0591305eee57 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Przesłałem informację po rodzinie i sam już dokonałem wpłaty. Informujcie nas jaki jest obecny stan zbiórki, ile jeszcze zostało? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Moze tu: http://www.xtremesystems.org/forums/ ktos by przetlumaczyl i dodal? Edytowane 21 Lipca 2006 przez Martinii Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Mam znajoma i znajomego pracujacych w gazecie wyborczej... poprosilem ich, zeby powalczyli troche z "wyzszymi" o zamieszczenie artu na stronie gazeta.pl ... pogadam jeszcze z ludzmi ktorzy maja jakies strony. edit: dostalem esa od tego znajomego dziennikarza... powiedzial, ze nie moze niczego obiecac, ale bedzie dzialal w tej sprawie. Edytowane 21 Lipca 2006 przez Sheep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Martinii - z zagranicznymi stronami jest ten problem, ze numer konta do transakcji zagranicznych wyglada nieco inaczej. Wyslanie kasy na polski numer zza granicy moze sie skonczyc odrzuceniem przelewu lub narazeniem wysylajacego na duze koszty i opoznienia w dostarczeniu pieniedzy. Przetlumaczenie to nie klopot, jesli tylko romek jest w stanie sie dowiedziec o wlasciwy numer konta (w formacie IBAN wraz z kodem SWIFT/BSC banku), mozna ogloszenie porozwieszac za granica. A moze ktos z forumowiczow ma konto na Paypalu, z ktorego moglby potem przelewac pieniadze na konto fundacji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) numer "miedzynarodowy" wyglada tak samo, z ta roznica że dodajesz z przodu PL czyli w tym przypadku PL 63 1160 2202 0000 0000 2920 6273 wiecej informacji na : http://www.fortisbank.com.pl/services/plan...tFAQIBANPL.html Edytowane 21 Lipca 2006 przez Buu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 No to pol problemu z glowy - pozostaje tylko przekopac strone Millenium w poszukiwaniu kodu SWIFT (nie jest chyba niezbedny, ale znacznie przyspiesza sprawe). EDIT: mam: BIGBPLPW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) romek: jesli mozesz to zapodaj wieczorej wieksza iloscia informacji. Ja bede sie staral, zeby doprowadzic do zamieszczenia tego artykulu na gazecie.... poki co zamiescilem na paru forach, wyslalem kilka smsow do ludzi, ktorzy maja kase, i napisalem do paru adminow roznych stron internetowych.... a nie moglibyscie np wrzucic tego topic'a jako popunder'a tak, zeby sie wyswietlalo 1x dziennie na 1 ip ? (tak jak to bylo na tweaku z reklamami?) duzo osob nie wchodzi na osla laczke, nie korzysta z glownego serwisu, tylko np dzialaja tylko na "chlodzenie woda" czy "Extremalne podkrecanie" ... ? Edytowane 21 Lipca 2006 przez Sheep Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...