Niemiec Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2016 A skarbowka wie za co to kupiles? Po drugie. Nigdy nie lubilem zegarkow tylko wskazowkowych. Musi byc wyswietlacz. Musi. Same wskazówki też mogą być, lepsze niż stareńki gremlin ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) takie małe pytanie - wskażowki "świecą w ciemnosci" ? i co to za model puszki bo dosc fajnie wygląda Tia, jak się naświetli. EFR-539RB-2AER Ja to bym raczej zapytal, czy idzie z niego godzine odczytac, bo tyle tych wskaznikow/wskazowek, ze nie wiadomo na co patrzec ;) (aby nie bylo, jestem zwolennikiem standardowych zegarkow, a nie uposledzonych el. namiastek) (...) Daje radę. Białe/żółte wskazówki dość kontrastują z resztą [ciach!]lnika na tarczy ;) To ja mam pytanie. Szukam zegarka na co dzień wymagania: -chronograf -czarny -bransoleta -do 1K zł Jest kilka Casio Edifice np. ale jednego Edifice już mam wiec chętnie sprawiłbym sobie coś innego. No też myślałem o czarnej bransolecie ale odrzuciła mnie myśl o przecieraniu się i białych rysach. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Listopada 2016 przez Orgiusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2016 Też się właśnie lekko martwie dlatego jako alternatywę myślałem o hybrydzie czyli g-shock z bransoleta zwany jako g-steel na co dzien chyba w sam raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2016 Jeśli tylko 16mm koperta nie jest dla Ciebie zbyt wielka to IMHO za <300$ się opłaca ;) Ja nie jestem zwolennikiem LCD na tarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość geek22 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) Panowie a co sądzicie może na temat tego zegarka od firmyAdriatica? Mianowicie szukam dla siebie obecnie jakiegoś eleganckiego klasycznego zegarka na bransolecie. INteresują mnie głowine zegarki szwajcarskie ( już dwa japońskie mam tak wieć wolę szwajcarski dla odmian). Zegarek na bransolecie z mechanizmem kwarcowym. http://www.zegarmistrz.com/Adriatica_meskie-k202-0-3-default.html Edytowane 25 Maja 2017 przez geek22 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agra Opublikowano 25 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2018 Mam pytanie. chcę kupić zegarek casio g-shock, co myślicie o tym modelu? http://www.zegarkowy.pl/casio-dw-6900cb-4c.html Chodzi mi o sportowy wygląd i aby był w podobnym kolorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakarotosongo Opublikowano 26 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2018 Jakiej wielkości masz dłoń? Bo wiesz ze g-shocki sa przeważnie sporymi zegarkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luksusowy Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2018 Ja polecam zegarki casio. Budowa zegarka jest niezwykle ważna i od niej zależy jego użyteczność, a zegarki Casio są wykonane z bardzo dobrych materiałów. Zwłaszcza te G-shock. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kk001 Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2018 Skoro ma być na bransolecie, do 500 zł to myśle ,że zegarki casio damskie na bransolecie będą odpowiednie. Są bardzo eleganckie więc bez problemu znajdziesz odpowiedni model dla siebie. Tylko Casio-rozmawiasz z ich wielką fanką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 20 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2018 22 godziny temu, kk001 napisał: Skoro ma być na bransolecie, do 500 zł to myśle ,że zegarki casio damskie na bransolecie będą odpowiednie. Są bardzo eleganckie więc bez problemu znajdziesz odpowiedni model dla siebie. Tylko Casio-rozmawiasz z ich wielką fanką kolejny spamer.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2018 Jaki burdel na tym forum się zrobił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2018 Przeca to forum zdycha od ponad roku :/ moderacja z totalnej opozycji chyba albo jeszcze gorzej z nowoczesnej. Może by ktoś to forum kupił zrobił reboota i przywrócił do dawnej świetności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 22 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2018 (edytowane) Dnia 22.03.2018 o 16:53, Luksusowy napisał: Ja polecam zegarki casio. Budowa zegarka jest niezwykle ważna i od niej zależy jego użyteczność, a zegarki Casio są wykonane z bardzo dobrych materiałów. Zwłaszcza te G-shock. Dnia 19.07.2018 o 10:46, kk001 napisał: Skoro ma być na bransolecie, do 500 zł to myśle ,że zegarki casio damskie na bransolecie będą odpowiednie. Są bardzo eleganckie więc bez problemu znajdziesz odpowiedni model dla siebie. Tylko Casio-rozmawiasz z ich wielką fanką Miałem 2-3 zegarki Casio (różne modele), co prawda męskie, cyfrowe (nie mechaniczne) i wszystkie sporo spieszyły (od okolic 20 sek/miesiąc do okolic 30 sek/miesiąc - sprawdzone wg. atomowego zegara przez internet). Także Casio pod wzgl. dokładności, to bieda z nędzą. Gdyby to był chiński no-name za 20PLN, to bym jeszcze zrozumiał, ale markowy sprzęt nie ma prawa być tak niedokładny! Dla porównania mam/miałem jeden model TIMEX i spieszy mi tylko kilka sek/miesiąc - także jest wielokrotnie bardziej dokładny od CASIO. Edytowane 22 Lipca 2018 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XantiO Opublikowano 27 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2018 Ja mam zegarek Seiko Automatic 5 i złego słowa o nim nie powiem. Chociaż już przez 5 lat szkiełko nadaje się do wymiany bo jest porysowane ale to norma gdy zegarek nosi sie do pracy i czasami w trudnych warunkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...