ULLISSES Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 K woli wyjaśnienia. Powyższy spam jest dołączany do powiadomienia o dodaniu znajomego na forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Do wszystkich maili z forum... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majk3l Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 A może by dawać informacje na maila upominanym/zbanowanym z informacją kto kiedy i za co zbanował lub upomniał? Bo to tak troche bez sensu karać nie informując karanego za co jest karany :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Można sprawdzić za co ma się %. Przy banie chyba też. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Przy banie nie można. Brak jest wtedy dostępu do konta. A co do karania to wystarczy kliknąć w ilość procentów - wyświetli się log z ostrzeżeniami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 (edytowane) W jaki sposób użytkownik, który ma 100% i jest w grupie banned mógł do mnie napisać PW i być dzisiaj aktywny? Edytowane 28 Grudnia 2009 przez andrew777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tagasu Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Może napisał przed zbanowaniem? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 (edytowane) Ostrzeżony: wczoraj, 16:50 1 wiadomość: wczoraj, 17:16 2 wiadomość: wczoraj, 17:26 Ostatnio widziany: Dzisiaj, 16:54 Edytowane 28 Grudnia 2009 przez andrew777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Przed chwilą poświęciłem moje drugie konto i sprawdziłem. Otóż - logować się można, jedna nie ma żadnego dostępu do forum, ani do PW. Wyskakuje info i tyle zdziałamy. Więc powyższy przypadek jest ciekawy. Ostrzeżony masz na myśli finalnie zbanowany? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 LINK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Ma ktoś może problemy z załadowaniem strony, kiedy jest reklama z odwołaniem do bid.openx.net (chyba coś takiego miałem w pasku). Wiesza mi się wtedy na dużym bannerze i jest tzw. epic fail. Dopiero f5 pomaga. Myślałem że mam tak tylko w domu, ale się okazuje, że jednak nie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Nic takiego nigdy nie miałem. Może przeglądarka Ci coś nie działa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Nic takiego nigdy nie miałem. Może przeglądarka Ci coś nie działa? Na trzech różnych komputerach, u dwóch różnych providerów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Miał ktoś problem z dodaniem postu w tym temacie? Mnie co jakiś czas wyrzuca na główną stronę forum zamiast dodać post. W innych tematach nie miałem takiego problemu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Nie mam problemu z dodaniem odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 Miałem się nie czepiać bo myślałem, że niedługo będzie nowy set skórek ale to trochę potrwa więc napomknę: Bardzo ładnie proszę o poprawienie bo nie wygląda to estetycznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 float:right? text-align: right? Jak nie chcesz czekać, to możesz sam poprawić u siebie. Dla FF jest Stylish. Dla O nie wiem jak się wtyczka/opcja zowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 1 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2010 float:right? text-align: right? Jak nie chcesz czekać, to możesz sam poprawić u siebie. Dla FF jest Stylish. Dla O nie wiem jak się wtyczka/opcja zowie. Nie używam O tylko S ;) O ma wbudowaną możliwość zdefiniowania stylu dla danej strony. Tylko, że Opera jest moją przeglądarką do testów/zabawy, nie na codzień. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Wystąpił błąd podczas wykonywania Twojego polecenia. Proszę wrócić i spróbować ponownie, albo skontaktować się z administratorem. connection to localhost:3312 failed Podczas używania wyszukiwarki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Podczas używania wyszukiwarki. Naprawione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 (edytowane) Google Chrome Edytowane 24 Lutego 2010 przez andrew777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Szklana kula wie jaka przeglądarka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 M.in. na Safari. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 Na firefoxie też to się dzieje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 O10.10 nie ma z tym problemu. Dziwna przeglądarka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 OK, właśnie się spie... RTVeuroAGD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 24 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2010 OK, właśnie się spie... RTVeuroAGDDokładnie ta reklama, jedynie ona sprawia nieprzyjemności. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Prosił bym o pomoc w ustawieniu przeglądanego tematu do wersji standardowej gdyż mam ustawione w formie drzewo co mnie doprowadza do szaleństwa. Bardzo bym był wdzięczny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Ustawienia -> Forum -> Sposób wyświetlania tematu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo1977 Opublikowano 2 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2010 Ustawienia -> Forum -> Sposób wyświetlania tematu Bardzo dziękuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...