Dammeron Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 W ustawieniach Steama musisz odznaczyć opcję "nie zapisuj danych na komputerze". Wtedy będziesz mógł korzystać z trybu offline - Steam będzie się uruchamiał, ale nie będzie połączony z internetem. Czasem to może stwarzać problemy (np w The Binding of Isaac ustawienia graficzne zapisują się w chmurze, przez co jak uruchamiałem tę grę bez neta, to musiałem wszystko ustawiać od nowa), ale pozwoli Ci to przynajmniej grać. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makduf Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) Po zainstalowaniu gry i moim przejsciu w tryb offline, gdy włączam grę wyskakuje komunikat "Gra nie jest gotowa do pracy w trybie offline" o to mi chodzi. @Dammeron A gdzie dokładnie znajduje się ta opcja bo coś ślepy jestem troche. Edytowane 11 Lutego 2014 przez Makduf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 (edytowane) Na samej górze otwierasz menu steam i wchodzisz w opcje. Pole do odznaczenia (nie zaznaczenia) jest od razu na dole na pierwszej zakładce "konto". (może to minimalnie inaczej być napisane, ponieważ korzystam z wersji angielskiej i nie wiem, jak to wygląda w polskiej). Edytowane 11 Lutego 2014 przez Dammeron 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2014 mam problem z rynkiem steam - mimo że mam grubo ponad 200 gier, mam zablokowany rynek. Kupiłem ostatnio CS:GO (prosto ze steama), a rynek w dalszym ciągu jest zablokowany takim komunikatem:http://scr.hu/4tx/s42ub czyli co, mimo 2 warstw zabezpieczeń i takiej ilości gier kupionych dalej myślą, że mogę być oszustem? :kijem: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) A kiedy kupiles tego CS:GO? Pisze ze dostep dostaniesz do 30 dni. Edytowane 18 Marca 2014 przez kelcior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finchy Opublikowano 18 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2014 jakieś 5 dni temu... no ale bez jaj, 200+ gier i oni dalej myślą, że mogę być oszustem? o.O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Chora polityka klikania na Steam Store. Kupowałeś pewnie key poza sklepikiem Valve, tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Immortally Insane Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Jak to jest z kupowaniem giftów? jest to mniej bezpieczne niż key? chce kupić CS:GO i gift jest 20zł tańszy więc podejrzewam jakiś haczyk. http://www.gamecodes.pl/category/35/counter-strike-global-offensive-steam-key/ http://www.gamecodes.pl/category/248/counter-strike-global-offensive-steam-gift/ Dostałem info ze sklepu że różnią się tylko sposobem aktywacji, ale chyba nie tylko 3.8 Steam Gifts: Kinguin.pl nie ponosi odpowiedzialności za wszelkie kwestie dotyczące sprzedaży i zakupu STEAM GIFTS. Istnieje ryzyko trwałego wyłączenia konta przez STEAM za sprzedaż lub zakup STEAM GIFTS poza systemem giełdowym Steama (STEAM TRADING SYSTEM). Pamiętaj robisz to na własną odpowiedzialność! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu98 Opublikowano 19 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Marca 2014 Swoją drogą ładnie tną - był kilka dni temu w promocji po 2 euro ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1xer Opublikowano 25 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2014 (edytowane) Nie wiem czy dobry temat ale oddam za darmo lub co łaska Aerena - 50% ZNIŻKI The Bridge - 66% ZNIŻKI Gumboy: Crazy Adventures - 90% ZNIŻK Droid Assault - 75% ZNIŻKIPortal 2 - 90% ZNIŻKI Costume Quest - 75% ZNIŻKI Zainteresowani pisać PW Edytowane 25 Marca 2014 przez m1xer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zniżka -33% Nightmares from the Deep: The Cursed Heartizniżka - 66%Eversion Jeśli ktoś jest zainteresowany, to zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Mam do oddania tymczasowy klucz do ThreadSpace: Hyperbol (daje dostęp do pełnej wersji tej gry przez ograniczony okres). Gdyby ktoś chciał, to poproszę steamowy adres e-mail na PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja oddam takie kupony: -20% Escape Goat 2 -75% Football Manager 2014 -10% Toki Tori 2 (3 sztuki) -25% Pixel Piracy (2 sztuki) Edytowane 17 Kwietnia 2014 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Red Orchestra 2 na steam za free tylko dzisiaj!!!! :D http://store.steampowered.com/app/35450/ Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2014 damn za późno przeczytałem to :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmiecior Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Aktualnie trwa promocja na Dont Starve, ale gdyby sie ktoś spóźnił w kolporterze widziałem za 32zł. Poza tym wszyskie dodatki i sama gra Arma 2 -75% ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2014 Szykujcie portfele ;) Zbliża się Steam Summer Sale (w kolekcji kart pojawiła się nowa gablotka na "tajemnicze karty"). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 16 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2014 19-30 czerwca, Steam Summer Sale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
twistet Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ja tam jestem spokojny o swój portfel, szczególnie, że mój PC już i tak ledwo zipie i nie radzi sobie z nowymi grami :( Diablo i Hearthstone jak na razie mi starczą do szczęścia. Niestety coraz częściej też myślę o zakupie swojej pierwszej konsoli... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Ja już też przestałem kupować gry, których nigdy nie odpalę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 A ja nie znajduję na razie nic, co chciałbym kupić. Co było do kupienia, zostało już kupione, teraz tylko w to grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2014 Zawsze zostają jakieś gadżety, okulary 3d, google glasses :) DUuuuuuużo fajnych rzeczy jest do kupienia ;)))) Na steamie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 18 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2014 Tekst "wait for dailies " rządzi. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 19 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Podczas "winter sale" kupowałem raczej na amazonie ze względu na niższe ceny i pewnie teraz będzie podobnie. Z innej beczki - jeden z twórców Euro Truck Simulator dostał ban na rok za odkrycie błędu na steamie: http://www.pcgamer.com/2014/06/17/euro-truck-simulator-2-developer-gets-one-year-steam-ban-for-demonstrating-security-flaw/?ns_campaign=article-feed&ns_mchannel=ref&ns_source=steam&ns_linkname=0&ns_fee=0 ale ban ponoć został już zdjęty. Edytowane 19 Czerwca 2014 przez introvert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 20 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2014 (edytowane) Kupując coś wczoraj zauważyłem, że w ogóle nie musiałem się logować do paypala by zapłacić. Okazało się, że paypal zatwierdził steama jako zweryfikowanego sprzedawcę. Bez mojej wiedzy! Wystarczyłoby, że ktoś wszedł by mi na kompa i dalej na steama, a mógłby mi całkowicie opróżnić konto w banku ot tak sobie. Super... Oczywiście wywaliłem całe tu uwierzytelnienie. Edytowane 20 Czerwca 2014 przez Dammeron 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 Ktos chetny moze na Payday 2 Four pack za 16 ojro ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 21 Czerwca 2014 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2014 (edytowane) jakby co mam do sprzedania 2 kopie Payday 2. jak ktoś jest chętny to priv. update: nieaktualne. Edytowane 21 Czerwca 2014 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 2 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2014 Może ktoś posiada kupon zniżkowy na grę Portal 2? Może komuś gdzieś zalega a ja chętnie go wykorzystam! Przed wczoraj nie zdążyłem z promocją a chciałem zakupić ten tytuł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Dishonored - 3,74€ / GOTY - 8,49€ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...