hinco Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 w sumie ta honda i merc to nic specjalnego :]Dokłądnie ;) Trudno czegostakiego nie zobacyzć ;) Nie bijemy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kabul Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 merol byl caly ciekawie zrobiony i na californijskich rejestracjach - to zrobilem fotke, a honda tylko przez rejestracje przypadkowo juz troche to mialem na dysku i tak tylko wrzucilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 2 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2006 Nie bijemy ;) jeszcze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 3 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2006 Imprezki czy Land Rovery tez sie czesto widzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remy Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Ostatnio w Wawie Maybach 57. W Lublinie Maserati Gransport *.*'. Do tego 350Z też w Lublinie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) Niedawno na skrzyżowaniu w mojej dziurze wyprzedziłem na rowerze Nissana 350Z na krakowskich blachach. Ładne bydle. ;-) Co do 300C, to znajomy ojca ma. Strasznie ładne auto. Edytowane 4 Grudnia 2006 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 Tydzień temu Impreza WRX na 3-go maja w Zabrzu ;]] Jest tu też parę 300C, ale takiego jak @Bio to nie widziałem jeszcze ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 heheh na Mikulczyckiej go widziałem :] ale nie miał Zabrzańskich blatów :] chyba niemieckie nie przyjżałem się dokładnie bo busem ze szkoły jechałem. BTW. Chryslery to w Zabrzu nic specjalnego :] codziennie przynajmniej jednego widze a raz w tygodniu jednego 300C :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dejot Opublikowano 5 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2006 (edytowane) Ostatnio w Wawie Maybach 57. W Lublinie Maserati Gransport *.*'. Do tego 350Z też w Lublinie :).To Maserati jeździ już sporo czasu po lbn, 350Z też :D Jakos ostatnio jeszcze widziany Merc CL 55 AMG i WRX '06 i kiedyś SL 55 AMG. A i jeszcze ale to nie ja widziałem tylko znajmoy Dragster Mortena na lawecie :P Edytowane 5 Grudnia 2006 przez Dejot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 (edytowane) w sumie ta honda i merc to nic specjalnegoMerc jak najbardziej specjalny - amerykanska wersja. W polsce to rarytas Edytowane 6 Grudnia 2006 przez guziq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Merc jak najbardziej specjalny - amerykanska wersja. W polsce to rarytasOstatnio ciężko jest spotkać merce 115 i 123 w dobrym stanie, teraz robią sie zabytkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danrok Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 @Bio, Lanc: Chrysler 300C stoi zawsze przy Przedsiębiorstwie Transportowe i Gospodarki Kamienia, na 3-go Maja. Tam są dopiero samochody. Navigator stoi czasem też :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 @Bio, Lanc: Chrysler 300C stoi zawsze przy Przedsiębiorstwie Transportowe i Gospodarki Kamienia, na 3-go Maja. Tam są dopiero samochody. Navigator stoi czasem też :)300C chce kupić ojciec kolegi z szkoły.. jakoś ich nie rozumiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 hahah Zabrze - Wolności - Salon chyba już Merca i co? 350 Z taki ładny niebieski :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordFury Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 (edytowane) Na parkingu przed uczelnią przed momentem widziałem tegoroczną Imprezę WRX. Tylko czemu srebrna? :rolleyes: Edytowane 12 Grudnia 2006 przez LordFury Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 12 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2006 Wracam sobie ze szkoły, pada deszcz, wychodzę z za rogu budynki i...srebrny Nissan 350Z B-) Te krople wody na karoserii, piękny widok ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Wczoraj w Wawie kolo skrzyzowania Jana Pawla z Anielewicza stalo sobie bialutkie Porsche 911 GT3 (997). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Pare dni temu, wracajac z pracy widzialem w Krakowie (Komorowskiego) cudnego Pick Up'a marki Chevrolette/GMC, kolor zielony mat. Duze kapcie. Z tylu mial .. ucieklo mi slowo .. siatke maskujaca, taka jak uzywa wojsko. Moze ktos z Was wie o nim cos wiecej ? Chetnie bym takiego kupil ;) Gdybym mial komorke wszystko-majaca zrobilbym fote, chociaz z drugiej strony ciemno juz bylo. Chodzi mi jednak o cos takiego: tyle ze z wiekszymi oponami i zielonego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 przed chwilą widziałem BMW M5 tegoroczne :] srebrne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 W mieście, gdzie się uczę, w ostatnim tygodniu pojawił się grafitowy Hummer H2 i czerwony Dodge RAM. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guziq Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) Ostatnio ciężko jest spotkać merce 115 i 123 w dobrym stanie, teraz robią sie zabytkami.tym samym zaczynaja powoli drozec Prosze nie robmy OT w tym temacie :) fipa Edytowane 21 Grudnia 2006 przez fipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3qu!l!br!um Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 (edytowane) w moim mieście jakiś łepek 20-23 lata jeździ nowym, czarnym bmw 7 <_< Tez chce takich starych :) Edytowane 22 Grudnia 2006 przez 3qu!l!br!um Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Plis, nie mowcie o czarnych BMW 7, 5 czy inne 3, tego jest pelno w polsce i to zaden egzotyk (nie to zebym mial cos do BMW). Tak samo w tym watku nie interesuje nas ile lat ma lepek, ktory jezdzi jakas tam fura. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 Dziś widziałem nowiutkie Mitsubishi Eclipse (szary metalik) na Puławskiej. Fajny wozik :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 A czy nowy Civic to egzotyk? U mnie w okolicy jeszcze nie widziałem, ale w Rzeszowie co chwilę widzę - jeden nawet na PRz przyjeżdża. Jak tam w innych miastach? Egzotyk czy raczej codzienność? Jeśli chodzi o najnowsze seryjne BMW 3, 5, 7 to jest tego trochę. Jak ktoś się jeszcze nie napatrzył, to swego czasu w Rzeszowie na rynku co sobotę stała bodajże 5-ka. Ciężej spotkać starą serię 6, chociaż to relatywnie stare i tanie autko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Egzotyk na pewno nie (w Warszawie tyle sie ich namnozylo, ze juz nawet nie zwracam uwagi). W ogole 3/4 z tych samochodow co tutaj padają to dla mnie zadne "egzotyki", ale wrocmy do civica:] - nie widzialem jeszcze w wersji Type-R, taką juz predzej mozna by uznac za rzadkosc (poki co). Ps. Podoba sie Wam w ogóle ten samochod? Bo mi np. BARDZO (kupiłbym se, gdybym miał za co), a wielu kumpli twierdzi, ze brzydki :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) Przez ostanie 8 miechow widzialem pare fajnych furek jak Porsche 996 GT2 , Bentley Continental GT, Rolls Royce Phantom, Bentley Arnage, Ferrari 360 Mondena, Mercedes CL65 Biturbo, Ferrari 612 Scaglietti, Maserati Quattroporte, BMW M6, Ferrari F430 Spider, Bentley Continetal GTC, Mercedes Maybach, Ford Mustang, Ford GT(moja dziewczyna), Opel Speedster, Maseratti Spider, Alfa Brera, Lotus elise, Lotus Esprit, Lotus Exige, BMW 760li, Farrari F430 Spider, czesto widze cos i nawet nie wiem co to jest. Edytowane 25 Grudnia 2006 przez DaRo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 28 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2006 o rzesz :] tyyy a nie było w okolicy tego jmc jakiegoś profesorka w białych postrzępionych włosach? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 3 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2007 http://www.exoticcars.pl/forum/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2007 Dzis w Wawie niealeko dworca centralnego widzialem Bentleya Continentala GTC: http://www.supercars.net/Pics?viewCarPic=y...&pID=416070 Nawet kolor byl taki jak na zdjeciu. Piekne autko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...