stivo Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 W stylu Rooq linki nie odróżniają się od zwykłego tekstu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Bad Request został chyba opanowany. Opera lubiła wysyłać zbyt długie nagłówki. Co do przechodzenia do postów - trochę grzebaliśmy ostatnio w tym - dajcie znać czy coś się zmieniło (nie mam możliwości sprawdzenia, u mnie tak jak wielokrotnie pokazywałem na każdym komputerze działa poprawnie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 nadal nie dziala opera 9.51 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 U mnie w większości działa, jedynie sporadycznie występuje problem ;) Firefox 3.0.1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Opera 9.51 - wciąż nie działa. Zaraz zrobię update do 9.52 i zobaczę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Bad Request został chyba opanowany. Opera lubiła wysyłać zbyt długie nagłówki. Co do przechodzenia do postów - trochę grzebaliśmy ostatnio w tym - dajcie znać czy coś się zmieniło (nie mam możliwości sprawdzenia, u mnie tak jak wielokrotnie pokazywałem na każdym komputerze działa poprawnie) A co z opcją "skocz do strony"? Bo wciąż wywala na główną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Co to za cudo to Wiki? Czemu to ma służyć i kiedy będzie funkcjonować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Z tego co widzę to jest to silnik Wikipedii zintegrowany z IPB ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Z tego co widzę to jest to silnik Wikipedii zintegrowany z IPB ;)To zauważyłem, ale chciałem się dowiedzieć z ciekawości czy to dograny mod czy też aktualizacja IPB z 2.3.4 na 2.3.5. Tylko po co wikipedia gdy są tematy z FAQ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Z tego co widzę to jest to silnik Wikipedii zintegrowany z IPB ;) Źle widzisz, chociaż było to rozważane. Powinno ruszyć w ciągu tygodnia, generalnie zastosowanie to właśnie FAQ. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamnick Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 A co z opcją "skocz do strony"? Bo wciąż wywala na główną.Jak wyzej Opera 9.51 nadal nie dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Skocz do strony powinno być poprawione. Gdyby nie działało nadal, proszę odświeżyć stronę z pominięciem cache (CTRL+F5; CTRL+SHIFT+R). W przypadku opery która tej funkcji nie posiada powinno pomóc kilkukrotne odświeżenie w szczególności pliku http://forum.purepc.pl/jscripts/ipb_forum.js Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Na O9.52 nie działa, nawet po użyciu funkcji delete private data. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Nadal to samo. Przeglądarka: ff 2.0.0.16 Na operze to samo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Ekhm: http://www.screencast.com/users/marcoos/fo...20-e7dbd823631e Jak na moje to działa. Wcześniej rzeczywiście nie działało po ostatnim "psuciu" I jeszcze z Opery: http://screencast.com/t/M8NFOCEhE BTW: czy możecie proszę zobaczyć czy w przypadku Opery po wybraniu opcji przejdź do nowego posta też nie dodaje do URLa kotwicy (#cośtam na końcu linka) ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 robie dokladnie jak na filmiku= nie trybi!! FF3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 (edytowane) marco spróbuj przejść na jakąś stronę tematu bezpośrednio z danego tematu. Co do tego #cośtam dodawanego na końcu linka.. Mam otwarte 13 zakładek i tylko w dwóch przypadkach mam ten dodatek - Topic śmiechu i Film w ISO ma 7.5GB co z tym zrobić. Pozostałe tematy tego nie mają.. Opera 9.52 (b. 10100) ---EDIT--- Z resztą swój filmik robiłeś przynajmniej 4 strony temu w tym temacie... Zrobiłem tak jak u Ciebie i nie przeniosło mnie na 10 stronę tylko na główną forum.. Edytowane 3 Sierpnia 2008 przez stivo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Ekhm: http://www.screencast.com/users/marcoos/fo...20-e7dbd823631e Jak na moje to działa. Wcześniej rzeczywiście nie działało po ostatnim "psuciu" Rzeczywiście, w ten sposób już działa. Jednak użycie tej opcji bezpośrednio w temacie, wciąż wywala na stronę główną forum :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Rzeczywiście, w ten sposób już działa. Jednak użycie tej opcji bezpośrednio w temacie, wciąż wywala na stronę główną forum :> Ok to był inny kawałek JavaScriptu - zmieniony i znowu trzeba refresha. Powinno się to zachować mniej więcej tak: http://screencast.com/t/nu4sjxly51 (nie licząc części z wyskakującym debuggerem ;) UPDATE Ok, ponieważ mamy wakacje, ciut mniejszy ruch mogłem włączyć dodatkowe debuggowanie i logowanie. Jeśli rzeczywiście nadal po refreshu wszystkiego któraś z tych funkcji komuś nie działa, proszę o podanie: - z jakiego ekranu wchodziliście w jaką funkcję - dokładnej daty (co do minuty, nie co do godziny) - w ciągu godziny pojawia się kilkaset tysięcy pozycji w logu więc rozumiecie ;) - IP z jakiego się łączycie (zewnętrznego!. W razie problemów z ustaleniem proste narzędzie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Ok to był inny kawałek JavaScriptu - zmieniony i znowu trzeba refresha.Potwierdzam, wszystko działa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Heh, niezły z Ciebie czarodziej Marco ;) Świetna robota. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 (edytowane) Ok to był inny kawałek JavaScriptu - zmieniony i znowu trzeba refresha. Powinno się to zachować mniej więcej tak: http://screencast.com/t/nu4sjxly51 (nie licząc części z wyskakującym debuggerem ;) UPDATE Ok, ponieważ mamy wakacje, ciut mniejszy ruch mogłem włączyć dodatkowe debuggowanie i logowanie. Jeśli rzeczywiście nadal po refreshu wszystkiego któraś z tych funkcji komuś nie działa, proszę o podanie: - z jakiego ekranu wchodziliście w jaką funkcję - dokładnej daty (co do minuty, nie co do godziny) - w ciągu godziny pojawia się kilkaset tysięcy pozycji w logu więc rozumiecie ;) - IP z jakiego się łączycie (zewnętrznego!. W razie problemów z ustaleniem proste narzędzie) A mnie dalej na glowna przerzuca. http://forum.purepc.pl/forum/socket-423-478-775-479/72/ Chce przejsc np. do tego tematu, strona 6. Data: Patrz na date tego posta. IP: 83.14.165.125 Ale jak jestem w jakims temacie i chce przeskoczyc do wybranej strony, to jest ok :) Edytowane 3 Sierpnia 2008 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 A mnie dalej na glowna przerzuca. http://forum.purepc.pl/forum/socket-423-478-775-479/72/ Chce przejsc np. do tego tematu, strona 6. Data: Patrz na date tego posta. IP: 83.14.165.125 Ale jak jestem w jakims temacie i chce przeskoczyc do wybranej strony, to jest ok :) Rzeczywiście, jest jeszcze problem w przerzucaniu pomiędzy stronnicowaniem w widoku forum. Zobaczymy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamnick Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Linki do innych miejsc (np. w Oslej link zewnetrzny) odsylaja NADAL na strone glowna forum... Opera 9.51 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Czemu został wprowadzony redirecting linków? Wszystko byłoby pięknie i ładnie gdyby nie to, że obecna jego forma obcina linki, więc trzeba bawić się w kopiuj i wklej. FF3, jak coś. Jeżeli temat był, to zwracam honor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 w operze tez obcina linki zewnetrze no i na darknesiie i O9.27 dalej nie dziala goto last unread. ciekawa rzecz zauwazylem jak chcialem w jednym poscie w centrum bezpieczenstwa dac 4 spoilery z 4 logami: przy czterech dwa ostatnie byly otwarte i niedawaly sie zamknac, przy trzech ten problem nie wystepowal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 (edytowane) Czemu został wprowadzony redirecting linków? Wszystko byłoby pięknie i ładnie gdyby nie to, że obecna jego forma obcina linki, więc trzeba bawić się w kopiuj i wklej. FF3, jak coś. Jeżeli temat był, to zwracam honor. Ten redirecting jest nie do zniesienia.. Nie można normalnie w linki klikać <_< EDIT: OK poprawię się. Edytowane 6 Sierpnia 2008 przez stivo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ten redirecting jest nie do zniesienia.. Nie można normalnie w linki klikać <_< Ale znowu SOA #1 (http://screencast.com/t/EIIGQmqH0) a Wy nie podajecie mimo mojej prośby kompletu danych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 (edytowane) OK. Ponawiam redirecting. Temat: Modyfikacja obudowy Czas: Ok. 10:28 Przeglądarka: Opera 9.52 (b. 10100) IP: 83.21.16.130 Screeny: Linki w które klikam Efekt: Edytowane 6 Sierpnia 2008 przez stivo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 A ja mam pytanie, co ma na celu redirecting? Chyba nie celowe spowolnienie i trudności w otwieraniu zewnętrznych linków? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...