sylwia Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 W zwiazku z zaistniala sytuacja polityczna ;) i nadchodzacych wyborow mam pytanie :> Skoncze 18 lat 2 pazdziernika. Dowod bede miala najwczesniej w listopadzie. Czy mimo braku dowodu osobistego, jednak bedac osoba pelnoletnia moge isc glosowac? Moze ktos z Was mial taka sytuacje ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 imho mozesz isc z zaswiadczeniem ktore dostajesz przy zlozeniu papierow na dowod. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Do wyborów możesz iść nawet jeśli dopiero w ich dzień masz 18 urodziny ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Legitymacja, paszport, wystarczy. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 idź z paszportem, ja tak byłem 2 lata temu, moja parta niestety przegrała ale teraz na nią liczę ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwia Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Pocieszyliscie mnie :P Mam nadzieje, z tym ze u mnie jeszcze pojawia sie problemz tym, ze mam zameldowanie czasowe, nie stale.. Ale to milo, ze uda mi sie glosowac ^^ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Fajnie, ze bedziesz mogla glosowac, przynajmniej nie nalezysz do grupy 'nie ide na wybory, i tak nic nie zmienie, ale potem bede narzekal/a, bo jak bedzie zle, to sie bede irytowac...' ;) Gratuluje, upewnij sie ejdynie z zameldowaniem, choc z tym nie powinno byc problemu, wazne - ze masz zameldowanie. Ja bymz checia zaglosowal, ale... Zagramanica, wiec odpadam. Powiedzice mi moi drodzy ilu jest ludzi za granica, ktorzy maja utrudniony dostep do urny, albo nie maja go wcale, bedac pelnoprawnymi obywatelami PL... Echh, szkoda gadac, chetnie bym zaglosowal, ale rpzyjezdzam dopiero 16, bo wczesniej wykorzystalem juz jeden przyslugujacy mi urlop ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 skoro dopiero 16 to zdążysz bo wybory 21 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 Patrz, wyprowadziles mnie z bledu ;) Ja jestem wymeldowany w kraju macierzystym i nie chce, zeby mnie ktos namierzyl :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2007 pis pis pis :D hehe, zlew i tam wylatuje za 1,5miecha w strone Eirish... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CBZ Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 pis pis pis :D hehe, zlew i tam wylatuje za 1,5miecha w strone Eirish... Ja Ci dam glosowac na: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Ale o so chosi? Jakie wybory? Znowu? Że niby września? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 I tak kolejne beda za 3 mesiace ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2007 Ale o so chosi? Jakie wybory? Znowu? Że niby września?pazdziernik ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Tylko na kogo tu głosować ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Tylko na kogo tu głosować ;) no jak to kto? Samoobrona xD joke xD wybierz mniejsze zło... ;/ nic nie stoii na przeszkodzie aby juz dzisiaj złożyć wniosek o dowód, dowód można mieć od 16lat i jest to normalny dowód osobisty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 Sadze ze watek zostal wyczerpany. A o scierwie w innym temacie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2007 nic nie stoii na przeszkodzie aby juz dzisiaj złożyć wniosek o dowód, dowód można mieć od 16lat i jest to normalny dowód osobistyPrawie normalny. Ma 2x krótszą ważność. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...