slavok Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 widziałem kilka fajnych bryczek... ostatnio w Pradze wyhaczyłem: :) imho wzór do naśladowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thermalfake Opublikowano 3 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2006 (edytowane) do sporej listy bryczek które także miałem przyjemność zobaczyć w Londku od CosmiChild'a, moge jeszcze dopisać Hummer'a H2 w wersji limo oraz Lamborghini Countach a najlepsze jest to że takie autka można zobaczyć nie tylko w bogatych dzielnicach ale także w niepozornych uliczkach, kto by się spodziewał takiego nowiutkiego Porshe 911 Carrera 4S albo TVR Tuscan Edytowane 3 Września 2006 przez thermalfake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2006 Ostatnio znów widziałem Nissana 350Z, Mazde MX5 i BMW Z4 które jest kolegi kolegi ;] Coraz więcej fajnych aut po okolicy jeździ ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 A teraz pytanie: ktos mi powie co to jest? Ja jestem w temacie zielony :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Masz to napisane na tylnim prawym błotniku :) Triumph Spitfire IV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 U mnie zawsze pod kantorem stoją dwie Subaru WRX STI i po mieście czasami włóczy się jeszcze jedna ale nie wiem dokłądnie jaka A tak to z ciekawszych aut widziałem jak dla mnie piękność- audi s4 z rocznika ok 2005, oraz a6(chodzi o ten piękny przód mmm..) Wie ktoś co to Tarpan? Jeżdzi co czwartek jeszcze na targ koło mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Nissana 350Z widze praktycznie codziennie. Kilka dni temu widziałem Cadillaca Escalade a przed wczoraj Chrysler Crossfire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 nissan 350z , nissan navara - imho takie buraki sie nim ważą po mieście maskra, Chrysler Crossfire Enzo - 399 egzemplarzyjuz tylko 398, całkiem nie dawno koleś w niemczech rozbił jedno :Płacze: no i co ? gdy jechaliśmy tikasem z mamą i bratem nad morze to jechaliśmy i w pewnym momencie droga była dwu pasmowa a, że siedziałem z przodu to wszystko widziałem dobrze i w pewnym momencie skapnełem sie ze zrównało sie znami czarne subaru a koleś w nim sie smieje. Powiedziałem mama scigamy sie z nim i po chwili na liczniku mielismy 110km/s :D koles zatrąbił i tyle go widziałem :D a silinik wył nie miłosiernie ale wiem ze to nie jest kres jego mozliwości:PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 we francji w ciągu dwóch tygodni pobytu - 7 x porsche wszelkiego rodzaju, 3 x audi tt mnóstwo peugotów 206cc (wiem że autko może nie równa się z maybachem ale 206cc widziałem w polsce raptem raz) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 206cc widziałem pare razy. Za to 307cc raptem raz. Co do A6 to mam dwie na wsi ;] Sąsiad ma jedną, a druga garażuje troche dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) Boxtery i Carrery na porzadku dziennym, Merole SLK itp, pare mustangow i lincolnow, rolce, cobra, a helikopter tez sie znalazł:) Oczywiscie nie wspominam o British Motor Show KLIK Edytowane 6 Września 2006 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) U mnie po miescinie jezdzi nówka BMW 645ci Cabrio bordowa B-) (piekne auto :D), jezdzi takze Chrysler Crossfire, Audi TT, Subaru Impreza STI, Chevrolet Corvette C6 a i raz widziałem Nissana 350z ale on był chyba przejzadem, chyba tyle z tych wypasnonych furek :-P Edytowane 6 Września 2006 przez kuki1989 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 Ja ostatnio widziałem nowe Subaru Impreza STI, Mazde RX8, Honde S2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 (edytowane) nie wiem ale mi się wydaje, że impreza STI to nie jest egzotyczna fura... tak samo jak audi tt, przecież tetkę można mieć juz za 35 kafli... u mnie w miasteczku gdzie jest zaledwie 4600 mieszkańców są 3 tetki (jedna jest fajna ma coś w granicach 700 koni), jedna rx8 ze 2 subaryny sti, porsche carrera 4 chyba takie z 96r. merole S itd. imho to nie są samochody egzotyczne, no może poza tym porche. już rx7 jest chyba bardziej exo niz rx8 Edytowane 7 Września 2006 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Tez chcialbym zwrocic uwage, zebyscie nie podawali samochodow pokroju TT, bo tego jest naprawde sporo na polskich drogach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Seentag Opublikowano 7 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2006 Chcieliście egzotyczne to macie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 8 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2006 eeeeee on ma tylko turbo a nie kompresor ;-) Masz wiecej fotek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Coś takiego dzisiaj w Lublinie. Sory za tego palca, ale strzelałem "na czuja" bo nic nie było widać na wyświetlaczu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2006 Mi dzis na skrzyzowaniu Al. Niepodleglosci z Trasa Lazienkowska przejechala Corvetta. Zaiste, piekne autko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 13 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2006 (edytowane) Corvette z 2005 roku :?: Jak ktoś chętny to w salonie przy ul. Mangalia w Wawie są do kupienia, a jedna do jazd testowych :) Edytowane 13 Września 2006 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 U mnie pod szkoła stał dziś Brabus k4 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2006 może jaki diler z toware przyjechał do szkoły :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 Corvette z 2005 roku :?: http://img46.imageshack.us/img46/9500/05coupfb1.jpg Jak ktoś chętny to w salonie przy ul. Mangalia w Wawie są do kupienia, a jedna do jazd testowych :) Widzialem cos takiego w Al. Niepodleglosci, ale jestem swiecie przekonany ze wersje cabrio :blink: Mozliwe to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Widzialem cos takiego w Al. Niepodleglosci, ale jestem swiecie przekonany ze wersje cabrio :blink: Mozliwe to? Tak EDIT: Sory za "rozbudowanego" posta ale zawiera wszystko co trzeba ;) Edytowane 15 Września 2006 przez Errorx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voit Opublikowano 15 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2006 (edytowane) Dwa. Jedno egzotyczne, a drugie ciekawe... Baron. Auto do ślubu. Volvo. Rodzinna kombi limuzyna. Zresztą też wozi Młode Pary. :lol: Edytowane 15 Września 2006 przez Voit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 (edytowane) Na Ślubie koleżanki... Rolls Royce'a z lat 50tych.. ;) Piękne cudeńko... W berlinie na autostradzie widziałem też coś podobnego do tego rollsa tylko, że w ohydnie stuninogwanego.. fioletowa karoseria, płomienie, pełno chromu i ogromne (na oko 20") chromowane felgi... Ogólnie samochód godny uwagi ale ten tjuning zabił jego duszę... W Poznaniu pięknego Jaguara XK (tego najnowszego...:) ) Ile widziałem Porsche i najnowszych BMW w Berlinie nie da się policzyć... Podczas jednego wyjazdu widziałem ich więcej niż dotychczas w życiu... Nie bijcie ale mi jakoś nie specjalnie podoba się Porsche ;) takiego rollsa Edytowane 16 Września 2006 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Pochodzilem ostatnio sobie po miescie :) OBRAZKI USUNIĘTO Edytowane 6 Lutego 2007 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 Połowy tych samochodów nawet bym w żaden sposób nie nazwał egzotycznymi ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 19 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2006 (edytowane) Przesadzasz z tą "połową" Fakt ze nie chcialo mi sie przebierac, tylko wrzucilem jak lecialo, ale nazwac je mozna ciekawymi (skoro nie egzotycznymi). Seicento i Favoritka są tu baardzo nietypowe ;) A SLK500 w polsce zbyt czesto sie raczej nie pojawia. Nie zrobilem foty, ale minął mnie wieczorem nowy Nissan Skyline. Boshh jaki wypas :) http://www.imp-dome.com/all%20photo/INFINITI/G35/07gtr.jpg Edytowane 19 Września 2006 przez djsilence Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 25 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2006 niestety bez fotek :] ale co ja widziałem: Toruń: Mustang GT, wyglądał jak od Rousha ale był na tyle daleko, że nie wiem czy na przedniej szybie miał naklejkę Zabrze: Merc SLR, SLK; Aston DB9 x2, Corvette C4, Chrysler 300C (ze 4 jeżdżą takie :] ), Supra, RX8, mx 5, EvO IX, Impreza STi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...