TrueVanDal Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Kurde, jeszcze trochę takich promocji i sobie kupię tego XO :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.A.B Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Jesli bedzie jeszcze co kupowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Gosciu w carrefourze powiedzial, ze nie maja juz core, ale kupili 18 sztuk arcade. Myslal, ze dzisiaj z rana te arcade beda po 500zl ... Po kilku telefonach, dowiedzialem sie, ze nie mieli jeszcze dostawy core i wlasnie na nia czekaja. Kiedy przyjda, to mi jedna odlozy ;) Teraz dylemat: Xbox 360 core za 500zl (+200 za dysk) Czy Xbox 360 premium za 1100 ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soundwave Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 W Łódzkim Cerefurze tyż brak. Tylko Arcade za 1100,- PLN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) a jaką masz wersje? bo jak data produkcji z wrzesnia to dziwne ze bez hdmi, chyba ze to core ;)Pisałem przecież że Premiuma bez HDMI... Zauważyłem, że i chłodzenie i napęd są znacznie cichsze niż w poprzedniczce. Mnie wczoraj zaczął napęd świrować i przez 1/4 wyścigu w PGR4 jeździłem po brązowej teksturze ;]Haha, i te krzyki na XBL "o jaaaaa, szara plama zamiast miasta!" :P @Dawidsfuturx To są właśnie CORE za 500zł z Carrefour'a, o których mowa na ostatnich dwóch stronach tego tematu :) Edytowane 28 Listopada 2007 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Ja zachodziłem dziś z rana tuz po 8smej - nie było. No ale zeby sie przekonać, to zaszedłem jeszcze po 16, bo a nuż może dostali je po południu. No i przychodzę i nie ma. Na dodatek nic z wystaw nie było ruszane, TV i suszarki na promocju jak stały, tak stoją dalej, nic nie było zmieniane, więc niemożliwe jest ze pod moją nieobecnosć te konsole jzu zeszły. więc: a ) konsole w ogóle nie trafiły do sklepu w moim mieście b ) przysłali do carrefoura moze 4 sztuki, które rozeszły się po pracownikach c ) jeszcze konsole nie dotarły, ale ja w to nie wierze :] [gluteus maximus], a nie promocja, no ale przynajmniej sprawili ze 3 razy zaszedłem do sklepu :lol2: Tompior --> z jakiego miasta jestes? Edytowane 28 Listopada 2007 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 ... a i tak pewnie nic nie kupiłeś ;) To było raczej do przewidzenia, że będą mieli śladowe ilości konsol w takiej cenie - a jednak niektórym się udało zarobić 200zł od sztuki, co widać na przykładzie allegro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Wiecie może czy gdzieś w Polsce są do dostania gitarki dla ludzi mających ręce z innej strony? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griszman Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Z czystej ciekawości przy okazji zajrzałem dziś raz jeszcze do dwóch marketów. Jak nie było konsoli tak nie ma. Jakiś typek powiedział mi tylko, że wszystkie sprzedali już 26 i na dostawę nie ma co liczyć. Nie wiem jak sytuacja w innych miastach w Polsce ale w Wawie już po promocji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) Z czystej ciekawości przy okazji zajrzałem dziś raz jeszcze do dwóch marketów. Jak nie było konsoli tak nie ma. Jakiś typek powiedział mi tylko, że wszystkie sprzedali już 26 i na dostawę nie ma co liczyć. Nie wiem jak sytuacja w innych miastach w Polsce ale w Wawie już po promocji. Nie do konca ;) @up: Jestem z W-wy Jeszcze w jednym Carrefourze nie bylo dostawy i na nia czekaja (w Warszawie). ---------------------------------------------------------------------------------- Pytanie do was wszystkich: Czy ktos z was ma xboxa 360 i nie korzysta z opcji live? :) (troche szkoda kupowac adapter wifi za 250zl) Edytowane 28 Listopada 2007 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Jeszcze w jednym Carrefourze nie bylo dostawy i na nia czekaja (w Warszawie).Nie doczekają sie. Nawet nie macie co szukac bo ich po prostu więcej nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) rybnik, gliwice, katowice, nie ma, albo juz dawno poszły, albo w ogóle ich nie mieli (gliwice) nie wiecie moze jak sie mają ceny najtańszych arcade/core w czechach. niemczech, ewentualnie w holandii, jkaby było warto można i z tamtąd pare konsolek pociagnąć Edytowane 28 Listopada 2007 przez Dawidsfuturx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Czy ktos z was ma xboxa 360 i nie korzysta z opcji live? :) (troche szkoda kupowac adapter wifi za 250zl)Ale co ma jedno z drugim wspolnego? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Ale co ma jedno z drugim wspolnego? :huh: Chodzi mi o to, ze komputer mam w przedpokoju (modem na kompie lezy) a nie chce ciagnac kabla przez cale mieszkanie, zeby miec neta. Dla tego musialbym podlaczyc konsole przez wifi (modem juz mam) ale jak bede kupowal premiuma za ~~1200-1300 to wydanie kolejnych 250zl na adapter byloby troszke problematyczne :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Wybacz ale nadal nie rozumiem, chodzi Ci o to czy ktos kupuje X360 i nie gra po sieci czy ze ktos nie gra po sieci a ma wifi adapter i zeby ci pozyczyl czy cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Chodzi mi o to, czy ktos posiadajacy xboxa 360 nie korzysta z uslugi live ;) Czy fajnie gra sie w gry typu Halo 3 na singlu (albo pgr4, fm2 itp). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 chodzi ci po prostu, że nie chcesz łączyć x'a z netem? ja kupuje go tylko do singla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 A ściąganie dem Was nie interesuje? Nie róbcie problemu tam gdzie go nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Carrefour Poznań Franowo: - Punkt 8 czyli otwarcie wlatuję do sklepu szukam szukam i znalazłem tylko za szybką w cenie 1050zł... Pytam się miłej Pani i dostałem odpowiedz, że wszystkie sprzedane. Ja do niej, że propomocja zaczyna się dzisiaj to jak to jest, że już sprzedane jak nawet nie widziałem nikogo idącego z xboxem do kasy (to nawet byłoby niemożliwe bo wchodziłem jako 1 z pierwszych do sklepu). No to dostałem odpowiedz, że wczoraj wszystkie poszły, na zapytanie czy będzie dostawa "Nie wiem czy będzie i a jak będzie to niewdiadomo kiedy" Kolejna próba o 13. Oczywiście na sklepie nic się nie zmieniło mimo iż 2 razy dłużej szukałem. Idę do gościa od działu elektro i pytam "Pytać o xboxa z ulotki chyba już nie ma co?" Uśmiechnął się i powiedział, że wszystkie sprzedane, ja na to, że promocja jest od dzisiaj i że byłem rano w sklepie - Uśmiechnął się. No i na koniec moje pytanie "Za ile mi odsprzedacie jednego?" Dostalem odpowiedz, że nikt mi go nie odsprzeda bo jest tanszy od PS2... No i dalej jak z nim rozmawiałem powiedział mi tylko, że nawet nie wyszly na sklep bo pracownicy wszystkie kupili... Na dobrą sprawę mógłbym iść na szefa i nagadać, że co to za promocja... Trochę żałuje, że tego nie zrobiłem bo może znalazła by się chociaż jedna konsolka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Konsole sprzedali? Tak Dostali kasę? Tak Więc co byś powiedział kierownikowi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 "powiedz cie mi czy jak wsadze w takiego X plytke dvd z wypalonym filmem 720p to czy konsola to odtworzy czy nie ma na to szans?" ........................ pewnie ze pojdzie jesli film bedzie w HD WMV :) odpowiedz dla innego kolegi....... core za 700 z allegro to sztuki z carrefura :)) pozdro 4@ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Konsole sprzedali? Tak Dostali kasę? Tak Więc co byś powiedział kierownikowi ;] A to, że jest to promocja dla ludu a nie dla pracowników którzy gdyby się dogadali z kierownikiem to sami dla siebie by to zamówili. Jeżeli mieli zamiar tego nie wprowadzać w ogóle na sklep to po co się reklamują w gazetkach? Jest to wprowadzanie klienta w błąd. A gdybyś zobaczył reklamę w tv, że Mercedes wypuścił nowy model auta za śmieszne pieniądzę, pojechałbyś kupić a tam by patrzyli na Ciebie jak na głupko i powiedzieliby, że czegoś takiego nie ma bo coś bo coś bo coś...? Uważasz, że jest to wporządku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 moj brachol pracuje w cerffie i w jednym ze sklepow u mnie w miescie nie mieli w ogole core'a a w drugim ze 2 sztuki, ogolnie sprzedawali to ze strata dla sklepu dlatego w takiej cenie, chcieli sie poprostu pozbyc przed swietami zeby pozarabiac na wersji arcade, reklama sie udala dzieki czemu niektórzy z was odwiedzili sklep wiec wszystko ok :) podobnie bylo z promocjami w MediaMarkt wiec niewiem czemu sie dziwicie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Nie, ale takie jest życie. Przecież pracownik poza godzinami pracy też może być klientem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Poza godzinami pracy wlasnymi, czy sklepu? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.A.B Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Taki jest urok kapitalizmu i wolnego rynku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Nie, ale takie jest życie. Przecież pracownik poza godzinami pracy też może być klientem.A jaki jest sens dla takiego pracownika kupować to po za godzinami pracy? :-| Nie wiem czy w Carrefour też tak jest ale w większości supermarketów jest specjalna kasa z upustem dla pracowników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) Wczoraj znow pod swoj tv mialem podpietego klocka z hdmi, tym razem premium. Autentycznie bardziej zauwazalny jest aliasing (w porownaniu naturalnie do vga) i to w kazdej grze oprocz puzzle quest ;). Do tego stopnia bylo to widoczne, ze posiadajac elite gralbym osobiscie via vga, mimo _minimalnie_ gorszej reprodukcji kolorow. @cavarr- otoz to, gdy mowa o aliasingu i kolorach, to wlasnie component i hdmi wypadaja na moje oko cholernie podobnie. Edytowane 29 Listopada 2007 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 A mi jakoś VGA nie podchodzi ;] wolę component i żywsze kolorki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojak_ct Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Niestety HDMI uwydatnia wszystkie niedoróbki obrazu. Trzeba do tego przywyknąć. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...