..:::SiekieR:::.. Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 a to fajnie :) zaraz sobie zakupie PGR4 i FORZA2 ;) wszystko z francji ale z polskimi jezykami :DMoże zrobisz małą reklamę sklepu gdzie zamawiasz??:) Bo zapewne ceny przyzwoite skoro w improt się bawisz ;) noo chyba, że tam mieszkasz to inna sprawa...z europejskich sklepów nie znam nic co może równać się z play-asia czy dvdcrave...może mnie nawrócisz ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adbok Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 kupie sprowadzane gry przez allegro :) PGR4 za 135 a FN2 za 99zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 ale babol mi sie trafil :blink: mialem zrobic w superstar 8 gwiazdek, zrobiłem 30+5000 k. po czym autko zrobilo mi sie przezroczyste i wyladowalem na 8 miescu z wynikiem 0! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Ha ja dzisiaj dostałem w końcu PGR4. Jak dla mnie ta gra jest lepsza niż FM2 ... większa frajda z jeżdżenia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Owszem, przyjemniejsza. Te miasta wygladaja poprostu oblednie w nocy. Dzisiaj po raz kolejny podziwialem te miasta. Szkoda ze nie mozna po nich pochodzic albo polatach kamera:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 czy w PGR4 sa jakies wyscigi, ktore wymagaja użycia konkretnego samochodu (tak jak w FM2) czy można całą gre przejść (przejechać) - jak w PGR3 - jednym wózkiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 do kazdego wyscigu jest okreslona klasa samochodow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Chce ktos poscigac sie przez weekend online? Jak tak to atakowac albo wiadomosciami na konsoli lub na gg:935008 Poca czekam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Jak kupię tylko GOLDA to z chęcią zagram ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Wszyscy chetni na grupowe sciganie -> Live @ 8PM, obecnosc potwierdzil poca czyli juz 2 ;) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Bardzo chętnie, ale jak konsola wróci... :> Czyli myślę, koło środy ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Wszyscy chetni na grupowe sciganie -> Live @ 8PM, obecnosc potwierdzil poca czyli juz 2 ;) pozdro GL, ale zbyt wielu takich freakow chyba nie znajdziecie w porze meczu... ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 GL, ale zbyt wielu takich freakow chyba nie znajdziecie w porze meczu... ;dHeh, za tą godzinę to powinny jakieś % polecieć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Niestety, ale stolik w pubie z telebimami już zarezerwowany od dawna... maybe next time ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja to leje na pilke, wiec nawet o meczu zapomnialem...no nic szkoda, jakby ktos chcial to niech wpada po. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja moge grac nawet teraz, zapraszajcie do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Ja wpadne najwczesniej o 19, wczesniej nie bardzo bede miec czas. Ale za to siedziec moge w opor, w sensie dopoki mi mozg nie odmowi wspolpracy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Kto się reflektuję na godzinę 20:00? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) Kto się reflektuję na godzinę 20:00?Ponawiam pytanie, kto dziś chetny na jakies sciganie? Tradycyjnie o 20....tylko nie mowcie ze znowu jakis mecz mamy :/ Edytowane 23 Listopada 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 i jak tam po wczoraj? dlugo jeszcze graliscie? bo mi o 0:30 sie oko samo zamkneło i juz nie dałem rady prowadzić :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłaszam gotowość do gry - konsola wróciła PGR sie kręci :D Piszcie jak będziecie grać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Sobota, 8PM CET. Tradycyjnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 O żeś wystrzelił. Nie mogę :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Psujesz tradycje... :( A kiedy może Wielmożny Pan? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Jak sie ladnie usmiechniecie do mnie ;) to w ta sobote ok 20:00 dam rade. PS. Przyda sie pozdobywac kilka multi- achievementsow, bo z single mam juz prawie wszystkie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Ja nie moge zrobic tego cholernego endo. Gra ma ewidentnie jakiegos buga. Jak ktos chce zrobic endo to zapraszam, bede za godzine przy konsoli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Chodzi Ci o Strike a Pose czy Endo King? Bo faktycznie, zdobywam bez problemu ponad 100K na przednim kole i nie zalicza mi tego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Chodzi Ci o Strike a Pose czy Endo King? Bo faktycznie, zdobywam bez problemu ponad 100K na przednim kole i nie zalicza mi tego... Napisalem nieprecyzyjnie... Chodzi oczywiscie o Strike a Pose. Probowalem wiele razy ze znajomymi i nic z tego nie wyszlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 To z tym akurat nie miałem problemu, zrobiłem zaraz po pierwszym odpaleniu gry, przypadkowo, bawiąc się z kumplem na motorach. Ja mam problem z Endo King... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Endo King tez mi zalapalo za ktoryms razem, ale w koncu wpadlo :) Ogolnie, ach. sa swietnie zbalansowane imho, te 850 za offline zrobilem w sumie rownolegle z skonczeniem trybu arkady i mistrzostwami. Jedyne czego nie mam, to te obcieranie lusterek (co za auto jest najlepsze do tego btw? Rozumiem, ze musi byc na tyle wysokie i szerokie przy linii okien, by te lusterka dosiegnac ;) ) oraz online, ale to sie zmieni jak zloje tylek mastaha w sobote :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...