Gość Andare Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 Wszyscy tak gadaja, ze - a Crysis to bedzie drugi Far Cry 1. Preawda jest taka, ze dzungla to bedzie tylko 1 level z bardzo wielu dostepnych w grze i tylko w jednym levelu zobaczymy jakies podobienstwo do Far Cry'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) W jednym, ale za to jakim dużym, bo nie oszukujmy się - wygląda na to, że "pierwsza część" Crysis'a będzie toczyła się głównie w dżungli. Edytowane 31 Lipca 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 W jednym, ale za to jakim dużym, bo nie oszukujmy się - wygląda na to, że "pierwsza część" Crysis'a będzie toczyła się głównie w dżungli.Skad wiesz jak duzy, jak gra nie wyszla ? Poza tym to 1,1 jedyny etap. Pozniej mamy statek kosmiczny, zamrozona dzungle (tego chyba nie liczysz bo nie bedzie mialo nic wspolnego z pierwszym levelem bo tam juz wchodza obcy) a reszta lokacji bedzie zupelnie inna. Z tego co wiem, leveli ma byc 20 a skoro w dzungli (tej far cry'owej) ma byc tylko 1 wiec strasznie mnie dziwia takie porownania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2007 (edytowane) Skad wiesz jak duzy, jak gra nie wyszla ? Poza tym to 1,1 jedyny etap. Pozniej mamy statek kosmiczny, zamrozona dzungle (tego chyba nie liczysz bo nie bedzie mialo nic wspolnego z pierwszym levelem bo tam juz wchodza obcy) a reszta lokacji bedzie zupelnie inna. Z tego co wiem, leveli ma byc 20 a skoro w dzungli (tej far cry'owej) ma byc tylko 1 wiec strasznie mnie dziwia takie porownania.Naprawdę myślisz, że "czysta dżungla" to tylko 2-3 poziomy, potem tyle samo poziomów zamrożonych lasów i cała reszta na statku kosmicznym? Bez żartów - z pewnością większość będzie rozgrywała się na tropikalnej wyspie nie skutej lodem. No, co mogą jeszcze dodać?, podziemia?, nawet jeżeli, to z pewnością nie będzie to 50% gry. Ale no tak - to nie temat o Crysis'ie... Edytowane 31 Lipca 2007 przez Vennor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 "In short, everything. Far Cry 2 is hugely, impossibly ambitious. It's S.T.A.L.K.E.R. gone on safari; it's Boiling Point with a budget." Wstęp do tego co można znaleźć tu... part łan part tu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 "In short, everything. Far Cry 2 is hugely, impossibly ambitious. It's S.T.A.L.K.E.R. gone on safari; it's Boiling Point with a budget."A skończy się znowu tak.... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinz90 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 screeny!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 (edytowane) tak jak widzialem na tym scanie gazetki te screeny tylko w znacznie mniejszym rozmiarze ->ZAL.RUS jesli chodzi o kontynuacje legendy FC1, ktora charakteryzowala sie tym ze "mgielka" na horyzoncie pojawiala sie kilakset metrow dalej, a tutaj...jak w kazdym obecnie FPS a anwet i gorzej, widok 50m i tyle....mam nadzieje ze grywalnsoc bedzie dobra chcoiaz.... Przelom ma byc iwstrzac an rynku . narazie to przemilcze , zobaczymy tailery z gameplay o sie dowiemy... IMHO solidny FPS(bo niezly budzet i zdolna ekipa) ktory zostanie zapomniany po roku jak nie wczesniej EDIT: screen 2 poraza!!!! to chyba DX11 Edytowane 1 Sierpnia 2007 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) lol z linka powyżej to zgodzę się z tym tekstem: Według szefa firmy Crytek, w Far Cry istnieją dwa miejsca, gdzie gracze rezygnują z dalszej zabawy: przy pierwszym kontakcie z mutantami oraz w ostatnim etapie. Zgodzicie się? screeny!!tragicznie to wygląda imo. lol, 2 screen te drzewko...a ogół jakieś to takie pomarańczowe, nadal nie mogę się przekonać do tych pixel shaderów, w większości gier jakby wywalić shadery to gry wyglądają okropnie a tekstury słabo... Edytowane 3 Sierpnia 2007 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 OMG!!!!!! To sa SKANY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bemx2k Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Tak , Tak Na 90% to sa skany , a nie jak ktos pisal wczesniej szkice Widac taka maja polityke reklamowa , zreszta z FC bylo tak samo pierwsze co ujrzalo swiatlo dzienne to wlasnie byly Skany . Miesiac . dwa i bedziemy mieli pierwsze screeny HD . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andare Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 (edytowane) http://www.gamestar.pl/ftp/pobierz/gry/5126.html < --- trailer :) Tzn, nie do konca :P Edytowane 9 Sierpnia 2007 przez Andare Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2007 developer diary part2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF11 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Pierwsze oficjalne screeny: http://www.thatpcblog.com/2007/08/22/first...y2-screenshots/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2007 looks cool, fajny jest screen ze snajperką i jeden z ostatnich z ptakami ;p ciekawie też wyglada palacy sie koles hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodpog Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=36104 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Wydlubywanie kul nozem - hehehe, ciekawe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Far Cry 2 Demo movie http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=103158 efekt wyjmowania kul wygląda trochę dziwnie, ale za to gaszenie ognia na ciele już fajniej :D ogólnie gra zapowiada się naprawdę fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Taki bardziej dopracowany i w trochę innych klimatach Crysis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Ja se ogladam pierwsze techdemka z wykorzystaniem nowego silnika Cryengine to jakos inaczej to wyglada. Pamietacie rozwalajacy sie dom czy odchylajace sie liscie czy krzaki gdy przechodzimy ? Juz na filmikach Crysis czy FC2 tego nie ma :/ No ale sama akcja w grze moze byc przednia. To co po nas zostaje to jakis kataklizm :) Edytowane 7 Września 2007 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 @Kaeres Zdaje się, że FC2 nie będzie na Cryengine. http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=36104 :DJak to czytam, to przypominają mi się zapowiedzi Stalkera, też teren o określonej powierzchni, swoboda działania, walki pomiędzy grupami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 @Kaeres Zdaje się, że FC2 nie będzie na Cryengine. Było już pisane, że FC2 działa na autorskim silniku panów z Ubisoft'u. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 i wcale nei wygląda gorzej od Crysisa zarówno pod względem grafiki jak i interakcji z otoczeniem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andżej Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 (edytowane) Bardzo mi się podoba, że stawiają na realizm więc nie będzie mutantów czy alienów. Co do leczenia to wyciąga z ręki kule albo z nogi ew się gasi ja bym wolał gdyby była apteczka ale żeby jej użyć trzeba by było poświęcić czas na bandażowanie ran. Edytowane 7 Września 2007 przez Andżej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 hmm mi się nie za bardzo to podoba. Wyciąganie kuli z ręki itp. jakieś śmieszne takie.. Może nie będzie źle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Hmm. Mówią o maxymalizaci realizmu a tutaj takie akcje z tą kulą ;]. Średnio mi sie to podoba. Troche mi nie pasi strzelanie z SAW'a (m249) bez recoila (szczególnie gdy autorzy stawiają na realizm). Tylko jeden ziom może strzelać z czegoś takiego (m248 czy m60) bez odrzutu albo z jednej ręki - RAMBO ;). No i na koniec: albo koleś gra z godmode albo na ultra easy. Skoro realizm to czemu bohater jest wytrzymały jak czołg ? Poza tym FC2 mi sie podoba. Klimat sawanny to coś nowego w FPS'ach (przynajmniej dla mnie - nie wliczam Legii Cudzoziemskiej i takie tam ;p). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 to dopiero pre-alpha może to wywalą :D za to podpalanie trawy wygląda super !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 No podpalanie trawy czy gaszenie ognia na ciele w sumie nawet fajne, ale wyjmowanie kuli czyni bohatera RAMBO ;o I dobrze że nie będzie żadnych stworów tylko ludzie - duży plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 ... tyle, ze na tym filmiku tez trafil sie nie zly absurd jak gosciu stoji na srodku pola i wyjmuje sobie kule pod ostrzałem przeciwnika :lol: mogłby tak stac poł dnia i dłubać w ciele az sie agresorom skończą kontenery amunicji :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jasrka Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2007 (edytowane) mi to wyglada jak cryengine 2 nawet te blachy na domkach takie same moze crytek udzielil im licencji po cichu bo jakos nie chce mi sie wierzyc aby ubisoft pisal engine od podstaw Edytowane 10 Września 2007 przez jasrka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...