Imperator Kret Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 jonas, chyba Phaeton(VW) a nie Phantom(Rolls Royce) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek1272 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2011 W lato miałem przyjemność przejechania się Mercem SLS podczas jazd próbnych koło CZestochowy. Powiem krótko: wciska w fotel,że "mała bania" :D Foto: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 (edytowane) Ciężko o piękniejszy widok. Jeden kadr i łapie się w nim SLS, 458, 599 i Granturismo:) Edytowane 6 Lutego 2011 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradGT Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2011 Apropo jazd próbnych. Ktoś się interesował możliwością jazdy próbnej BMW xDrive z tej reklamy w tv? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 Jedna z 499 Scuderii Spider 16M zrobionych z okazji 16 zwycięstwa Ferrari w klasyfikacji konstruktorów F1 w 2008. Średio widać na zdjęciu ale lakier to biała perła. Zbierałem szczenkę z podłogi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 No no, całkiem fajny zbiór autek, za szybą zwykła Scuderia, California i kilka GranTurismo, piękny widok:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 @ Sysak foty pod salonem się nie liczą :P ;) Tak btw zakochałem się w tym kolorze :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2011 (edytowane) 1 z 499- nie narzekaj. :P I to prywatna fura czyjaś, bo codziennie tam przechodzę i nigdy nie stała. Ostatnio jeszcze na mieście widziałem "zwykłą" 430 Scuderię, jak bez przedniego zderzaka poginała w stronę serwisu. Edytowane 15 Lutego 2011 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2011 (edytowane) wczoraj mialem okazje zaobserwowac dosc zadkie zjawisko na naszych drogach... prawie 3 mln zl w 3 pojazdach jadacych jeden za drugim... Edytowane 30 Marca 2011 przez Neo_x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Konstancin, tam tak często jest ;) Widzę, że u kolegi szybka do wymiany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Konstancin... własnie wróciłem z wilanowa z fotką aston martin dbs na polskich blaszkach, znajde kabel od tel to zapodam, w chyliczkach łatwo trafić na am db9 i gtra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 Konstancin, tam tak często jest ;) Widzę, że u kolegi szybka do wymiany ;) Ano konstancin.. ale 599 jeszcze w warszawie nie widzialem na drodze ;) Swoja droga... srebrny kolor nie pasuje do tego samochodu... Oj tam jaka szybka ;) Kamyk pocalowal ja ostatnio... ja tylko bylem pasazerem :P Konstancin... własnie wróciłem z wilanowa z fotką aston martin dbs na polskich blaszkach, znajde kabel od tel to zapodam, w chyliczkach łatwo trafić na am db9 i gtra Gtr-a tez juz wstawialem tutaj... ale ultime gtr-a dziewulskiego ;D Ogolnie tych nissanow juz kilka widzialem w warszawie... widok zacny.. dzwiek jeszcze lepszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2011 First i was :blink: But then :D :D :D BTW Jak to tylko pęknięcie na zewnętrznej warstwie to da rade ;) znam z autopsji, do odkucia finansowego można przeczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2011 (edytowane) Dwa dni temu spotkałem w Szczecinie DeBeeSa ;) nie tylko jak stał :P Edytowane 17 Kwietnia 2011 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Dzis okolo 22 jade od Sadyby Best Mall i na tyle co do trasy siekierkowskiej (niecale 3 przystanki autobusowe) pojechalo: czarny Viper, Corvette, bialy GT-R, Supra, pare Imprez, pare BMW, jakies robione japonczyki starsze wiekiem etc. Na bank jakas zorganizowana akcja, bo raczej nie uprawiali ecodrivingu. I akurat na swiatlach pierwszy stanal bialy Nissan i...ogien!!! Zdjec nie robilem, nawet nie wiedzialbym w ktora strone skierowac obiektyw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Na podziemnym parkingu Sadyby Best Mall są nocami w tygodniu zloty włascicieli drogich maszyn, próżno tam szukać starych tuningowanych bmw... łatwo o vipera, astona, EVO, STI etc... ludzie z wilanowa i konstancina tam balują, troche filmików w necie jest z tego (YT) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2011 (edytowane) Kumpel mnie ostatnio przewiózł 500-konnym SL55 AMG. Auto marzenie. Poprosiłem go, żeby ruszył spod świateł w trybie maximum attack to myślałem, że mi łeb urwie. :lol: Auto jest super zrobione. Wrzucił felgi 20, pneumatyczne zawieszenie, coby był ładnie nisko, a w razie potrzeby dał się podnieść. I koleżka ma zakład lakierniczy, więc pomalował go sobie lakierem jaki jest na Mercedesie SLR 722 przy okazji wywalając oznaczenia z maski i klapy bagażnika Z kolei ten sam kumpel pobił chyba nas wszystkich tutaj, bo ma znajomego, który ma Veyrona Sang Blue, których na całym świecie jest aż... 1. Urządzili mały wyścig i Veyron objeżdżał tego SL-a jak chciał. A jak pare razy docisnął tego veyrona i wrócił do SL-a to się czuł jakby jeździł jakimś cinquecento. Edytowane 27 Kwietnia 2011 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Wczoraj w Czeladzi pod M1 Maserati GT chyba? :V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 dlaczego właściciele takich samochodów zawsze parkują je jak ostatnie buce ? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Pewnie dlatego, że stać ich na mandat. Tam akurat takie parkowanie to normalka i bynajmniej nie stoją tam 15 letnie lanosy. ;) Czasami mam wrażenie, ze jak by można było to niektórzy by wjechali pod samą kasę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 (edytowane) Parkują bo maja pełne gacie przy mijaniu sie pół metra od innych pojazdów i nie chcą żeby im jakis debil w nastoletnim oplu z zazdrości nie zrobił wgniecenia drzwiami. I mowie to całkiem serio. Oczywiście część z nich to buce udających nie wiadomo kogo. edit Na fotce wyżej jest jeszcze jeden dość rzadko spotykany samochód, mianowicie A1 ;) Edytowane 30 Kwietnia 2011 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacimiierz Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Chwile zanim zrobiłem to zdjęcie wjeżdżając na parking i mijając to Maserati wyminąłem się z Carrera S :P Ale wprawne oko. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Panowie co to za renówka zawitała mi pod okno? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 2 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2011 Laguna Coupe 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2011 (edytowane) Stał sobie na parkingu przy Hungaroring, a strażnik był na tyle miły, że pozwolił fotografować. Tor był zamknięty dla publiki, a szkoda, bo było słychać silniki kilku innych mercedesów, mieszające się z piskiem zdzieranych w zakrętach opon. Gdybym chciał (a raczej zdążył) zrobić zdjęcie każdego auta, które widziałem przez ostatnie 4 dni, byłoby tutaj kilka różnych Porsche, Ferrari, Maserati, Audi S/RS 4,6,8, całe stado CLK (w tym kilka AMG), itepe. Oprócz tego perełka - RR phantom I, który jechał spokojnie po ulicy w zwykły dzień roboczy. Edytowane 3 Maja 2011 przez m4r 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 Wczoraj wypatrzyłem ciekawostkę w postaci Yaris w wersji sedan - przykładowe foto: Wcześniej nie miałem pojęcia o istnieniu tego wynalazku. Zgaduję, że to produkcja dla USA..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siebek Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2011 A ja takie coś widziałem tydzień temu w Szwecji przy McDonaldzie. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 (edytowane) Święcenie Aut w Podkowie Leśnej - 3 maja 2011. Aut było od pyty, jak z resztą co roku. Za dużo by ogarnąć i trzaskać foto, wolałem oglądać B-) Jeżeli ktoś kojarzy co to za autka, zwłaszcza Opel to powiedzcie - google jeszcze nie miałem czasu zatrudniać... 1 2 3 4 Edytowane 12 Maja 2011 przez Kaz!o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 1. Opel GT 2. Porsche 356 3/4. Chevrolet SSR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 12 Maja 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2011 Austin Allegro 3 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...