Orgiusz Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 costi Rzucisz jakims screenem bo przez chwile rowniez mialem cos nie teges z tekstem. Pozatym mozna sie dowiedziec od administracji czy przypulenia sa na serwie z winy lacz/obciazenia silnika czy to jest lokalnie u mnie spowodowane? Bo ciezko okno raportow chodzi od czasu do czasu... uwielbiam miec nosa do debili netowych Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Prosze: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 a u mnie dalej wystepuje. po pierwszym gescie mysza/backspace znika dolny baner gogla, po drugim gorny a po trzecim przenosci mnie tam gdzie chce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 hymm jakies 2 dni temu mój Avatar przyjął postac rozciagnietego znaczka Ostrzeżeń a przycisk EDIT ... jak widac ;] Is it normal ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Wyczysc cache. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Chcialem i ja cos zglosic. Na czerwonej skorce PPC czasami nie dziala poprawnie przelaczenie strony. Dam przyklad. Bodajze wczoraj sprawdzalem nowe posty , wyskoczyly mi 2 strony. Drugiej nie moglem na czerwonej skorce odpalic , niby sie przelaczalo ale nadal wyswietalo 1. Przelaczenie na standardowa IPB od razu rozwiazalo sprawe , strona numer 2 wlazla bez problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 (edytowane) gdy klikam w temacie o Emigracji do UK na link do glownej strony forum to dostaje http:// forum . purepc . pl/ & s = 17af997a521bba1c4567edba9534277a Przepraszamy, nie ma takiej strony Spróbuj skorzystać z wyszukiwarki, by znaleźć to czego szukałeś Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9.0.4) Gecko/2008102920 Firefox/3.0.4 Edytowane 24 Listopada 2008 przez djsilence Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 ja mam to samo gdy klikam z dzialu Gry do glownej strony forum. biala strona z wyszukiwarką :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ardeni Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Po kliknięciu z zestawów komputerowych na strony głównej forum pokazuje mi się takie cos: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 Po kliknięciu z zestawów komputerowych na strony głównej forum pokazuje mi się takie cos: Edit: ok był problem jak php stwierdziło, że ciastko jest popsute i dopisało sessid do url'a Poszła mała zmiana, *powinno* pomóc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) Edit: ok był problem jak php stwierdziło, że ciastko jest popsute i dopisało sessid do url'a Poszła mała zmiana, *powinno* pomóc a co z tym uporczywym cofaniem 'na trzy"? Edytowane 1 Grudnia 2008 przez Niemiec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 a co z tym uporczywym cofaniem 'na trzy"? Nie jest to w żaden sposób wina forum, ani jego konfiguracji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Z tym forum ja mam problem, zmiana która jest wdrożona od wczoraj wieczór (przynajmniej u mnie) uniemożliwia swobodne czytanie postów na tym forum. Forum zmieniło swój wygląd nie można już czytać jednego posta za drugim tak jak kiedyś da się coś z tym zrobić? Czy da się przywrócić wygląd do tradycyjnego i jak? :-( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...878b94d2de.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 (edytowane) Sobota Zmień na standardowy tryb wyświetlania. Edit magiczna godzina 16.36 :P Edytowane 1 Grudnia 2008 przez KaszaWspraju Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobota Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Dzięki wystarczyło zobaczyć w opcjach :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2008 Widac, jak ludzie czytaja FAQ, wiszace w tym dziale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Podwojny post, ale trudno - czy tylko ja mam wrazenie, ze ostatnimi czasy forum chodzi straszliwie mulowato? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Czasem faktycznie trochę przymula.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nie jest to w żaden sposób wina forum, ani jego konfiguracji. na innych forach nie spotkalem tego waptpliwej uzytecznosci ficzersu :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2008 a co z tym uporczywym cofaniem 'na trzy"?Na Operze tak mam, na FF w robocie juz nie :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Co do prędkości: potwierdzam zwiększone obciążenie serwera wynikające z rosnącej oglądalności. Analizujemy już możliwe opcje, spodziewałbym się do końca tygodnia decyzji w którą stronę pójdziemy w celu przyśpieszenia działania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 opera w domu i pracy ma ta przypdlosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NZR Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 FF 3.0 czesto blad 500 ; ] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ok decyzja zapadła, instalujemy mocniejszą maszynę w celu przyśpieszenia działania forum. Jutro powinna być instalowana, na jutro i sobotę planujemy testy i jeśli wszystko pójdzie ok na niedziele migracje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Może to nie być błędem forum, ale w tematach nie działa favicona pod Operą 10.00. Natomiast pod 9.62 wszystko jest w porządku, więc zakładam, że to może coś być z Operą nie tak, ale na innym forum postawionym na IPB wszędzie działają faviconki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Może to nie być błędem forum, ale w tematach nie działa favicona pod Operą 10.00. Natomiast pod 9.62 wszystko jest w porządku, więc zakładam, że to może coś być z Operą nie tak, ale na innym forum postawionym na IPB wszędzie działają faviconki... Na chwilę obecną nie wspieramy tej przeglądarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Update sytuacji: Nowa maszyna została zainstalowana, macierz zbudowana. Rozpoczynamy testy. Na dzisiaj jeszcze planowane jest zbenchmarkowanie serwera z różnymi ustawieniami i porównanie do starego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakadu Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ja mam takie małe pytanie: czemu tematy postów są pisane z wielkich liter? Trochę głupio to wygląda. Poza tym jest to sprzeczne z zasadami języka polskiego. Kto widział kiedykolwiek spójnik "i" w środku zdania pisany z wielkiej litery? Czy nie lepiej wygląda "Padnięty twardy dysk i płyta główna" od "Padnięty Twardy Dysk I Płyta główna"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zdecydowanie "Padnięty Twardy Dysk I Płyta Główna" wygląda lepiej od "PaDnIęTy tWaRdy dYsK i płYta gŁóWnA". Poza tym http://forum.purepc.pl/index.php?act=Search&f=6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...